SKORPIÓ NAP

skorpió nap

skorpió nap

Skorpió Nappal születél? Hogy mit jelent?

Titok, Bűn, Szexualitás!

Kiknek is szól mindez? Hát persze hogy azoknak, akiknek a Napjuk a skorpió csillagjegybe esik. Kb: október 20-tól –november 20-ig.

Az asztrológiában a skorpió csillagjegyhez a Plútó bolygó kapcsolható. Tudjuk azt is hogy régebben a Mars bolygó volt ennek a jegynek a képviselője. (Ez később még fontos lesz.) Másodlagos bolygója ma is az. A Plútó törpebolygót 1940-ben fedezték fel, majd később elvették tőle azt a címet, hogy a skorpió csillagjegyhez tartozzon, mégis mi itt szeretjük, hogy itt legyen. Milyen érdekes, hogy a jelentése is pont az, hogy van is —nincs is energia tartozik hozzá, úgyszólván csiki-csuki.  Ide tartoznak a bűn, titok, szexualitás témai is.

A lényeg a Skorpió-Nappal születetteknél az a fő baj, hogy ebben a földi életükben nem tudnak pucolódni, tisztulni, és a dolgokat nem a jelen életükben tudják megoldani! Vissza kell menni előző életekben jó mélyen. Miért? Mivel a bűn, titok, szexualitás nem ebben az életükben keletkezett, hanem valamikor előző életekben. A családfán történtek olyan dolgok, mint erőszak, halál, törvénytelen gyermek születés, félrelépés, gyilkosság. Vagy vele történtek ezek vagy pedig Ő vele tették meg ezeket a dolgokat.

Onnan ezek az energiák nem tudtak kirezegni, kitisztulni, és így tovább jöttek ebbe a leszületett életünkben.

Vegyük sorra:  Mit is jelent a Nap?  Elsősorban a született egyén Apját, másodsorban Férjet jelent, harmadsorban a gyermeked apját, és negyedsorban Téged amennyiben Nő vagy.

Ha férfi vagy akkor elsősorban nálad is az Apát másodsorban Téged jelent, mint Férj-Férfi, vagy Apa.

A skorpió csillagjegy pedig egy elakadt Marsikus energiát jelent. Tehát az illető nem tudta kiélni az energiáit ezért elakadtak.

A mostani Skorpiós Napú illető Apja, már ebbe az elakadt Marsikus energiába született bele. Kétféle ilyen ember lehet. Egyik, aki  fizikailag bántalmaz, félrelép szexuálisan, gyilkosság vagy öngyilkosság, esetleg alkohol rabja lesz vagy hasonló bűn, titok szex energiáit kifelé a külvilág felé éli meg. Érzi hogy nincs valami rendben ezért tudat alatt úgy működik, hogy ha már minden s.z.a.r. akkor azt már nyilvánosan is az legyen, és ne csak neki, hanem mindenkinek.

A másik, aki befelé éli mindezt. Belül forr, mint egy vulkán, tudja, vagy érzi hogy nincs rendben nála valami elnyomja az énjét, erejét, akaratát.  Tudat alatt azt mondja, hogy tudom, hogy bűnös vagyok nem is dugom ki a fejem nehogy még nagyobb bajt csináljak.

Ezek azért rosszak, mert nem csak az Apára de saját magukra a Skorpiós-Napú emberre is hatással van. Ha Nő az illető akkor nagy valószínűséggel olyan férfiakat fog bevonzani akik ezeket a mintákat hozzák, hogy vagy papucsként funkcionálnak, vagy pedig olyan illető jön be, akinek már van párkapcsolata vagy agresszív, esetleg alkoholista.

A titok, bűn, szexualitás témai mindig ott lesznek.  Rossz szóval élve így bűnhődik a tudat alatti dolgokra.

Férfi skorpió Napúnál érzi tudat alatt, hogy valami nem stimmel, így Önmagát rombolja vele, vagy megvadul vagy meghülyül, és nem tudja megélni a Férfias Napságát, és inkább egy beszorult gyermek-mars energiával keveredik.

Nőknél is, és Férfiaknál is, ez generációkból hozott karma, cselekedet, amik már megtörténtek.

Helyre hozni ezt ebben az életben csak úgy lehet, hogy tudat alatti módszerekkel dolgozó terapeutához elmenve felszínre hozni azokat az elakadásokat, amik gátló tényezőkén vannak jelen. Pl: családállításra.  Morfogenetikus mezőben kisírni, kioldani, ami oda nem való. De bármilyen tudat alatti más módszer is jó lehet Pl: belső utazás stb.

Ha ezek megtörténnek utána nagyfokú gyógyulás figyelhető meg az egész családfán. Apák fellélegezhetnek, Férjek megerősödhetnek, Nők észre vehetik, hogy férjük, párjuk megerősödik vagy hogy nincs ott a titok, bűn, szexualitás negatív energiája, vagy ha még nincs párjuk akkor ilyen férfi tud belépni az életükbe.

Mindezt azért írtam le mert nekem is ilyen Skorpiós-Napom van, és szinte szóról-szóra ugyan ez történt velem is.

Ezért segítek embereknek ezeket a “csúnya” karmákat oldani, megtálalni– horoszkóp állítással, és különböző technikákkal mert tudom és hiszem, hogy azért vagyunk itt a Földön, hogy tanuljunk a hibáinkból!

Aki kedvet érzett hozzá, hogy megossza az írásomat tegye meg hiszen a tudást ne tartsuk magunkba!

Aki arra érzett késztetést, hogy eljöjjön hozzám egy elemzésre azt is megteheti itt a KAPCSOLAT menüpont alatt.

Szeretettel várom

Lélek-Sors-Segítő

Kérj időpontot! Írj egy emailt!  ITT!

A Szolgáltatásaimról bővebben itt olvashatsz! 

 

 

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.