NUMEROLÒGIA-SZÁMMISZTIKA

numerológia számmisztika - asztrológia,horoszkóp,online tanácsadás,számmisztika -névmisztika-monogram,online-jóslás,online jóslás,feng-shui,sorsszám,mágia-varázslat,jóslás szerelmi,névmisztika,jóslás online,tarot szerelmi,horoszkóp jellemzés,név számmisztika,szerelmi jóslás online,aszcendens számítás,aszcendens kalkulátor

numerológia-számmisztika

A Számok sohasem hazudnak. Benne vannak térben, és időben, mennyiséget és időt határoz meg.

 

Rendszerbe teszi az egész létünket, életünket. A számmisztika  ismeretével, könnyebbé teszi bárki az életét.

 

Elfogadhatóbbá válik a család élete, a párkapcsolata, a munkahelyi viszonya, és szembesülni tud önmagával, és a feladataival. A matematika tudománya  a számmisztika, akárcsak a csillagászatban az asztronómia és az asztrológia. A kezdetek kezdetén összefonódtak egymással, és szétválaszthatatlan egységet alkottak.

A matematikának ez a két, akkor még egységben lévő ága segített választ találni a természet – és benne az ember -, valamint a kozmosz titkaira, az istenekkel, szellemekkel és holtakkal való kapcsolatok mikéntjére.

A számoknak hatalmas erejük van.

Vegyük először a nullát.
A zéró a kozmikus tojás, az örökkévalóság, a mérhetetlen nagyság, a végtelen univerzum szimbolikája, amely mindennek alfája és ómegája. Felfogható egy önmagába visszatérő zárt görbének, vagy egy saját farkába harapó kígyónak, ebben az esetben már korlátot, bezártságot, körbejárást, tökéletlenséget jelent. Az egyes az egység, az egyetlen Isten. A kettes a dualitás, a házasság, a jin és jang, az ikrek, a viszály száma is. A hármas talán a legfontosabb szakrális szám, az emberi test-lélek-szellem trilógiája. Gyakran szerepel népszokásokban, mesékben, varázslatokban, kívánságokban. A négyes az égtájak, összeszedettség száma. Az ötös a hatalom, a tudás, próféta száma.  Ebben a számban egyesül a nőnemű kettes, a hímnemű hármassal. A hatos a teremtés, harmónia, szerelem de  lehet a misztikus végzet száma is. A hetes a misztika, a szentség, a hit száma. Jelenti a hét napjait,  a szín hét árnyalatát, a hangsor hét hangját. A nyolcas az elmúlás, a befejezettség, a megingathatatlan és rendíthetetlen igazság szimbolikája. A kilences rivalizál a misztikus hetessel, mert amíg a mágikus hét a történések spirituális oldalát reprezentálja, addig a kilences az isteni triász háromszorosaként maga az abszolút tökély. A tízes az időegység és a számrendszer, a csapás és a parancsolat. Püthagorasz az első négy szám összegével (1+2+3+4=10), a tízessel jellemezte, mivel szerinte az Univerzum összes jelensége kifejezhető e számmal.

A numerológia  más néven számmisztika, az asztrológia kistestvére. 

Születésnaptól -születésnapig  mindig egy új rezgésű évbe lépünk.

Lehet, úgy gondolod, hogy eddig sok hibát követtel el. De ez nem így van. Amit eddig tettél azok  csak tovább erősítenek abban, hogy a cél fájdalommal jár. Merj élni és új célokat, terveket kitűzni még semmi nem veszett el!

A számmisztika vagy az asztrológia olyan hiteles egyénre szabott információ halmazzal lát el, hogy ha azokat meg érted, majd  feldolgozod egy minőségben jobb életet élhetsz.

Sokan úgy vannak ezzel, hogy ők értik, tudják ezeket a dolgokat. Annyi mindent információval el vagyunk látva, hogy csak kapkodjuk a fejünket.

DE:   Valóban tudja mit is jelentenek, és érti is az Ön életére nézve azokat az élet által küldött üzeneteket, helyzeteket, amelyeket szituációkban kap a Sorstól? Tudja, mit kell megtanulnia, min kell változtatnia, felismernie? Helyzeteket, szituációkat  ismétlünk évről -évre. Feladatokat kapunk.

Tudatosan figyeld magad. A változás jó. Vagy felismerjük, hogy mit  kell tennünk, vagy külső segítséget kérhetünk.

 

A  Sors amennyiben ismerjük a valódi működését, a barátunkká válik. Nem kell félni tőle.

 

 

Szeretettel várom jelentkezésed a “KAPCSOLAT” menüpont alatt.

Kérj időpontot! Írj egy emailt!  ITT!

A Szolgáltatásaimról bővebben itt olvashatsz! 

 

 

 

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.