Asztrológiai Elemzés Online

asztrológiai elemzés online

asztrológiai elemzés online

 
 

ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS ONLINE

 

Egyedül jövünk és megyünk, az ÉLET színpadán. A szereplők, csak színészek. Egyedi horoszkóp térképpel születünk meg, ami segít nekünk az elakadásainkban, sorsfordulóinkban. Ki az, aki nem szeretne egy ilyen iránymutató GPS navigációt saját magának? Ha letérsz a főútról figyelmeztet és megmutatja a helyes utat. Minden embernek ott van a lehetőség, hogy az asztrológiai elemzés online kezébe legyen! Nagy hiba, hogy ilyen fontos dolgokat az iskola nem tanít. Egy ilyen térképpel boldogan vághatsz neki az Életnek mert tudod mi jön. Felkészülhetsz rá és úgy éled meg hogy a legjobbat tud kihozni. 

Figyelmeztet mikor eltérsz a helyes útvonalról. Vázolja a fontosabb életterületeidet. Megmutatja a szüleid kapcsolatának minőségét, milyenségét, jellegét, és ez által a Te párkapcsolatodat is!  Az asztrológiai elemzés online megmutatja gyerekkorodat, kamaszkorodat, párkapcsolataidat, házasságaidat, karrieredet, nyugdíjba vonulásodat, betegségeid hajlamait, titkaidat azokat, amelyek kiderülnek és azokat is amelyek nem. Ezeken kívül is még számos kérdésre kaphatsz választ, ami téged foglalkoztat!

Nagyon sokan keressük a párunkat a helyünket ki lehet a lélektársunk? És ha nincs és ha nem született erre az idősíkra. És ha csak választunk valakit azért csak hogy ne legyünk egyedül? Inkább egyedül és szabadon, mint társas magányban!

Asztrológiai elemzés tartalmaz olyan életeseményeket amiket nem kerülhetsz el! Először is azt kell megértened Te milyen vagy.  A külső-belső minőségi megjelenésedhez milyen Társ tud belépni hozzád! Persze nem csak a párkapcsolatot látni egy radix képletben hanem minden fontos életeseményt ami történik veled.

Tartalmaz az asztrológiai elemzés mintákat, blokkokat, energiákat, amik a kapcsolataidat meghatározzák családtagokkal, külvilággal, párkapcsolataidat, életeddel, sorsoddal.

Királyi családoknál mikor megszületett trónörökös összeültek jósok, tündérek, csillagászok, boszorkányok, és szemügyre vették az égen akkor vándorló bolygókat. Hogy lássák, ez van, ebből milyen eredményeket tudnak elérni!

Sajnos a mai világunkban a Racionális gondolkodás lett a középpontban. 

Elfelejtettük valódi küldetésünket. Letértünk az ösvényről.

Elfelejtettünk Szeretni, Tudatosan élni és a Gondolatainkban Hinni. Elfelejtettünk egyszerűen élni.

 

asztrológiai elemzés online

asztrológiai elemzés online

Asztrológiai elemzés a zodiákus 12 jegyén keresztül megmutatom hogyan alakul mindenkinek az élete.

Az első 9 hónapunk a Halak jegyében telik. Édesanyánkkal szimbiózisban, egy meleg, sötét, vizes és zárt helyen. Itt nincs önálló akaratunk.

Megszületünk és beleérkezünk egy Kos energiába körülbelül 2 éves korunkig. Itt sok minden eldől, hogy életbe maradunk e. Aggódva figyelik szüleink minden léptünket.

Ahogy a fizikai testünkkel és identitásunkkal azonosulunk azzal gyökeret is eresztünk. Bika jellegekkel. A lelkünk elkezd erősödni a fizikai anyag minden szintjén. 3-4 éves korunkig vagyunk ilyenek.

Utána 6-7 éves korig izgő-mozgó ficánkoló energiáinkban kialakul a gondolkodás és a kommunikáció is. Ikrek csillagjegyhez hasonló energia van itt. Egyszerre több dologba is belekapkodunk, de semmit sem csinálunk odaadóan.

Majd az iskolai évek, ami a Rák csillagjegyhez kapcsolható 14 éves korig. Megjelennek a barátságok, kötöttségek, érzelmek. Érzelmeink a családunk iránt egy másfajta minősítést kap.

Ezek után berobban a saját Asztrológiai Energiánk, magyarán Karmánk. Lányoknál ez menstruációval, fiúknál az első magömléssel. Igen ezért zavarodik meg minden tinédzser ilyenkor. Mindezt egy asztrológiai elemzés megmutatja mikor, melyik csillagjegy hogyan váltja ki a hatását. Szóval mikor a tudatalattiból berobban ez az energia az egyén úgy érzi elég nagy „arc” már valamihez, de még nincs ott az a tudatos bölcsesség, ami vagy tanulással vagy az idő beérésével jön. Ez az Oroszlán csillagjegyhez kapcsolódik, ami 18 éves korig tart.

Ahogy kilépünk a nagyvilágba 18-30 éves korunkig. Ez már a Szűz csillagjegyhez tartozó energia. A kényelem megszűnik és magunknak kell gondoskodnunk saját magunkról. Vagy tanulunk vagy dolgozunk de a mindennapi rutin, ami eddig a szülőké volt (ügyek intézése, házimunka...stb) saját magunk kell megoldanunk. Itt már nincs olyan nagy „arcunk” itt megjelenik az alázat és a szorgalom is.

Ha elég ügyesek vagyunk akkor megjelenik a Mérleg energia. A „kis luxus” lesznek szép ruháink, drágább dolgaink, szórakozásaink, barátaink, nyaralásaink. Élvezzük az Életet. Itt annyi a dolgunk, hogy csináljuk a rutint (Szűz), és a fölösleget lefölözzük (Mérleg).

Az önmagában már céltalan életbe beengedjük a másik felünket házasság vagy gyerekvállalással, ami egy mélyebb kapocs Skórpiós energia. A régi Én meghal és egy új születik.

Amikor is megjelenik az önmagunkról való lemondás, nemesség, rend, hit, bőség, bővelkedés, rang, pozíció, emelkedettség témái akkor vagyunk a Nyilas energiában egy rangosabb, tisztább nemesebb cél érdekében.

A Bak szakasz az életünkbe akkor van, amikor az egyszerűség, hála, köszönet, elengedés témáit érintjük. Rájövünk arra, hogy mennyi hálával tartozunk magunknak és másoknak. Megértjük azt, hogy adjunk és segítsünk másoknak.

Amikor mindezt már nem csak magunknak családunknak adjuk hanem a kollektívának egy magasabb cél érdekében, és le merünk mondani mindenről akkor vagyunk a Vízöntő csillagjegynél.

Majd kezdődik a körforgás elölről.

Csak hogyha megfigyeled az emberek nagy többsége nem így él. Elakadt energiák sokasága van bennünk. Válások, kapzsiságok, önzőségek, irigységek, hazugságok vesznek körül bennünket.

Az Asztrológiai elemzés online is megtörténhet és megértheted miért működsz így vagy úgy. Akkor mikor az asztrológus szembesít a képletedben meglévő elakadt energiáddal. Akkor és csak is akkor fogsz a homlokodra csapni, és azt mondani- „Te atya ég eddig ilyen energiákkal működtem, most már értem miért nem sikerült ….Pl. a házasságaim, párkapcsolataim stb.

Van rá megoldás, hogy másképp élj! Élj, és ne csak tengődj!

 

 

asztrológia

asztrológia

Mire is lehetne jó egy Asztrológiai Elemzés?

 

-Változtatni szeretnél valamelyik életterületeden?...

-Unod már, hogy mindig ugyanazokba a hibákba esel?

-Nem működnek sorozatosan a párkapcsolataid?

-Szeretnéd tudni mi a küldetésed, feladatod, elhivatottságod?

-A családtagjaiddal a viszonyod nem a legjobb, és szeretnél rajtuk változtatni?

-Válaszokat szeretnél, hogy miért nem illenek rád az újságokban megírt horoszkóp előrejelzések?

-Nem találod a számodra megfelelő helyet, állást, elfoglaltságot?

-Válaszokat akarsz?

-Kérdéseid vannak?

-Nem tudok segíteni, ha elpanaszolod, hogy milyen rossz életed van, vagy ha megoldást vársz tőlem a problémáidra.

-A problémáidat Te okoztad magadnak, így ebből egyedül Te tudsz kimászni!

-Szívesen megmutatom hogyan, és rávilágítok a helyes megoldásra, viszont az úton már neked kell végig menni. Ne félj nem lesz nehéz!

Először saját magunkkal kellene tisztában lennünk, hogy kik vagyunk, honnan jövünk, mi a célunk.

A jövőnket mi magunk alakítjuk!

A sorsunkért csakis magunkat okolhatjuk!

Az asztrológiai elemzés az egész életünk lenyomatát mutatja.

Az ember folyamatosan fejlődik. Csak nem mindegy, hogy milyen irányban. Az Irányhoz szükségünk van egy kiinduló pontra a születési képletünkre, hogy tudjuk hol a helyünk, és hogy merre tartsuk. Ezt sok helyen úgy is hívják, hogy Önismeret. Ez tudat alatt található. Sokan hiszik azt, hogy ismerik Önmagukat. Pedig, ha jól belenézünk önmagunkba akkor a sorozatosan elkövetett hibáinkat látjuk, amiket a múltban már átéltünk. Persze ezt nehéz felismerni, mert a tudat alatt megbújó dolgokat jelent, és legtöbbször már előző életekből hozzuk.

 

Az asztrológiai elemzésben benne vannak azok a minták, energiák, blokkok, amik befolyásolják a kapcsolataidat, családtagokkal, külvilággal, párkapcsolataidat, illetve karriereddel, és életed minden területével.

Asztrológiai elemzés során kitűnő térképet kapsz Önmagadhoz, amiből kiugrani nem tudsz, csak akkor, ha Naprendszert változtatnál. Ugyanis a bolygók hatnak rád! Ha elhiszed ezt, ha nem. Gondolj arra, hogy egy bolygónak mekkora tömege térfogata van, és mekkora vagy Te. Vagy csak gondolj a holdra, ami apály-dagályt okoz, vagy a nőknél 28 napos ciklusokra. Akkor van e befolyásuk az egyéni sorsokba?

 

Az asztrológiai elemzésekor egy olyan megoldást kapsz, a meglévő belső mozgató erődhöz, ami közelebb, vagy más rálátást eredményez, egy-egy problémára ez által akár, évekre lerövidítheted a megoldás keresését.

Jusson eszedbe minden nap, hogy szabadnak születtél.

Bűntudat és félelem nélküli életre vágysz?

Szándékkal és akarattal megváltoztathatod saját valóságodat!

Döntéseid miatt vagy ott, ahol vagy!

Ez már a 2017-es év! Március 20-tól indul a magvetés, új kezdet!  Most jól kell döntened!

Jelentkezz Asztrológiai Elemzésre!

 

Inga, számmisztika-névmisztika, kártya, piramis tarot, Asztrológiai-horoszkóp személyes elemzés,

éves horoszkóp elemzés

1-1,5 órás elemzés Ára: 10.000 Ft / 34€

1/2 órás elemzés Ára: 5.000 Ft / 17€

 

Szeretettel várom jelentkezésedet!

Email:

dkatalin33@gmail.com