ELŐZŐ ÉLETEK – ELSŐ EMLÉKEK

előző életek - asztrológia,horoszkóp,online tanácsadás,számmisztika -névmisztika-monogram,online-jóslás,online jóslás,feng-shui,sorsszám,mágia-varázslat,jóslás szerelmi,névmisztika,jóslás online,tarot szerelmi,horoszkóp jellemzés,név számmisztika,szerelmi jóslás online,aszcendens számítás,aszcendens kalkulátor

előző életek

Miért jó előző életekre utazni? Egyáltalán nem mindegy, hogy életünket milyen minőségében éljük le.

Az adott bennük lévő tudatalatti program válassza ki a leendő szüleinket, és ö hozzájuk inkarnálódunk le. 

Megszületünk: x napon y időpontban nem hamarabb nem később ahhoz  amit mi magunknak kitűztünk. Kanyarodjunk  kicsit vissza, előző életre.  A leszületés előtt is voltak  életeink, ahol gyűjtöttünk össze örömöket, bánatokat, blokkokat, csomagokat.

 

Amikor az élet távozik a testünkből akkor a koronacsakrán azok a csirák, blokkok el tudnak távozni, amelyeket sikerült megoldani.

Ezekkel nincs is baj. Viszont amelyeket nem tudtuk  megélni, kijavítani azok rátapadnak  a lélekruhánkra, és hozzuk tovább következő, majd az azt követő életekbe. Természetesen akár betegségeink is ezekből adódhatnak, és  nem csak ezek, hanem egy-egy szituációs probléma is. Pl:félelem a hangyáktól, bogaraktól, víztől,… stb. De akár ha sok életen keresztül nem lehetett gyerekünk ezek is ide tartoznak. Ezekre szoktuk azt mondani, hogy karma vagy tudatalatti dolog. Visszakanyarodva: A babák amikor megszületnek, még meg van az a finom energetikai szál mely összeköti a bardoval, egységgel, fénnyel, forrással, akármivel (ki hogy nevezi). Ugye ők még nagyon sokat alszanak, és olyankor nem is e világon vannak, hanem odaát. Megfigyelhető hogy alvás közben mosolyognak, vagy egy különleges illat veszi őket körül. Amikor felébrednek, sírnak, éhesek,stb,..  akkor itt van ebben a világban és tapasztal dolgokat. Ahogy fejlődnek egyre kevésbé vannak odaát, és egyre többet itt a földön, ébren. 0-1-2 éves korig szinte nem is ismerünk olyan történeteket, amik velünk történek meg.

Az első emlékeink, amikortól emlékezünk, onnantól van a kikristályosodás,

vagyis a tudatalattink elkezd be-belökni képéket, hangokat, amivel azonosulni tudunk, de mivel a tudat alatt van, így azt nem tudjuk felszínre hozni Ez az állapot egyéntől függően 1-4 éves kor között következi be, de legkésőbb 6-7 éves korra biztosan. Majd amikor jön, a pubertáskor akkor kapjuk a csomagot, a karmát, a hozott feladattal, amit szinten nem egyszerű kezelni. De erről majd másik írásban részletesebben.

Ami itt a lényeg, hogy ha úgy döntesz, hogy nem szeretnéd életeken át futni a köröket, és szeretnél azért tenni, hogy kitisztuljanak az elakadt energiáid akkor jó, ha ellátogatsz előző  életes utazásokra, ahol azokat az életeket megutazod, amikkel, nagy valószínűséggel bajok vannak, és voltak. De bármilyen tudatalattival dolgozó sors-segítő jó lehet terápiás célból.

Előtte persze jó tisztában lenni a születési képleted szerint melyek, azok az életterületek, amelyekben látszik a karma nyomai. Keres  egy jó asztrológust!

 

Szeretettel várom jelentkezésed a “KAPCSOLAT”menüpont alatt.

Kérj időpontot! Írj egy emailt!  ITT!

A Szolgáltatásaimról bővebben itt olvashatsz! 

 

 

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.