ONLINE TANÁCSADÁS

online tanácsadás

online tanácsadás

Egyre gyakoribb az, hogy online tanuljunk,  kérjünk tanácsot, vagy terápiával gyógyítsuk magunkat.

 

Ez az oldal abban fog segíteni hogyan, milyen segítséget vegyünk igénybe, ha éppen elakadtunk ebben a földi leszületésünkben.

 

A földi fejlődésünk véges, ha betartjuk a küldetésünk igazi célját elérjük, hogy a földi ruhánkat letegyük és egy másik létezésben éljünk tovább. A forrás (más néven bardo) ahonnan jövünk és ahova majd érkezni is fogunk, Ott 100% os a tudatosság és a szeretet. Ez az amit itt a földön gyakorolni kellene. Ahhoz hogy ezt tudjuk, nagyon jól kell ismerni önmagunkat a képességeinket, hogy milyen céllal  születtünk meg …stb. Ebben a témában  egyre több minden megtalálható. Az embereknek már szelektálni kell mi az, ami jó, ami a fejlődést szolgálja, és mi a hazugság. Ahol megtalálható az igazság ott megtalálható a hazugság is. Ennek pedig így is kell lennie mivel az egyensúlyhoz pont ez ami kell. Tanácsadásaim során segítek, hogy emberek maradjunk, és a spirituális fejlődési  úton pedig egyre magasabbra jussunk.

Miért vagyunk itt a földön, milyen feladatot hoztunk, amiket teljesítenünk kellene?

Sokszor sok formában keressük rá a választ. Tedd fel magadnak a kérdést. Csak ezért, ennyiért vagyok itt a földön, hogy iskolába járjak, házasságot kössek, dolgozni menjek majd nyugdíjba és kész az életem? De hát ez mindenki élete nem? Szerinted helyes ez így? Biztos, hogy ez a feladatod, vagy valami több miatt vagy itt? Amennyiben ismered a horoszkópodat és összefüggéseit sok olyan kérdésre kaphatsz választ ami csak a tudatalattidban van. Lehet, hogy érzed mit kellene csinálnod? Csak az erő nincs meg hozzá?

Médiumok-Jósok-Mágusok-Tanácsadók

Régebben is voltak spirituális tanácsadók, médiumok, csillagászok, jósok, mágusok, akiknek kikérték a tanácsaikat. Nagy királyaink, politikusaink, sőt még  a nyomozók is foglalkoztatnak ilyen embereket. Ma már nagyobb cégek is kikérik a tanácsokat egy-egy potenciális jelöltről. Ide teszek egy cikket amiből kiderül mit fizet ki az állam egy-egy asztrológus tanácsáért. Link itt.

Ezek után felteheted a kérdést magadnak. Akkor nekünk mint átlagember szükségünk van  asztrológus tanácsaira?  Szerintem nagyobb szükség van arra, hogy mi, mint átlagemberek ne megvezetve legyünk, hanem azt vállaljuk fel, ami az ÉLETCÉLUNK megtaláláshoz szükséges. Ahol örül a szívünk, ha értelmes cselekedeteinkkel másokon és magunkon is segítünk. Persze ezt mindenki maga dönti el, és persze azt is, hogy éppen hol áll azon a bizonyos fejlődési létrán.

PROBLÉMÁK-MEGOLDÁSOK

minden kornak megvannak a maga problémai. Nézzük ezeket sorban
párválasztás, pártalálás, karrier-miben lehetnék sikeres?, válás-válság, költözzek-e?, kivel-hogyan-mikor?, állásváltoztatás, vállalkozásindítás,  egészséggel kapcsolatos kérdések,vagy az idős éveknél mire kell figyelni …stb és még sorolhatnám.

Egy kis segítség asztrológiai képleted felállításában, ASZCENDENSED kiszámításában:  link itt:

igaz angolul van, de elég egyszerű.

Másik segítség a számmisztika elemzéshez:-KALKULÁTOR-ha regisztrálsz, kiszámolhatod a sors-számaidat, külső-belső mozgató erőidet.  Link itt.

A számmisztika elemzés nem csak ebből áll. Számtalan olyan dolgok kiszámítását összekapcsolhatjuk, ami segíti az életünket jobbá, szebbé, boldogabbá tenni. Párkapcsolatra, vállalkozásra, együtt működő partnerekre, ház, lakás vásárlásra, és még …

Jóslás-Online

Nem kell hinni benne mégis működik.  A Taro kártyák nem viccből lettek elrejtve az emberiség elöl. Magas összefüggések rejtődnek benne. Nem hiába vannak szabályai:

-amikor megvesszük, és először kezünkbe fogjuk bizonyos rituálékat el kell végeznünk.

-ha lehet mindig bal kézzel húzzunk,  

-14 év alatti gyereknek ne rakjunk lapokat,

-keresztbe kéz és láb, húzáskor nem megengedett,

-illetve mindig tiszteljük meg  a kártyákat hiszen mikor a lapokat kiterítjük, lelkünk imaszőnyegét pillantjuk meg, és az életet amire épp a kérdés irányul. A tudás Istené mi csak közvetítjük azt a lapok által.

Hamvas Béla:

„A Tarot nem kész életterv, nem filozófia, és nem világnézet. Jelentősége abban áll, amikor életünkben, sorsunkban zavar, káosz támad, akkor e válságokat képekben mutatja meg. Az ember sorsát konfliktusai határozzák meg, és a sorsát az dönti el, hogy e konfliktusokat hogyan és milyen színvonalon tudja megoldani. Amikor az ember sorsában megakad, életében zavar támad, ezt nevezzük karmatorlódásnak. A Tarot ennek kibogozásában nyújt segítséget. Maga a válság megmarad, de azzal, hogy a képekben felismertük sorsunkat, helyzetünket, nevén nevezhetjük azt, így uralni is tudjuk.”

Hamvas Béla szavaival élve maga a bűn, a gyarlóság megmarad, de az ember hatalmat nyer felette azáltal, hogy a világosságba, a fénybe emeli, felbontja, részekre szedi, és ami egészben értelmetlen volt, értelmet és megoldást nyer, majd a megoldásokat harmonizálva összeillesztheti újra. Vagyis szabadon dönthetek sorsom felett – ez nem azt jelenti, hogy azt teszek, amit akarok – vagyis sorsom fölötti létezés számára éretté tesz.

A Tarot nem csak a válságokban ad megoldási lehetőségeket, hanem megelőzhetővé teszi a válságok megelőzését is, azzal, hogy már akkor rájuk mutat, amikor azok még úgynevezett „lappangó” stádiumban, még csak ébredező félben vannak. 

A Tarot igazi feladata az önismeret, és a tükör tartása. Miért működik? Minden a pontból, az egységből indul ki. Így a világunk nem más, mint pontokból álló halmaz, és a pontok egymáshoz való viszonyát mutatja a Tarot.  Amellett, hogy a kártyán képeket találunk, ami le/KÉP/zi a problémát, a helyzetet, és ez a helyzet nevet kap, – tehát betűk is társulnak hozzá – ezekhez az energiákhoz számok, pontértékek is tartoznak. Ahogy a képnek, a névnek, úgy a számnak is rezgései vannak. Van, ahol erőteljesen, pozitívan fejtik ki hatásukat e rezgések által, és van, ahol gyengébben. Vagyis a lapoknak helyük van egy rendszerben, mint mindennek az életben. Hogy az adott helytől mennyire távolodnak el, ez befolyásolja rezgési energiájuk hatékonyságát, és azt mutatja meg, hogy jelen helyzetünkben mennyire vagyunk KÉPesek ezzel a rezgéssel élni, visszaélni, megélni.

Tarot történelme, röviden:

Kb. XIV-XV. Században tűnik fel Marseille-ben, rendszerünk erre épül. A Marseille-i Tarot még ma is kapható, 22 Nagy Arkánumot, és 56 Kis Arkánumot tartalmaz. A provence-i tartományban megtalálható a zsidó, a keresztény, és az iszlám vallás hatása egyaránt. Ebben a tartományban történik a Tarot formába öntése.

A mai kivetés képe arra emlékeztet minket, hogy valószínűleg Egyiptomból származik, és i.e. 1239-ben keletkezhetett. A Nagy Arkánum 22 lapja nem más, mint az egyiptomi 22 beavatási út. Ők is az égből kaphatták, magasan fejlett lények jelenhettek meg közöttünk, és tanítottak minket, feltételezhetően Atlantiszon, a Fény kontinensén.

A 22 Nagy Arkánum arra utal, hogy a Föld 22. évszázad alatt tesz meg egy nagy kört, míg újra elér az úgynevezett fotonövbe. Az embernek 46 kromoszómája van, és 2 centroszómája, ami a nemet dönti el, azaz összesen. 48. Ezért aztán 23 női és 23 férfi, + 2. Ezért állt a Tarot anno 24 Nagyarkánumból, amiből kettő elveszett az idők folyamán. És miért pont 56 lapból áll a kisarkánum? Mert 22+56=78 a lapok összege, ha felbontom, akkor 7+8, a 7 a Tarotban Diadalszekér, út, a 8. lap az Igazság, összeolvasva= Útban az Igazságért.

Jelentkezés elemzésre „KAPCSOLAT” menüpont alatt.

Kérj időpontot! Írj egy emailt!  ITT!

A Szolgáltatásaimról bővebben itt olvashatsz! 

 

 

 

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.