Asztrológiai elemzés online

asztrologiai-elemzes-online

asztrologiai-elemzes-online

 

Asztrológiai Elemzés Online

 

Útkeresőknek és minden embernek tudni kellene miért született, mire használhatja a vele született képességeit. Azt szokták mondani, hogy aki keres talál. Ha már a szüleink és a tanítóink nem mutatták meg a sikeres utat az Élethez, akkor magunknak kell megkeresni azt! Online Asztrológiai Elemzés Önmagadhoz ad egy térképet.  Az asztrológiai képleted, a tudatalatti programod mutatja meg legjobban a MIÉRTekre a válaszokat. Ennek feltárásához csak egy jó Asztrológusra van szükség.

Négy testünk van a fizikai, gondolati, érzelmi és ami a szem számára láthatatlan az a tudatalatti testünk. Más néven spirituális -lélek testünk. Az horoszkóp képleted nem más, mint térkép önmagadhoz és a tudatalattidhoz.

 

 Mire jó az Asztrológiai Elemzés Online?

 

Az élet minden területére válaszokat kapunk, ha ismerjük a pontos születési adatainkat.

A személyiségelemző horoszkópod teljes képet mutat a csillagjegyek által a fizikai tested leszületése előtti állapotára.

A személyiségedből kiugrani nem tudsz csak megtanulhatod azt jól kezelni.

Nincs jó és rossz csillagjegy.

A naprendszerünk miatt a bolygók hatnak rád, (csak gondolj a holdra, ami apály-dagályt okoz, vagy a nőknél 28 napos ciklusokra. Akkor van e befolyásuk az egyéni sorsokba?)

Ami a külvilágban megjelenik, megjelenik belül Önmagunkban is. (Gondolj arra, hogy egy bolygónak mekkora tömege térfogata van, és mekkora vagy Te.)

 

 • Munkahely, Karrier, Vállalkozás, Változtatás,
 • Iskola, -tehetség kutatás: mit tanuljon, mihez ért, mi az álom karrierje?
 • Kapcsolataid, - ami nem csak párkapcsolati lehet. - Élettársi kapcsolatok, -problémák a kapcsolatokban,
 • Lakhely, Ingatlan, -kell e változtatnunk, maradjuk e vagy menjünk?
 • Gyermekeink, Rokonaink, Távolabbi barátaink mind benne vannak a horoszkópunkban.
 • Az élet örömeink, sikereink, kudarcaink látszanak a képletbe.

 

Asztrológiai Elemzés már nem csak személyesen hanem Online is válaszokat ad kérdéseidre!

 

 • Tedd fel magadnak a kérdést miért vagy itt a Földön?
 • Mi dolgod a világban?
 • Csak annyi lenne az egész életed, hogy dolgozz és kiszolgálj másokat, vagy van egy magasabb életcél amiért élned kell?
 • Szerinted be kell állni a sorba és azt csinálni, amit mondanak?
 • Szabályok tartanak fogva?
 • Biztos, hogy te is voltál olyan gyermek, akinek voltak álmai. Ezeket az álmokat megvalósítottad? Ugye nem, vagy nem mind.

 

Asztrológiai Elemzés Online:

Olyan megoldást kapsz, ami közelebb, vagy más rálátást eredményez, egy-egy problémára ez által akár, évekre lerövidítheted a megoldás keresését. Bűntudat és félelem nélküli életre vágysz?

 

 • Jusson eszedbe minden nap, hogy szabadnak születtél.
 • Szándékkal és akarattal megváltoztathatod saját valóságodat!
 • Döntéseid miatt vagy ott, ahol vagy!

 

 

A legnépszerűbb Asztrológiai Elemzések Online

 

 • Születési radix személyiségelemző horoszkóp
 • Éves szolár horoszkóp (adott évre felállítható összevetés)
 • Szinasztria horoszkóp – (két képlet összevetése) -ez lehet: gyermek-szülő-partner-munkatárs…

 

Mire kapsz választ egy Online Asztrológiai Elemzéskor?

 

Önmagad megismerése a radix képleted alapján.

 • A születési képleted az, ami megmutatja a lélek leszületése előtti állapotot milyen minőséggel érkezel meg a fizikai testedbe.
 • a szüleid minőségét, milyenségét ez által a te állapotodra is magyarázat miért vagy ilyen vagy olyan.
 • kiinduló pontod a gyökereid elemzésén keresztül elvezetlek egészen az idős korodig.
 • rengetek sok mindenre fény derül a pontos születési adataidból

Lehetőség van arra, hogy egy összevetéssel rápillantunk a jövődre.

 • Melyek azok az életesemének melyek befolyásolnak az elkövetkezendő időszakban.
 • Más emberek képleteivel összeegyeztetve összeférhetőségeinket és különbségeinket tudhatjuk meg.

asztrologia-elemzes-online1

asztrologia-elemzes-online1

 

Miért jobb az Online Asztrológiai Elemzés?

 

A világ, amiben élünk felgyorsult. A nap 24 óráját beosztjuk, hogy legyen időnk mindenre. Az útkeresők viszont kíváncsiak. Nem kell elutaznod sehová sem. Az Online világ birodalmában bármikor visszahallgathatod az elemzésedet. Hiszen mindezt hanganyagra rögzítve kapod meg. A személyes jelenlétkor a szó elszáll, a hanganyag megmarad.

Ha válaszokat szeretnél kapni, hogy miért szeret a Pista? Vagy hogy költözzek e az anyóshoz? Vagy hogy rúgjak e fel mindent egy harmadik személy megjelenésekor?

Online egyszerű módon választ kaphatsz kérdéseidre.

Szinte minden területet végig beszélünk, ami az életed része.

Kezdve a születésed előtti állapottól, egészen az idős korodig.

 

Kiknek nem ajánlom az Asztrológiai Elemzést Online

 

 • akik csak a személyes jelenlétben hisznek,
 • akik nem bíznak az Online megoldásokban,
 • akik nem hisznek abban, hogy a csillagok állása összefügg az életükkel,
 • akik félnek az igazságtól,
 • akiknek semmi sem tetszik, ami a horoszkópjukban van,
 • akik nem hisznek a spiritualitásban,
 • akik nem fogadják az el, hogy az asztrológia tudomány
 • akik szkeptikusak, és azt mondják ez hülyeség,
 • akik inkább azt az életet élik, amit parancsolnak nekik.

 

Egyedül jövünk és megyünk, az ÉLET színpadán a szereplők, csak színészek. Egyedi horoszkóp térképpel születünk meg, ami segít nekünk az elakadásainkban, sorsfordulóinkban. Ki az, aki nem szeretne egy ilyen iránymutató GPS navigációt saját magának? Ha letérsz a főútról figyelmeztet és megmutatja a helyes utat. Minden embernek ott van a lehetőség, hogy az asztrológiai elemzés a kezébe legyen online! Egy ilyen térképpel boldogan vághatsz neki az Életnek. Felkészülhetsz rá és úgy éled meg, hogy a legjobbat tud kihozni. 

Megmutatja a szüleid kapcsolatának minőségét, milyenségét, jellegét, és ez által a Te párkapcsolatodat is!  Az asztrológiai elemzés online megmutatja gyerekkorodat, kamaszkorodat, párkapcsolataidat, házasságaidat, karrieredet, nyugdíjba vonulásodat, betegségeid hajlamait, titkaidat azokat, amelyek kiderülnek és azokat is amelyek nem. Ezeken kívül is még számos kérdésre kaphatsz választ, ami téged foglalkoztat!

Nagyon sokan keresik a társunkat, hogy ki lehet a lélektársunk? És ha nincs? És ha nem született erre az idősíkra. És ha csak választunk valakit azért, hogy ne legyünk egyedül? Mersz e változtatni, ha már nem működik a párkapcsolatod vagy inkább élsz társas magányban? Bemered e vállalni az egyedüllétet és a szabadságot? Vagy Inkább megfelelni akarsz a társadalom elvárásainak? A Párkapcsolati Horoszkóp Elemzés Online sok kérdésre válaszol, ha már nem érzed magad jól a kapcsolatodban.

Asztrológiai elemzés tartalmaz olyan életeseményeket amiket nem kerülhetsz el! Először is azt kell megértened Te milyen vagy.  A külső-belső minőségi megjelenésedhez milyen Társ tud belépni hozzád! Persze nem csak a párkapcsolatot látni egy radix képletben hanem minden fontos életeseményt ami történik veled.

Tartalmaz az Online asztrológiai elemzés mintákat, blokkokat, energiákat, amik a kapcsolataidat meghatározzák családtagokkal, külvilággal, párkapcsolataidat, életeddel, sorsoddal.

Királyi családoknál mikor megszületett trónörökös összeültek jósok, tündérek, csillagászok, boszorkányok, és szemügyre vették az égen akkor vándorló bolygókat. Hogy lássák, ez van, ebből milyen eredményeket tudnak elérni!

Sajnos a mai világunkban a Racionális gondolkodás lett a középpontban. 

Elfelejtettük valódi küldetésünket. Letértünk az ösvényről.

Elfelejtettünk Szeretni, Tudatosan élni és a Gondolatainkban Hinni. Elfelejtettünk egyszerűen élni.

Asztrológiai elemzés a zodiákus 12 jegyén keresztül megmutatom hogyan alakul mindenkinek az élete.

Az első 9 hónapunk a Halak jegyében telik. Édesanyánkkal szimbiózisban, egy meleg, sötét, vizes és zárt helyen. Itt nincs önálló akaratunk.

Megszületünk és beleérkezünk egy Kos energiába körülbelül 2 éves korunkig. Itt sok minden eldől, hogy életbe maradunk e. Aggódva figyelik szüleink minden léptünket.

Ahogy a fizikai testünkkel és identitásunkkal azonosulunk azzal gyökeret is eresztünk. Bika jellegekkel. A lelkünk elkezd erősödni a fizikai anyag minden szintjén. 3-4 éves korunkig vagyunk ilyenek.

Utána 6-7 éves korig izgő-mozgó ficánkoló energiáinkban kialakul a gondolkodás és a kommunikáció is. Ikrek csillagjegyhez hasonló energia van itt. Egyszerre több dologba is belekapkodunk, de semmit sem csinálunk odaadóan.

Majd az iskolai évek, ami a Rák csillagjegyhez kapcsolható 14 éves korig. Megjelennek a barátságok, kötöttségek, érzelmek. Érzelmeink a családunk iránt egy másfajta minősítést kap.

Ezek után berobban a saját Asztrológiai Energiánk, magyarán Karmánk. Lányoknál ez menstruációval, fiúknál az első magömléssel. Igen ezért zavarodik meg minden tinédzser ilyenkor. Mindezt egy asztrológiai elemzés megmutatja mikor, melyik csillagjegy hogyan váltja ki a hatását. Szóval mikor a tudatalattiból berobban ez az energia az egyén úgy érzi elég nagy „arc” már valamihez, de még nincs ott az a tudatos bölcsesség, ami vagy tanulással vagy az idő beérésével jön. Ez az Oroszlán csillagjegyhez kapcsolódik, ami 18 éves korig tart.

Ahogy kilépünk a nagyvilágba 18-30 éves korunkig. Ez már a Szűz csillagjegyhez tartozó energia. A kényelem megszűnik és magunknak kell gondoskodnunk saját magunkról. Vagy tanulunk vagy dolgozunk de a mindennapi rutin, ami eddig a szülőké volt (ügyek intézése, házimunka...stb) saját magunk kell megoldanunk. Itt már nincs olyan nagy „arcunk” itt megjelenik az alázat és a szorgalom is.

Ha elég ügyesek vagyunk akkor megjelenik a Mérleg energia. A „kis luxus” lesznek szép ruháink, drágább dolgaink, szórakozásaink, barátaink, nyaralásaink. Élvezzük az Életet. Itt annyi a dolgunk, hogy csináljuk a rutint (Szűz), és a fölösleget lefölözzük (Mérleg).

Az önmagában már céltalan életbe beengedjük a másik felünket házasság vagy gyerekvállalással, ami egy mélyebb kapocs Skórpiós energia. A régi Én meghal és egy új születik.

Amikor is megjelenik az önmagunkról való lemondás, nemesség, rend, hit, bőség, bővelkedés, rang, pozíció, emelkedettség témái akkor vagyunk a Nyilas energiában egy rangosabb, tisztább nemesebb cél érdekében.

A Bak szakasz az életünkbe akkor van, amikor az egyszerűség, hála, köszönet, elengedés témáit érintjük. Rájövünk arra, hogy mennyi hálával tartozunk magunknak és másoknak. Megértjük azt, hogy adjunk és segítsünk másoknak.

Amikor mindezt már nem csak magunknak családunknak adjuk hanem a kollektívának egy magasabb cél érdekében, és le merünk mondani mindenről akkor vagyunk a Vízöntő csillagjegynél.

Majd kezdődik a körforgás elölről.

Csak hogyha megfigyeled az emberek nagy többsége nem így él. Elakadt energiák sokasága van bennünk. Válások, kapzsiságok, önzőségek, irigységek, hazugságok vesznek körül bennünket.

Az Asztrológiai elemzés online is megtörténhet és megértheted miért működsz így vagy úgy. Akkor mikor az asztrológus szembesít a képletedben meglévő elakadt energiáddal. Akkor és csak is akkor fogsz a homlokodra csapni, és azt mondani- „Te atya ég eddig ilyen energiákkal működtem, most már értem miért nem sikerült ….Pl. a házasságaim, párkapcsolataim stb.

Van rá megoldás, hogy másképp élj! Élj, és ne csak tengődj!

 

asztrologia-online-elemzes2

asztrologia-online-elemzes2

Mire is lehetne jó egy Asztrológiai Elemzés?

 

-Változtatni szeretnél valamelyik életterületeden?...

-Unod már, hogy mindig ugyanazokba a hibákba esel?

-Nem működnek sorozatosan a párkapcsolataid?

-Szeretnéd tudni mi a küldetésed, feladatod, elhivatottságod?

-A családtagjaiddal a viszonyod nem a legjobb, és szeretnél rajtuk változtatni?

-Válaszokat szeretnél, hogy miért nem illenek rád az újságokban megírt horoszkóp előrejelzések?

-Nem találod a számodra megfelelő helyet, állást, elfoglaltságot?

-Válaszokat akarsz?

-Kérdéseid vannak?

-Vázolja a fontosabb életterületeidet.

-Megmutatja a szüleid kapcsolatának minőségét, milyenségét, jellegét, és ez által a Te párkapcsolatodat is! 

-Az asztrológiai elemzés online megmutatja gyerekkorodat, kamaszkorodat, párkapcsolataidat, házasságaidat, karrieredet, nyugdíjba vonulásodat, betegségeid hajlamait, titkaidat azokat, amelyek kiderülnek és azokat is amelyek nem.

-Ezeken kívül is még számos kérdésre kaphatsz választ, ami téged foglalkoztat!

-Nem tudok segíteni, ha elpanaszolod, hogy milyen rossz életed van, vagy ha megoldást vársz tőlem a problémáidra.

-A problémáidat Te okoztad magadnak, így ebből egyedül Te tudsz kimászni!

-Szívesen megmutatom hogyan, és rávilágítok a helyes megoldásra, viszont az úton már neked kell végig menni. Ne félj nem lesz nehéz!

Először saját magunkkal kellene tisztában lennünk, hogy kik vagyunk, honnan jövünk, mi a célunk.

A jövőnket mi magunk alakítjuk!

A sorsunkért csakis magunkat okolhatjuk!

Az asztrológiai elemzés az egész életünk lenyomatát mutatja.

Az ember folyamatosan fejlődik. Csak nem mindegy, hogy milyen irányban. Az Irányhoz szükségünk van egy kiinduló pontra a születési képletünkre, hogy tudjuk hol a helyünk, és hogy merre tartsuk. Ezt sok helyen úgy is hívják, hogy Önismeret. Ez tudat alatt található. Sokan hiszik azt, hogy ismerik Önmagukat. Pedig, ha jól belenézünk önmagunkba akkor a sorozatosan elkövetett hibáinkat látjuk, amiket a múltban már átéltünk. Persze ezt nehéz felismerni, mert a tudat alatt megbújó dolgokat jelent, és legtöbbször már előző életekből hozzuk.

 

Az Online Asztrológiai Elemzésben benne vannak azok a minták, energiák, blokkok, amik befolyásolják a kapcsolataidat, családtagokkal, külvilággal, párkapcsolataidat, illetve karriereddel, és életed minden területével.

 

 Jelentkezz Asztrológiai Elemzésre!

 

Inga, számmisztika-névmisztika, kártya, piramis tarot, Asztrológiai-horoszkóp személyes elemzés, éves horoszkóp elemzés

 

1-1,5 órás elemzés Ára: 10.000 Ft / 34 €

1/2 órás elemzés Ára: 5.000 Ft / 17 €

 

Szeretettel várom jelentkezésedet!

e-mail

dkatalin33@gmail.com