MÁGIA-VARÁZSLAT

mágia-varázslat

mágia-varázslat

Szerelmet? Egészséget? Szerencsét? Egy  darab cetlit a pénztárcában és élvezni a  varázslatot-mágiát?

 

Milyen jól is hangzik, de nem ettől  leszel szebb, jobb, boldogabb, gazdagabb, ez csak önmagad becsapása.  Minden  fejeben dől el. Ha egész nap a régi hiedelmeidre, és problémáidra gondolsz lehet a pénztárcádba arany tollal megírt pozitív hozzáállás nem fog működni.

A mágia, ógörög eredetű, más néven : varázslás, szemfényvesztés, és az okkultizmussal szorosan összefügg. Az okkult, rejtélyes, titkos, természetfeletti, tudományosan megmagyarázhatatlan dolgok az emberi lélek rejtett képességeit kutatja. Ezek természetesen mindenki számára nem elérhető dolgok. Minden esetre gazdag tapasztalatok állnak rendelkezésünkre ennek bizonyítására. A hatodik érzék is egy ilyen képesség. A tudatalatti dolgok, megérzések formájában tör elő bennünk. A jövő befolyásolására egyik legjobb módszer, ha előre tudjuk hogy mi fog történni. Kevés ember képes előre megmondani mit tartogat a jövő. A történelmünk során számos ilyen emberről tudunk: Nostradamus, vagy akit  új Nostradamusnak  neveznek macedón származású vak bolgár jósnő, Vangelia Gusterova,  stb stb.

Mágia: fehér vagy fekete? Mitől kapta  a nevét? Kell-e félnünk Tőle?

A mágia egy eszköz amivel vagy csodát vagy katasztrófát varázsolhat a beavatott személy. Amennyiben Önös érdek vezérli akkor fekete mágiát  idéz elő. A fekete  mágusnak luciferi erői vannak, amit Istentől kapott. Mi emberek is lehetünk Luciferhez hasonlóan gyarlók. Aki először tiszta volt és a hatalomtól megtévedt.

Ezzel ellentétben a fehér mágus a képességét az élet jobbítására használja. Természetfeletti energiákat mozgósít, amik józan ésszel megmagyarázhatatlanok. Hitet ad, gyógyít, lelki támasszal segít a legnehezebb időkben is. A mágia hatalma minden embert kísértésbe vihet. Jézust is megpróbálta a  sátán, de mivel Ö már megvilágosodott nem esett át a ló másik oldalára.

A mágia egyszerű ember kezében köz és Önveszélyes lehet. Avatatlan embereknek ez a technika nem való. Gyakorlatlan kísérletezéseknek ne kezdjünk magunk neki.

Szepes Mária szerint,  „A mágia egyetlen törvénye: a látható dolgok gyökere a láthatatlanban van” .A mágus a mágia mestere”

Az emberben szunnyadó teremtő és- vagy pusztító erő  a mágia. Isten a képmására teremtette az embert.  Mi  emberek megkaptuk azt erőt, amivel jó és rossz dolgokat is teremthetünk, illetve életet adhatunk vagy vehetünk el, sőt világokat építhetünk vagy pusztíthatunk el. Ezzel együtt  a felelősség súlyát is megkaptuk.

Leghíresebb mágusaink:

Természetesen elsősorban Háromszor Hatalmas Hermész  nevét említhetjük meg. Smaragdtáblára írta üzenetét.  Egyik így kezdődik: „Valóságos, hazugság nélkül való, biztos és teljességgel igaz, hogy ami lent van, egyenlő azzal, ami fent van, és ami fent van, egyenlő azzal, ami lent van, az Egyedülálló Dolog csodájának véghezvitelére…”

Az alkimisták  közülük a leghíresebb Saint Germain gróf, a XVIII. században élt. Meg akarta mutatni az embereknek, hogy nemcsak az a világ létezik, amit a két szemükkel látnak. Sok hihetetlen dolgot tett vagy mondott. Például az évek során cseppet sem öregedett. Az évtizedek, évszázadok során többször kellett nevet változtatnia, hogy ne üldözzék. Állítólag ma is él, mert megtalálta az életkristályt, az örök élet elixírjét.

Arthur Edward Waite (1857–1941) A tarot kártya 78 lapját ő  festette meg először. Utódja Aleister Crowley (1875–1947) ő is festetett tarot-kártyát, a kártyacsomagnak pedig a Thot könyve nevet adta. Crowley azonban átnevezett lapokat, és hozzányúlt ősi szimbólumokhoz, mellyel kártyáját „befeketítette”. Tudatosan tette mindezt, bízott tudásának erejében. Állítólag ma is áll a kastélya Skóciában, ami kívül-belül fekete…

Ma is élnek mágusok, akik híresek, azok illuzionisták, „játékosok”. Az igazi mágusok viszont  láthatatlanok, mint a mágia maga.

A népi hagyományok tele van hiedelmekkel, praktikákkal. Különböző szerelmi, pénzzel, termékenységgel  kapcsolatos varázslásoknak semmi köze a valódi mágiához, sokkal inkább a babonákhoz. Örök igazság, hogy a szavak mágikus következményekkel járnak életünk bármely terén. Ami tény, és eredményesen használható: az a szó, és annak teremtőereje.

Tudjuk hogy minden kimondott szónak  hatása, ereje van. Így az imákat, a fohászokat, a mantrákat sikerrel használhatjuk, ha azok pozitívan és szelíden vannak megfogalmazva. Közülük az egyik legszebb Antoine de Saint-Exupéry imája:

„Uram! Nem csodát, nem jelenéseket kérek Tőled.
A mindennapok küzdelméhez adj erőt nekem!
Kérlek, taníts meg a lépésről lépésre Feléd haladás művészetére,
Hogy föltaláljam magam a napi forgatagban,
Hogy idejében és talpraesetten tudjak dönteni,
Hogy ügyeimben okosan gyümölcsöztessem ismereteimet és tapasztalataimat!
Segíts, hogy helyesen tudjam beosztani az időmet!
Add, hogy biztosan érezzem, mely ügyem nem tűr halasztást!
Segíts, hogy mindig időt találjak a szellemi, lelki feltöltődésre is!
Kérlek, segíts, hogy minden esetben a lehető legjobban készülhessek föl az éppen előttem álló feladatra!

Add meg Uram a kegyelmet, hogy akivel csak találkozom, arra úgy tudjak odafigyelni, és úgy tudjak neki segíteni, mintha Téged hallgatnálak, és Neked segítenék!
Add, hogy mélyen megértsem, nehézség, kudarc, sikertelenség és zsákutca is lehet sorsom része!
Sőt! Ezek szükségesek is ahhoz, hogy fejlődjek és megérjek.
Kérlek, szükség esetén, a kellő pillanatban küldj valakit, aki jó szívvel szemembe meri mondani az igazságot, ha amúgy berzenkednék ellene!
Tudom Uram, hogy számtalan nehézséget nem a lázas tevékenység, hanem az idő old meg.
Te jól tudod, mily nagyon rászorulok az őszinte barátságra.
Add, hogy kiérdemeljem az életnek ezt a legszebb, legértékesebb, leggyöngédebb, hatalmas ajándékát!

Kérlek, tartsd távol tőlem a szorongást okozó gondolatot, miszerint életem hiábavaló lenne!
Ne azt add, Uram, amit kívánnék, hanem azt, amire szerinted valóban szükségem van!
Kérve kérlek, taníts meg, Uram, a lépésről lépésre Feléd haladás művészetére!”

 

Ugye milyen jó is lenne ha előre tudnánk a jövőnket? Mindjárt másképp alakítanánk az életünket.

Először is ismerd meg Önmagad. Számos technika áll rendelkezésre Önmagunk és a Jövőnk megismerésében.

Mágia-varázslat

Jelentkezés  „KAPCSOLAT” menüpont alatt.

Kérj időpontot! Írj egy emailt!  ITT!

A Szolgáltatásaimról bővebben itt olvashatsz! 

 

 

 

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.