Asztrológia, Horoszkóp Elemzés, Születési Horoszkóp Készítés, Online

Asztrológia, Horoszkóp Elemzés, Születési Horoszkóp Készítés, Online

A jövőnket mi magunk alakítjuk! A sorsunkért csakis magunkat okolhatjuk! A folyamatos fejlődéshez kell az Önismeret! Csak nem mindegy, hogy milyen irányban. Az Irányhoz szükségünk van egy kiinduló pontra a születési képletünkre, hogy tudjuk hol a helyünk, és hogy merre tartsuk. Ezt sok helyen úgy is hívják, hogy Önismeret. Sokan hiszik azt, hogy ismerik Önmagukat. Pedig, ha jól belenéznek önmagunkba, akkor a sorozatosan elkövetett hibáikat látják, amiket a múltban már átéltek.

 Éves horoszkóp, Párkapcsolati horszkóp, Születési Horoszkóp készítés és elemzés.

A horoszkóp készítés régen nagyon bonyolult számításokkal lehetett csak elkészíteni. Ma már ez egy egyszerű programmal lehetséges. Beírjuk az adatokat és máris megkapjuk a Horoszkóp Képletünket. Kapunk egy szép kis rajzot Önmagunkról, ami a tudatalattink minden aspektusát megmutatja. A Horoszkóp képleted telis-tele van olyan jelekkel rajzokkal, amit csak azok tudnak olvasni, akit ezt megtanulták. Egy Asztrológus is úgy beszél róluk, hogy nem lehet érteni: szextil, kvadrát ..stb. De vajon mit jelentenek ezek? Vajon mit mutathatnak a csillagok? Az önismeretet nem elég korán elkezdeni. Mi kellene ahhoz, hogy tantárgyként bevezessék az iskolában az önismereti ismereteket? Amennyiben Te is szeretnél Horoszkópot készíttetni és ezeket kielemezve Önmagadra találni és javítani a mindennapi Életeden várom szeretettel jelentkezésedet.

Horoszkóp készítés ma már online is hangfájlokkal és képes dokumentumokkal könnyen hozzáférhető a világ bármely pontjáról az anyanyelveden.

Mire is lehetne jó egy Születési Horoszkóp Elemzés Online?

 • Változtatni szeretnél valamelyik életterületeden?

 • Unod már, hogy mindig ugyanazokba a hibákba esel?

 • Nem működnek sorozatosan a párkapcsolataid?

 • Szeretnéd tudni mi a küldetésed, feladatod, elhivatottságod?

 • A családtagjaiddal a viszonyod nem a legjobb, és szeretnél rajtuk változtatni?

 • Válaszokat szeretnél, hogy miért nem illenek rád az újságokban megírt horoszkóp előrejelzések?

 • Nem találod a számodra megfelelő helyet, állást, elfoglaltságot?

 • Válaszokat akarsz?

 • Kérdéseid vannak?

Mit lehet látni egy születési horoszkópból?

 • Vázolja a fontosabb életterületeidet,

 • 12 Horoszkóp házat és annak helyzeteit, pozícióit,

 • Megmutatja a szüleid kapcsolatának minőségét Nap és Hold pozíciójából és ez által a Te párkapcsolatodat is!

 • Gyerekkorodat, kamaszkorodat, kapcsolataidat-párkapcsolataidat, házasságaidat, tanulmányaidat, karrieredet, nyugdíjba vonulásodat,

 • Betegségeid hajlamait, titkaidat,

 • Otthonodat, ingatlanodat, gyökereidet, múltadat

 • Közeli és távoli rokonaidat, ismerőseidet,

 • Mintákat, blokkokat, energiákat, külvilággal, párkapcsolataidat, életeddel, sorsoddal,

 • A földi leszületés előtti állapotot,

Ezeken kívül is még számos kérdésre kaphatsz választ, ami téged foglalkoztat!


Az Asztrológiai Születési Horoszkóp Elemzés az egész életünk lenyomatát mutatja


Tudod miért születtél és mire használhatod a született képességeidet?


Azt szokták mondani, hogy aki keres talál. Ha már a szüleink és a tanítóink nem mutatták meg a sikeres utat az Élethez, akkor magunknak kell megkeresni azt! Milyen csodás, hogy az Online Asztrológiai Horoszkóp Elemzés már bonyolult számítások nélkül is könnyedén elérhetők. Horoszkóp képleted nem más, mint térkép önmagadhoz és a tudatalattidhoz!

Először saját magunkkal kellene tisztában lennünk, hogy kik vagyunk, honnan jövünk, mi a célunk. A jövőnket mi magunk alakítjuk! A sorsunkért csakis magunkat okolhatjuk! A folyamatos fejlődéshez kell az Önismeret! Csak nem mindegy, hogy milyen irányban. Az Irányhoz szükségünk van egy kiinduló pontra a születési képletünkre, hogy tudjuk hol a helyünk, és hogy merre tartsuk. Ezt sok helyen úgy is hívják, hogy Önismeret. Sokan hiszik azt, hogy ismerik Önmagukat. Pedig, ha jól belenéznek önmagunkba, akkor a sorozatosan elkövetett hibáikat látják, amiket a múltban már átéltek.

Az Online Asztrológiai Horoszkóp Elemzésben benne vannak azok a minták, energiák, blokkok, amik befolyásolják a kapcsolataidat, családtagokkal, külvilággal, párkapcsolataidat, illetve karriereddel, és életed minden területével.


Mit kaphatsz még az Online Asztrológiai-Horoszkóp elemzéskor?

 • Önmagad megismerése a radix képleted alapján.

 • A születési képleted az, ami megmutatja a lélek leszületése előtti állapotot milyen minőséggel érkezel meg a fizikai testedbe.

 • A szüleid minőségét, milyenségét ez által a te állapotodra is magyarázat miért vagy ilyen vagy olyan.

 • Kiinduló pontod a gyökereid elemzésén keresztül elvezetlek egészen az idős korodig.

Amikor elindulsz azon az úton, hogy szeretnéd tudni, hogy miért vagy itt, mit kell csinálnod, mi a feladatod és csak keresed a válaszokat a kérdéseidre. Na akkor jött el az idő az Önismeretre.

Az élet minden területére válaszokat kapsz, ha ismered a pontos születési időpontodat.

Kiknek nem ajánlom az Asztrológiai Horoszkóp   Elemzést Online?

 • akik csak a személyes jelenlétben hisznek,

 • akik nem bíznak az Online megoldásokban,

 • akik nem hisznek abban, hogy a csillagok állása összefügg az életükkel,

 • akik félnek az igazságtól,

 • akiknek semmi sem tetszik, ami a horoszkópjukban van,

 • akik nem hisznek a spiritualitásban,

 • akik nem fogadják az el, hogy az asztrológia tudomány

 • akik szkeptikusak, és azt mondják ez hülyeség,

 • akik inkább azt az életet élik, amit parancsolnak nekik.

Egyedül jövünk és megyünk, az ÉLET színpadán a szereplők, csak színészek. Egyedi horoszkóp térképpel születünk meg, ami segít nekünk az elakadásainkban, sorsfordulóinkban. Ki az, aki nem szeretne egy ilyen iránymutató GPS navigációt saját magának? Ha letérsz a főútról figyelmeztet és megmutatja a helyes utat. Minden embernek ott van a lehetőség, hogy az asztrológiai elemzés a kezébe legyen. Egy ilyen térképpel boldogan vághatsz neki az Életnek. Felkészülhetsz rá és úgy éled meg, hogy a legjobbat tud kihozni.


Melyek a legnépszerűbb Asztrológiai Horoszkóp Elemzések?

 • Születési radix személyiségelemző horoszkóp

 • Éves horoszkóp (adott évre felállítható összevetés)

 • Szinasztria horoszkóp - (két képlet összevetése) -ez lehet: gyermek-szülő-partner-munkatárs...


Miért Online? Asztrológia, Horoszkóp Elemzés?

A világ, amiben élünk felgyorsult. A nap 24 óráját beosztjuk, hogy legyen időnk mindenre. Az útkeresők viszont kíváncsiak. Nem kell elutaznod sehová sem. Az Online világ birodalmában bármikor visszahallgathatod a horoszkóp elemzésedet. Hiszen mindezt hanganyagra rögzítve kapod meg. A személyes jelenlétkor a szó elszáll, a hanganyag megmarad.

Ha válaszokat szeretnél kapni, hogy miért szeret a Pista? Vagy hogy költözzek e az anyóshoz? Vagy hogy rúgjak e fel mindent egy harmadik személy megjelenésekor?

Online egyszerű módon választ kaphatsz kérdéseidre.

Szinte minden területet végig beszélünk, ami az életed része.

Kezdve a születésed előtti állapottól, egészen az idős korodig.


Asztrológiai elemzés a zodiákus 12 jegyén keresztül megmutatom hogyan alakul mindenkinek az élete

Az első 9 hónapunk a Halak jegyében telik. Édesanyánkkal szimbiózisban, egy meleg, sötét, vizes és zárt helyen. Itt nincs önálló akaratunk.

Megszületünk és beleérkezünk egy Kos energiába körülbelül 2 éves korunkig. Itt sok minden eldől, hogy életbe maradunk e. Aggódva figyelik szüleink minden léptünket.

Ahogy a fizikai testünkkel és identitásunkkal azonosulunk azzal gyökeret is eresztünk. Bika jellegekkel. A lelkünk elkezd erősödni a fizikai anyag minden szintjén. 3-4 éves korunkig vagyunk ilyenek.

Utána 6-7 éves korig izgő-mozgó ficánkoló energiáinkban kialakul a gondolkodás és a kommunikáció is. Ikrek csillagjegyhez hasonló energia van itt. Egyszerre több dologba is belekapkodunk, de semmit sem csinálunk odaadóan.

Majd az iskolai évek, ami a Rák csillagjegyhez kapcsolható 14 éves korig. Megjelennek a barátságok, kötöttségek, érzelmek. Érzelmeink a családunk iránt egy másfajta minősítést kap.

Ezek után berobban a saját Asztrológiai Energiánk, magyarán Karmánk. Lányoknál ez menstruációval, fiúknál az első magömléssel. Igen ezért zavarodik meg minden tinédzser ilyenkor. Mindezt egy asztrológiai elemzés megmutatja mikor, melyik csillagjegy hogyan váltja ki a hatását. Szóval mikor a tudatalattiból berobban ez az energia az egyén úgy érzi elég nagy "arc" már valamihez, de még nincs ott az a tudatos bölcsesség, ami vagy tanulással, vagy az idő beérésével jön. Ez az Oroszlán csillagjegyhez kapcsolódik, ami 18 éves korig tart.

Ahogy kilépünk a nagyvilágba 18-30 éves korunkig. Ez már a Szűz csillagjegyhez tartozó energia. A kényelem megszűnik és magunknak kell gondoskodnunk saját magunkról. Vagy tanulunk, vagy dolgozunk de a mindennapi rutin, ami eddig a szülőké volt (ügyek intézése, házimunka...stb) saját magunk kell megoldanunk.Itt már nincs olyan nagy "arcunk" itt megjelenik az alázat és a szorgalom is.

Ha elég ügyesek vagyunk akkor megjelenik a Mérleg energia. A "kis luxus" lesznek szép ruháink, drágább dolgaink, szórakozásaink, barátaink, nyaralásaink. Élvezzük az Életet. Itt annyi a dolgunk, hogy csináljuk a rutint (Szűz), és a fölösleget lefölözzük (Mérleg).

Az önmagában már céltalan életbe beengedjük a másik felünket házasság vagy gyerekvállalással, ami egy mélyebb kapocs Skórpiós energia. A régi Én meghal és egy új születik.

Amikor is megjelenik az önmagunkról való lemondás, nemesség, rend, hit, bőség, bővelkedés, rang, pozíció, emelkedettség témái akkor vagyunk a Nyilas energiában egy rangosabb, tisztább nemesebb cél érdekében.

A Bak szakasz az életünkbe akkor van, amikor az egyszerűség, hála, köszönet, elengedés témáit érintjük. Rájövünk arra, hogy mennyi hálával tartozunk magunknak és másoknak. Megértjük azt, hogy adjunk és segítsünk másoknak.

Amikor mindezt már nem csak magunknak családunknak adjuk, hanem a kollektívának egy magasabb cél érdekében, és le merünk mondani mindenről akkor vagyunk a Vízöntő csillagjegynél.

Majd kezdődik a körforgás elölről.

Csak hogyha megfigyeled az emberek nagy többsége nem így él. Elakadt energiák sokasága van bennünk. Válások, kapzsiságok, önzőségek, irigységek, hazugságok vesznek körül bennünket.

Az Asztrológiai elemzés online is megtörténhet és megértheted miért működsz így vagy úgy. Akkor mikor az asztrológus szembesít a képletedben meglévő elakadt energiáddal. Akkor és csak is akkor fogsz a homlokodra csapni, és azt mondani- "Te atya ég eddig ilyen energiákkal működtem, most már értem miért nem sikerült ....Pl. a házasságaim, párkapcsolataim stb.