SORS

sors,élet, asztrológia,horoszkóp,online tanácsadás,számmisztika -névmisztika-monogram,online-jóslás,online jóslás,feng-shui,sorsszám,mágia-varázslat,jóslás szerelmi,névmisztika,jóslás online,tarot szerelmi,horoszkóp jellemzés,név számmisztika,szerelmi jóslás online,aszcendens számítás,aszcendens kalkulátor

sors

A Sors amit nem kerülhetsz el de, változtatni tudsz rajta!

 

Az Életed kulcsa a TE kezedben van.  Amit eddig tettel, cselekedtél  az elmúlt évek, évtizedek, sőt előző életek cselekményei voltak.

Ha sokszor jártad az ördögi kört akkor most épp itt az ideje, hogy felismerd, megismerd, miért történnek meg mindig ugyanazok a dolgok. Csak a MOST számít! Amit most teszel az lesz a jövőbeli cselekedeteid halmaza. Tehát jól meg kell alapozni a MOST-ott, hogy a JÖVŐBEN a MAJD jó legyen.Nagyon sok helyen és sok formában hallani ezeket a szavakat. Jogosan feltehetjük a kérdést magunknak jó- jó, de hogyan érjük el mindezt?  

 

Azt mondják, hogy legyél pozitív, meg hogy meditálj, 

és hasonlók, akkor majd eljön a” tejjel, mézzel folyó kanaán”. Általában ez az érzés ám el szokott maradni és megint csalódunk. Ezért ilyen fontos, hogy útmutatást kapjuk, hogy merre is induljunk el. A tudatalattit a legfontosabb megérteni, mert az határozza meg az egész életünket. Persze azért hívják tudatalattinak, mert nem tudunk róla. Pedig erre számos jól bevált módszer létezik. Tudjuk azt, hogy mindannyian fejlődni jöttünk erre a világra. A SORSSEGÍTŐ  célja  hozzásegíteni az embereket, hogy felismerjék a feladatukat ebben a leszületésben, és hogy meglássa a valódi “Én”-t, amin keresztül nyitjuk a tudatosságot önmagára, hogy hozzáférhessünk a tudatalattijában szunnyadó blokkok felismeréséhez, melyek gátolják valamelyik életterületét. Ez által az  elakadásai felismerődnek és folyamatosan oldódnak. 
 
Örömmel dolgozom minden nyitott elméjű és szívű emberrel, aki szeretné megismerni Önmagát.

Tudjuk hogy az élet ismétli önmagát.

Felismerhetjük, hogy a környezetünkbe ugyanazok a negatív események történnek velünk, mint a szüleink, nagyszüleink, ritkább esetben a dédszüleink életében. A negatív helyzetek valódi és végleges megváltoztatására, van megoldás!

Hogy miért kell nekünk megtapasztalni  a szüleink, vagy nagyszüleink érzéseit?

Körülöttünk lévő emberek velünk szembeni viselkedése, negatív élethelyzetek megmutatják számunkra,  adott életszakaszunkban mit kell feldolgoznunk, felismernünk, megtanulnunk.

Ezek mind mélyebb és generációs összefüggésekre mutatnak rá.

A sorsunk egyrészt azt jelenti, van egy családunk, ahova születünk, így mi leszünk egymás számra a szűkebb, de az életünk alakulását annál inkább meghatározó tanítói. A családban nagyon sok inger ér bennünket, különböző érzéseket élünk meg. Igényeink, elvárásaink sokkal magasabbak, mint amit a szüleink adni tudnak számunkra. Azért kapunk meg azonos helyzeteket, hogy át tudjuk érezni,  a másik ember ugyanúgy érezte magát mint mi.

A MÓDSZER EGYEDI

Egy-egy megoldhatatlannak tűnő probléma esetén is, már egyszeri találkozás során, olyan megoldást találunk ami egyszerű, hatékony, melyek stabil és végleges változást hoznak.

Kíváncsi vagy milyen Blokkok vannak benned  elakadva?

Szeretettel várom jelentkezésed a “KAPCSOLAT” menüpont alatt.

Kérj időpontot! Írj egy emailt!  ITT!

A Szolgáltatásaimról bővebben itt olvashatsz! 

 

 

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.