Lélek-Sors-Segítő

Rólam

 

 

Üdvözöllek az oldalamon!

 

Deák Katalin vagyok

 

Lélek-Sors-Segítő tanácsadóként segítek neked

 

 

 

Nem számít, hogy ünnepnap van vagy vasárnap, éjjel van vagy nappal   Bármikor Szeretettel várom jelentkezésedet!

Akik lelkekkel és érzelmekkel foglalkozik nincs hétvégéje, nincs szabadsága. Ameddig egónk van testünk és lelkünk is van. Minden probléma gyökere az érzelmeink, vágyaink és félelmeink keverékéből ered. Ezek sokaságából minőségéből és mennyiségéből lesz a testünk beteg.

 


Tanáraim, tanulmányaim:

 

15 év spirituális tudás, rengeteg tanfolyam és könyv áll mögöttem.

Az Asztrológiai ismereteimet Bábity Richárdtól tanultam. Az Ő módszereit alkalmazom, ami könnyen értelmezhető és megvalósítható: Nagyon sokat tanultam Buzsáki Gábortól, az http://www.asztropatika.hu/  megalkotójától, és Simonyi Èvá-tól, Kiss Zoltán Zéró feleségétől.

Számmisztikai-Névmisztika tanulmányaim Katonáné Margónak köszönhetem és Kis Zoltán Zérónak, aki a számmisztikát, az asztrológia kistestvérének nevezi.

A Tarot kártya rejtelmeit szintén Katonáné Margó tanította és a Feng-Shui első lépéseit is tőle tanultam meg.

Szimbolikus Szellemi Piramis Tarot egy különleges kirakási módszer 3 éven keresztül Online tanultam meg minden csínját-bínját gyémánt oklevéllel végeztem Tarr Évánál.

Az Inga különleges használatával és a Lélek kommunikációval Nagy Judit remek tanárom és Sorsfordítóm, akinek köszönhetem a pocsolya elhagyását. Köszi Jucusom, hogy erőt adtál akkor amikor nekem már nem volt. Szeretettel ölellek. Áldás érte.

 

Amikor felkeresel engem bármilyen ügyeddel kapcsolatban áldozatot hozol magadért. Ugyanígy én is áldozatot hoztam mikor megtanultam hiteles emberektől ezeket a módszereket. Kipróbáltam magamon és másokon is. Működő technikák, amelyek segítenek az életet jobbá, élvezhetőbbé alakítani. 

Az életemről is lehetne regényt írni de itt most nem én vagyok a fontos hanem Te!

Élet történetem egy szeletével szemléltetem miért kell változnod! Mert a változás Jó!

Évekig olyan szituációban éltem, ahol nem volt minőség, sem igazi érték, és értékrend. Biztatgattam magam hogy ez a    "sz.@.r "  is jobb, mint a még   "sz.@.r -abb".   Majd a sors úgy alakította kívülről, hogy megtegyem azt a bizonyos lépést a szabadság és a jobb élet felé. Utólag hálás vagyok azért a sok rosszért, „rugdosásért” amit kaptam mert az adott erőt, hogy változtassak azon, ami már nem működött. Ezer és ezer jel mutatott arra, hogy változtassak, de nem akartam meghallani, és meglátni. Féltem. Féltem a változástól. A pocsolya kényelmesebb volt. De ez már a múlt.

A sors képes olyan életeseményeket produkálni, hogy kénytelenek legyünk elhagyni a langyos kis mocsarunkat a biztonságos"s.z.@. ros" kis életünket. A külső körülmények olyan szituációkat vázol fel nekünk, amivel meg kell birkóznunk.

Az élet értelme a fejlődés. Anyagilag-fizikailag, lelkileg-érzelmileg, szellemileg-gondolatilag. Ahogy fejlődünk egyre többet is tudunk. Ez által megváltozik a testünk, lelki világunk-érzéseink, gondolataink és megváltozik a véleményünk.  

A tanácsadásaim során azt vettem észre, hogy 1-1 élethelyzetben sokáig vagytok beleragadva. A változások mögött sokszor félelmek, fájdalmak, tragikus események, szenvedések, gyötrődések állnak. Ezek fizikai, testi betegségekben vagy anyagi vagy érzelmi kilengésekben nyilvánul meg.  Többlet, vagy hiány energia van ott. Olyan korban élünk sajnos, ahol az emberek inkább élnek pocsolyában, mint hogy megtegyék az első lépést.  

Miben tudok neked segíteni?

Karrier, siker, szerencse, pénz, szerelem, házasság, párkapcsolat, válás, gyermek, egészség, sors, lélek, ……. Bármilyen problémával is keresel meg biztos jó helyen jársz. Hiszen véletlenek nincsenek.

 

Inga: A Felsőbbrendű Én, vagyis a Lélek választ ad minden téged érintő kérdésedre. Igen-Nem válaszokat ad százalékban, és egy 36 lapos füzetecske segítségével át programozhatod, és újra írhatod az életedet! Vagyis a sorsodat formálod vele! Mivel ez egy nagyon hatékony és egyszerű technika, ezért online megtanulhatod, hogy segíts magadon és másokon is!  Link Itt!

Asztrológián belül: Születési Horoszkóp Elemzés és Éves Horoszkóp készítés, Ezeken belül számos kérdésünkre kapunk választ.

Számmisztika, vagy más néven Numerológia témakörén belül: Születési névből, és Születés időpontjából: Évszám, Sorszám-Életfeladat, Karrierszám, Névszám, Névmisztika-Monogram, Lakóhely és Házszám, Autó rendszám.

Belső utazás, Agykontroll, Prána, Kineziológia, Hipnózis: Tudatalatti blokkok feltárása.  A beragadt hitrendszereink való munkálkodás egy sikeresebb, boldogabb, kiegyensúlyozottabb élet kezdete. Bővebben Hamarosan itt!

Feng-Shui: A tér, amiben élünk körülvesz bennünket, ezért ezeket is harmonikus állapotba kell hoznunk! Lakás, iroda, kert, üzlethelyiség. Elakadt energiák beindítása. Párkapcsolat, Gazdagság, Karrier-Siker, Egészség, Önművelés-Tudás-Tanulás, Kreativitás.

Sorselemzés, Tarot-Kártya-Jóslás, Szimbolikus Szellemi Piramis Tarot, Online-Jóslás, Ji-King, Rúna-Ásványok-Szinek: Rezgések, Energiák Pozitív töltések segítenek a célod elérésében. Választ adnak a kérdéseidre.

Egészséges Táplálkozás: mivel több évig foglalkoztam egészséges táplálkozással, ezért ebben is tudok neked segíteni!

 

Deák Katalin

 

Honnan jövünk, hova tartunk, miért Én? Miért nekem van …..? Miért velem történik…. stb.… Ezekre a kérdésekre nem csak én keresem a választ, hanem szinte mindenki.

Online, egyéni, lelki tanácsadás, ha vidéken vagy külföldön élsz vagy kisbabával, vagy otthon esetleg lakáshoz köt a betegséged, de szeretnéd megadni önmagadnak a lehetőséget, hogy az életedben pozitív változások következzenek be. Bárhol is élsz, tudok neked segíteni.

Miért tudok távolról is segíteni? A láthatatlan világ körülvesz minket. Így bárhol és bármikor kapcsolódni tudok hozzá (és bárki kapcsolódhat hozzá.)

A test-lélek-szellem oldalunk megértését segítem. A testünk egy sűrű fizikai energia. A lelkünk kicsit hígabb, és a szellemünk a leghígabb. Olyan, mint a Víz 3 halmazállapota. Jég-folyékony víz és pára vagy gőz. Elvezetlek a probléma igazi gyökeréhez, és megoldást adok a kezedbe. Az orvos testi fizikai testünk jobbá tételeben segít. A Lélek-sors-segítő (köznyelven médium, vagy közvetítő) pedig segít a lelki-spirituális fejlődésünkben.

A jövő folyamatosan változik. A jövő nem fix. Folyton változik. Jó hír, hogy mi magunk írjuk. Valódi segítséget csak a jelen jobb megélésében lehet kapni. Mindenki él lelki életet önmagában, mindenki keres válaszokat és értelmet az életének. Korunk embere nem jár templomba, nem vesz részt szertartásokon. De ha szétnézünk a világban, azt látjuk, hogy e kor embere boldogtalan, elégedetlen és nem érti, hogy változhatott meg a világ. Ebben a mai világban is szükségünk van arra, hogy foglalkozzunk lelkünkkel-szellemünkkel. Természetesen már nem varázslások útján, hanem valódi és átlátható módon.

Van úgy mikor az ember úgy érzi hogy nincs kiút a problémákból. Olyankor jó egy külső személlyel beszélgetni, aki talán rávezet a megoldásra. Ilyenkor sokszor szokott segíteni egy kis meditáció, egy könnyű fürdő, vagy egy kisebb séta, ahol egyedül lehetsz. Ahol lecsendesedik az elme és új megvilágításba kerülnek a dolgok. Amennyiben ez a módszer nem hoz eredményt érdemes felkeresni egy arra megfelelő szakembert. Ha olyan problémád van, ami már régóta körforgásba megy nálad, mindig ugyanabba a hibába esel, akkor ajánlom, hogy olyan terápiát keres, ami dolgozik tudatalatti dolgok féltárásával, mivel nagy valószínűséggel olyan blokkok vannak elakadva, amihez nincs, hozzáférésed vagy nem látsz rá objektíven. Ez lehet párkapcsolat, vagy munkahelyi gond, de akár egy olyan betegség is, ami vissza-visszatér.

Karrier, pályaválasztás, párkapcsolat? Melyik az a területed, ahol nem jól mennek a dolgaid? Vizsgáld meg Őket, kívülről-belülről, de lehet vizsgálnod sem kell mert tudod mi az.   Változtass!  Tedd meg az első lépést a következő már jön magától.  Tegyél valamit magadért! Ne másoknak akarj megfelelni! Csakis magadnak!

 

Fordulj hozzám bizalommal!   

Szeretettel várom jelentkezésedet!

e-mail

dkatalin33@gmail.com