BEMUTATKOZÁS

Üdvözöllek az oldalamon!

Kati vagyok.

Lélek-Sors-Segítő tanácsadóként segítek neked.

Édesanyám szenvedett velem napokig mire végre megszülettem. Az édesanyám elmondása szerint pár hónaposan olyan betegségem lett, amibe majdnem belehaltam. Hoztam még a karmán kívül egy erős migrént is, ami kínozott születésemtől kezdve. Szüleim igaz hordtak orvostól-orvosig, amire nem találtak megoldást. De még a természetgyógyászok sem. Majd iskolás koromban újra találkoztam a fénnyel egy iskolai futóversenyen majdnem meghaltam a közeli jéghideg, havas-jeges folyóban. Felnőtt koromtól kezdve kerestem a megoldást a migrénemre. Természetgyógyászokhoz jártam, különböző ilyen olyan homeopátiás és egyéb gyógymódokat igénybe vettem. Jártam több elektromos kezelésre, biorezonanciára és meg sorolhatnám. Gyógyszerész külön nekem készített készítményt, családállítás, kineziológia, prána, belső utazás, stb.  Ami ebből a lényeg hozott karmával születünk ide a földre, ha azt nem pucoljuk ki különböző tudatalatti technikákkal lehet csinálni bármit az nem fog segíteni. Ez egy nehéz hosszú folyamat mivel a tudat alatt lévő dolgokat nem lehet, úgy érezni hogy fáj, szúr. Hanem mélyen belül lecsendesedve lehet ezt megérezni. Az Asztrológiai tanítom Bábity Richárd szokta azt mondani, hogy ne indulj el az úton, de ha már elindultál ne nézz vissza, és ne állj meg.

 

Mindig is vonzott a másság a különlegesség. Észrevettem hogy értek, tudok, dolgokat, majd

Deák Katalin

Deák Katalin

megpróbáltam azt több oldalról megvizsgálni. Rájöttem, hogy ezek a dolgok működnek. Olyan korban élünk ahol az emberek csak tapogatódznak. Milyen könnyű is lenne, ha tudnánk tanácsot adni szeretteinknek, hozzátartozóinknak. Merre induljanak Pl: a karrier, pályaválasztás területén, vagy párkapcsolatnál miért működik valaki így, valaki úgy, és hogyan lehet ezeken változtatni.

Honnan jövünk, hova tartunk, miért Én? stb.… Ezekre a kérdésekre nem csak én keresem a választ, hanem szinte mindenki.

Bármilyen problémával is keresel meg biztos jó helyen jársz. Hiszen véletlenek nincsenek.

Miben tudok neked segíteni?

asztrológia-horoszkóp készítés, születési képlet elemzés,  éves előrejelzés, számmisztika-numerológia, névmisztika-monogram,tarot-kártya-vetés-jóslás, belső utazás, agykontroll, kineziológia, prána, Feng-shui, Piramis Tarot, Ji-King, Runa, inga, életvezetési tanács, egészséges táplálkozás, segítő beszélgetés,stb.

Karrier, siker, szerencse, pénz, szerelem, egészség, sors.……..

Ha csak egy fontos kérdésed van, bátran írj, az ár töredékéért megkaphatod a választ.

Fordulj hozzám bizalommal!   

 

Szeretettel várom jelentkezésed  a “KAPCSOLAT” menüpont alatt.

 

Online, egyéni, lelki tanácsadás ha  vidéken, vagy külföldön élsz vagy kisbabával, vagy otthon esetleg lakáshoz köt a betegséged, de szeretnéd megadni önmagadnak a lehetőséget, hogy az életedben pozitív változások következzenek be. Bárhol is élsz, tudok neked segíteni.

Miért tudok távolról is segíteni? A láthatatlan világ körülvesz minket. Így bárhol és bármikor kapcsolódni tudok hozzá (és bárki kapcsolódhat hozzá.)

A lelki-szellemi oldalunk megértését segítem elő. Elvezetlek a probléma igazi gyökeréhez, és megoldást adok a kezedbe. Az orvos testi fizikai testünk jobba tételeben segít. A sors-segítő (köznyelven médium) pedig segít a lelki-spirituális oldal megértésében.

A jövő folyamatosan változik. A jövő nem fix. Folyton változik. Jó hír, hogy mi magunk írjuk. Valódi segítséget csak a jelen jobb megélésében lehet kapni. Mindenki él lelki életet önmagában, mindenki keres válaszokat és értelmet az életének. Korunk embere nem jár templomba, nem vesz részt szertartásokon. De ha szétnézünk a világban, azt látjuk, hogy e kor embere boldogtalan, elégedetlen és nem érti, hogy változhatott meg a világ. Ebben a mai világban is szükségünk van arra, hogy foglalkozzunk lelkünkkel-szellemünkkel.

Természetesen már nem varázslások útján, hanem valódi és átlátható módon.

Van úgy mikor az ember úgy érzi h nincs kiút a problémákból. Olyankor jó egy külső személlyel beszélgetni, aki talán rávezet a megoldásra . Ilyenkor sokszor szokott segíteni egy kis meditáció, egy könnyű fürdő, vagy egy kisebb séta ahol egyedül lehetsz. Ahol lecsendesedik az elme és új megvilágításba kerülnek a dolgok. Amennyiben ez a módszer nem hoz eredményt érdemes felkeresni egy arra megfelelő szakembert. Ha olyan problémád van, ami már régóta körforgásba megy nálad, mindig ugyanabba a hibába esel,

akkor ajánlom, hogy olyan terápiát keres, ami dolgozik tudatalatti dolgok féltárásával, mivel nagy valószínűséggel olyan blokkok vannak elakadva, amihez nincs, hozzáférésed vagy nem látsz rá objektíven. Ez lehet párkapcsolat, vagy munkahelyi gond, de akár egy olyan betegség is, ami vissza-visszatér.

Tanáraim:

Asztrológiai elemzés: születési képletből horoszkóp készítés. A nem mindennapi Asztrológiai ismereteimet Bábity Richárdtól tanultam. Az Ő módszereit alkalmazom, ami könnyen értelmezhető és megvalósítható: Azon kívül még nagyon sokat tanultam Buzsáki Gábortól, és Simonyi Èvától, Kiss Zoltán Zéró feleségétől aki az asztrológiát, a számmisztika kistestvérének nevezi nagyon helyesen.

 Jelentkezni szeretnél?   itt megteheted!

Az ember életében főleg  három dolog fontos: -Egészség -Boldogság (párkapcsolat, család,…)-Gazdagság (testi-lelki gazdagság)

Ez az, amit  a földi életünk során el akarunk érni!

Tedd fel magadnak a kérdést?

-Boldog vagyok?

-Gazdag vagyok?

-Egészséges vagyok?

Ha bármelyikre is NEM a válaszod….- Meddig akarsz még így élni?

Számos lehetőség áll rendelkezésre arra, hogy megtud, hogy melyek azok a tényezők amik befolyásolnak, majd ennek birtokában, számos olyan megoldás is van amiben tudok neked segíteni!


 

YouTube

 

 

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Comments are closed