FENG-SHUI Lakberendezés

feng-shui buddha - asztrológia,horoszkóp,online tanácsadás,számmisztika -névmisztika-monogram,online-jóslás,online jóslás,feng-shui,sorsszám,mágia-varázslat,jóslás szerelmi,névmisztika,jóslás online,tarot szerelmi,horoszkóp jellemzés,név számmisztika,szerelmi jóslás online,aszcendens számítás,aszcendens kalkulátor

feng-shui-buddha

Hogyan függ össze a Feng-Shui Lakberendezés és az asztrológia?

 

Ahogy képességeinket, feladatainkat, erősségeinket születésünktől fogva mutatja horoszkópunk, a vaszati a bennünket körülvevő tér  energetikai adottságait és hatásait írja le. 

A  Feng-Shui egy ősi Kínai térrendezés. Nem vallás, nem kell hinni benne. Viszont célszerű igen körültekintően alkalmazni.

Legeslegfontosabb első lépés a TERET tisztítani. Ezt nagyon sokan nem tudják, de ha még tudják is nem jól alkalmazzák. Tudja Ön hogyan kell ezt jól csinálni?

Általában  így kezdik. Kínai boltokban beszerzik ami jó lehet, vagy  amit össze vissza elolvasnak. Buddha szobrocska, piros szalagocska, delfinecske, háromlábú béka, lyukas pénzérme, metszett kristály. Ezeket bedobáljak egy-egy megfelelőnek hit életterületre, és jöhet a vágyott gazdagság,és jólét. Ez aztán el szokott maradni, és jön a csalódás. Elárulom nem ebből áll a Feng-Shui! Megfigyelések alapján, több mint 4000 éve alakult ki, sokkal mélyebb, sokkal bonyolultabb, sokkal szövevényesebb rendszer. Nem unatkozó háziasszonyok felesleges időtöltése való unalom ellen. Ez egy komoly tudást igénylő munka. A Feng Shui a Te hajtóerőd. Lehet a tudatos alkalmazása nélkül is élni. DE, ha van egy rendszer, ami könnyebbé teszi az életed, akkor használd!

Szerinted mi a közös bennük?
(Azon kívül, hogy híresek, sikeresek és gazdagok.)

Donald Trump, Bill Clinton, Bill Gates, Károly herceg,
George Clooney,  Steven Spielberg, Eric Clapton,
Oprah Winfrey, Madonna, Tommy Hilfinger, Jodie Foster,
londoni Ritz Szálló, British Airways repülőtársaság, TESCO

Mindannyian alkalmazzák az életükben a Feng-Shuit.

Donald Trump így nyilatkozik róla: “Nem kell hinni a Feng-Shui-ban. Nem is hiszek. Azért csinálom, mert pénzt hoz.”

Mit gondolsz? Ha Donald Trump amerikai milliárdos,  és a többiek elkötelezettek e tudomány felé, akkor a Te életedbe is hozhat a Feng-Shui sikert, harmóniát, gazdagságot?

A vaszati azt tanítja, hogy a Földet egy olyan, állandó áramlásban levő energia veszi körül, amely hatással van minden élőlényre. Az otthonunk a második testünk.

Akkor tudjuk jól érezni magunkat, akkor vagyunk egészségesek és sikeresek, ha azok a terek, ahol élünk, harmonizálnak ezzel az energiaáramlással. Elsősorban ez az otthonunk, de mindazok a terek, ahol dolgozunk, pihenünk, hatással vannak az egészségünkre, párkapcsolatunkra, anyagi boldogulásunkra, egész életünkre. Ha sikerül összhangba hozni életterünket ezekkel az energiákkal, egészségesek és sikeresek leszünk, kedvezőtlen energetikájú terekben viszont fáradtság, betegségek, álmatlanság bukkanhatnak fel, és párkapcsolati, munkahelyi, anyagi problémák kísérhetik életünket.  Amikor tudatosság nélkül, csupán ízlésünkre, vágyainkra, igényeinkre figyelve vásárolunk ingatlant, akkor olyan életteret alakítunk ki magunknak, amely energetikai mintázatával ahhoz fog hozzásegíteni bennünket, hogy megéljük sorsbéli feladatainkat. Úgy is fogalmazhatunk, hogy ilyen esetben lakóterünk asszisztálni fog – a védikus horoszkópban is látható – életfeladatunkhoz. A vaszati alapelvei megfogalmazzák, hogy ideális esetben milyen égtájra kerüljenek az otthon különböző funkciói.  A lakás északkeleti része az adott lakás energia-kapuja, ezért legyen nyitott, minél több ablakkal. Északkelet képviseli a jövőnket. (délnyugat pedig a múltunkat). Ezért mindenképpen olyan tárgyakat helyezzünk ide, melyek a jövőnkre pozitív hatással lehetnek. A főbejárat legjobb helye északon vagy keleten van, a konyháé délkeleten. Az alvó-, tanuló – és munkahely ideális helye függ az egyéni égtájtól, de fontos, hogy tanulás vagy munka közben arccal észak vagy kelet felé forduljunk.

A vaszati szorosan kapcsolódik a védikus asztrológiához.

Minden égtájnak adott a felelős bolygója (például az északé Merkúr, a délé a Mars, Rahu a délnyugat, Vénusz a délkelet ura). Amikor valamely bolygónk analógiáival problémáink vannak, az lakóterületünk vaszati térképén is jelentkezni fog. Míg az asztrológia az adott életterület tudatosságát igyekszik támogatni, a vaszati fizikai segítséget is tud nyújtani a lakótér korrekciójában.  A lakó- vagy munkatér hibái többnyire abból derülnek ki, amikor valamilyen alapvető funkciónk tartósan nem, vagy rosszul működik, indokolatlanul fáradtak vagyunk, betegségek támadnak, anyagi vagy kapcsolati problémáink vannak. A segítség általában akkor érkezik, amikor azt a bizonyos feladatot elvégeztük vagy megértettük.

Rendelhet személyes Feng-Shui tanácsadást házára, lakására, üzletére,kertjére,udvarára…..stb

 

Szeretettel várom jelentkezésed a “KAPCSOLAT” menüpont alatt.

Kérj időpontot! Írj egy emailt!  ITT!

A Szolgáltatásaimról bővebben itt olvashatsz! 

 


 

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.