TÜKÖR EFFEKTUS

tükör-effektus

tükör-effektus

A szeretet vagy gyűlölet kimutatásához  két ember kell. Ez a zavarosság vagy blokk megjelenik a fizikai testben a külvilág szintjén. Ez a tükör effektus.

 

Ami a külvilágban megjelenik, mind ott szunnyad a tudatalattinkban.

Előző életekből hozott érzések, gondolatok, képek, benyomások, amik nem tudtak eltávozni azokat érzékeljük a külvilágban. Amelyektől nem megijedni kell, hanem felismerni. Minél több elakadt energia van bennünk annál sűrűbbek az események.

 

A jó hír az az, hogy hozzá tudunk férni ezekhez az elakadásokhoz és ki tudjuk őket onnan pucolni. Minden ember számára a tökéletes boldogság, szeretet, és tudatosság kellene, hogy ott legyen. Minden tanító azt mondja csak más szavakkal, hogy

ürítsd ki a tudatalattidat és akkor megvilágosodsz. Legyen ez az életfeladatod!

Az elszakadásaink és a mechanikus cselekedeteink folyton kavarognak bennünk. Rángatnak bennünket, kibillentenek az egységből. Ez úgy is hívhatjuk, hogy EGO. Lehetünk bármilyen jó  ego-val, gondolatokkal, érzelmekkel felszerelkezve az bizony nem fogja megoldani a problémáinkat. Mechanikus gépekként éljük az életünket, amit nem nevezhetünk tudatosságnak, mert az nem valóságos.

Az egész életünk bizony arról kellene szóljon, hogy belső munkával, külső akaraterővel hozzásegíteni magunkat a teljesség állapotához. Mantrázással, terapeuta segítségével.

 

Tehát amit jó tudni hogy a tudatalattink alkotja  a világunkat.

Sokan most félre is tehetik a mások hibáztatását és elkezdhetik a saját blokkjaikat pucolgatni.  Honnan fogod tudni, hogy pucolódsz? Onnan hogy nem lesz már olyan sűrű az életed hanem üresjáratok, levegők lesznek benne. Átláthatóbb és egyszerűbb lesz.

3+1 testünk van:

fizikai testünk: ami 0-7 éves korig fejlődik és az anya 100%-os fennhatósága alá tartozik. Ha itt a gyermeknek egészségügyi problémai vannak, akkor itt a szülőknél  érzelmi dolgok nincsenek rendbe rakva, illetve az anya érzelmileg ki van billenve.

érzelmi testünk:  7-14 éves korig fejlődik: itt az anya átadja a staféta botot, és  50-50% -ban a szülők  felelősek a gyermek érzelmi testének kifejlődéséért.

gondolati testünk: 14-21 éves korig fejlődik és az apa dolga hogy  kinyissa a gyermek számara a külvilág fele vezető utat. Ezen kívül van meg egy testünk az a

spirituális vagy kauzális test(korábbi életek információit tartalmazza) a lélek maga :ami 21-28 éves korig alakul ki, tudatos munkával, erőfeszítéssel, tenni akarással, és ebbe nem tartozik bele a könyvek olvasása vagy idézettek mantrázása sem.

A spirituális testünk az egység maga, a gondolati testünk az csak elme szinten van jelen, a érzelmi testünk csak félig tömör, még a fizikai testünk egész tömör.

Jelentkezz születesi horoszkóp elemzésre ahol feltárjuk előző életekből hozott blokkjaidat.

Szeretettel várom jelentkezésed  a “KAPCSOLAT” menüpont alatt.

Kérj időpontot! Írj egy emailt!  ITT!

A Szolgáltatásaimról bővebben itt olvashatsz! 

 

 

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.