ASZTROLÓGIA, SZÁMMISZTIKA, PÁRKAPCSOLAT

párkapcsolat - asztrológia,horoszkóp,online tanácsadás,számmisztika -névmisztika-monogram,online-jóslás,online jóslás,feng-shui,sorsszám,mágia-varázslat,jóslás szerelmi,névmisztika,jóslás online,tarot szerelmi,horoszkóp jellemzés,név számmisztika,szerelmi jóslás online,aszcendens számítás,aszcendens kalkulátor

párkapcsolat

Mitől jó egy párkapcsolat? Mind az asztrológia, mind pedig a számmisztika nagy segítség számodra, abban hogy hogyan éld meg jól a párkapcsolatodat!

 

Mindenki a tökéleteset a jót, a jobbat és az élhető boldogító kapcsolatokat keresi. Nézzük meg miből kell hogy álljon egy ilyen jól működő kapcsolat. Amennyiben te nem ilyen életet élsz gyorsan változtass rajta! Elmondom neked én is  ilyenben éltem, ahol nem voltak igazi értékek. A hitrendszerünk az ami ebben meggátol. Hidd el hogy ha akarsz tudsz rajta változtatni. Kicsit messzebbről kell induljunk ahhoz hogy megértsd az összefüggéseket. Egyszer volt hol nem volt. volt egyszer ..

Négy világkorszak van az Aranykor, az Ezüstkor, a Rézkor és a Vaskor. Az Aranykor a leghosszabb, az Ezüstkor már rövidebb, a Rézkor még rövidebb, és a Vaskor egészen rövid.  

Ahogy megyünk minél jobban lefelé,a matérián, annál rövidebbek a korok. Èszrevettétek, hogy utóbbi időben felpörgött minden, azelőtt nem volt ilyen gyors sem az élet, sem a történelem. Ez azért van, mert a Vaskor a pusztulása végén bepörög.Hogy mi köze van a Párkapcsolatokhoz mindez? Kiderül ha megnézed a videót.
Sok embertől tanultam, de mégis az egyik kiemelkedő volt számomra. 

Bábity Richárd, akitől a nem mindennapi asztrológiai tanulmányaimat köszönhetem.

Szeretnék egy videót beilleszteni ide, ami kis rádöbbenésre inspirál mindenkit. Egy újfajta szemléletmód ami sokkal igazabb mindegyiknél.

ITT MEGNYITHATO

 

Másik személy, akitől nagyon sokat tanultam a Bábity Viktória. A Párkapcsolatnak 5 aranyszabálya van:4 alaptétel és 1 faktor:

1.Elköteleződés (döntök valaki mellett) Felvállalni a kapcsolatot, mert akinek nem fogjak meg az utcán a kezet és nem mutatják, be a családnak az egészen egyszerűen úgy hívják, hogy szerető.

2.Érzelmi intimitás: tudok beszélni olyan témákról a társamnak, amik mélyen, érintenek, nagy érzelmi intimitást indít el: Pl: beteljesületlen álmok, egyik szülő elveszítésé vagy előző kapcsolatom felbontása,

3.Szexualitás: alapja a testi gyengédség, érintés, készség figyelmemmel hogyan tudom kifejezni magam

4.Tisztelet:amit nem csinálok, meg egy idegennel nem csinálom meg a párommal sem: egy idegenhez nem megyek, oda nem kezdem el szidni, deklarálni, elfárad, férjet nem piszkáljuk, hogy nem működik nála valami, stb. A Tisztelet arról kellene, hogy szóljon, hogy  szépen beszélni a másikhoz, ilyenkor kialakul, egy szövetség egy összetartás mindenki más e körön kívül van. Ha ez nincs meg onnantól már csak egy lepés a megcsalás.

+1.Tényező a Szeretet nyelv: Hogy mitől érzi, magát szeretve valaki az attól függ, hogy milyen élményekben részesül. Richárdnak van egy nagyon jó mondása erre, hogy minden kapcsolat olyan mint egy lefelé hulló tollpihe. Alá kell állni és fújkálni.5. db ilyen  fújkálási lehetőség van:

1.Minőségi idő: együtt-töltött minőségi idő…

2.Érintés: megölelgetés, szeretgetés…stb

3.Dicsérő szavak: bevásárláskor megdicsérni, hogy, jaj de jó hogy itt vagy velem, ez így mégiscsak könnyebb…stb

4.Szívesség: megcsinálni valamit, pl: felvarrni a gombot…stb

5.Ajándék: bevásárláskor kap egy inci-finci kis ajándékot: pl csokit, vagy bármit.

Ez nehéz megteremteni egy családban ahol egész nap rohanunk és nincs segítség a nagyszülőktől. Ráadásul nem ezt tanultuk a szülőktől és nem ezt a mintát hoztuk. Egyszóval nem tanulunk meg élni.

Boncoljuk fel a saját éltünket és nézzük, meg hogy hol hibáztunk, ha ez egyedül nem megy akkor,


Szeretettel várom jelentkezésed a “KAPCSOLAT” menüpont alatt.

Kérj időpontot! Írj egy emailt!  ITT!

A Szolgáltatásaimról bővebben itt olvashatsz! 

 

 

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.