Rólam

Ki vagyok ÉN?


dk-magie33.jpg

 

 

 

 

Üdvözöllek!

 

Deák Katalin vagyok

 

Access Consciousness Bars®️ Facilitátor

Egyéni & Csoportos Lélek-Sors-Segítő Tanácsadás & Oktatás

Tudatosság-Önismeret-Konzultáció-Workshop

Lélek-Mátrix

blokkoldás,számmisztika,horoszkóp,párkapcsolat,tarot,bőség

Deák Katalin

Lélek-Mátrix -» Lélek, Tudatosság, Energia, Test, Access Consciousness® & Mátrix Energetika Online-»numerologós, asztrológus, kineziológus, Piramis Tarot Mester, Inga, Fengshui, Belső utazás specialista

Élérhetőségeim:

https://www.dk-magie.com/
https://www.facebook.com/lelekmagia/
https://www.facebook.com/groups/sorssegito/

https://www.youtube.com/watch?v=eTx1OVYTHbc


Miben Lehetek hozzájárulás az Életednek?

Tudat alatt elakadt energiák kibontása az Access Consciousness® és Kvantum Mátrix Energia segítségével, akár online is. Ezeken túl: szám és névmisztika, asztrológia, horoszkóp, piramis tarot, kineziológia,belső utazás,Térrendezés feng shui. Energetikai tisztítások lakásra, otthonra üzletre pár és kapcsolatokra, Különböző testkezelések:MDDM, MTVSS, háromsorossorozatrendszerek,


Bemutatkozás:

Kicsi gyermekként erős migrénes rohamaim miatt az életem nagy része ennek keresése és megoldása foglalkoztatott. Ezért hajlandó voltam minden spirituális és ezoterikus tanfolyamot elvégezni, megtanulni hogy enyhítsek a fájdalmamon.

Természetgyógyászokhoz jártam mert tudtam hogy a gyógyszerek csak tompítják a fájdalmat megoldani nem fogják. A családállítástól kezdve az ThetaHealing®-ig és előző életes utazásokig minden raglétrát végigjártam de enyhülést nem hoztak.

De egyszer csak megtörtént az áttörés. Ezt pedig az Access Consciosness® eszközeivel értem el.

Nagyon gyors és látványos javulás állt be és nem csak a migrén területen, hanem az életem minden területén.

Előtte hiába tudtam hogy a pozitív gondolkodással és tervek, célok kitűzésévél előrébb lehet jutni de valahogy nem alakultak jól a dolgok.

Megtanultam tarot kártyázni és a számok világát is megismertem. És az összes spirituális, ezoterikus tanfolyamot amit lehetett végigjártam. Asztrológia, kineziológia, belső utazás, hipnózis, családállítás.stb. Hátha majd ott lesz a megoldás. Tudni akartam az okokat mi miért van. Mindenki aki egy kicsit is tudatos tudni akarja miért élünk? miért vagyunk itt? mi lesz holnap? miért szenvedünk? és miért nem működnek a kapcsolataink. stb.

Nálam is így volt.

Sok sok év után és tanulás után rájöttem hogy mindennek a mozgató rugója a tudatalatti hitrendszereink, nézőpontjaink melyek az előző életeinkből és a mostani életeinkből húzzunk magunk után.

Amiért tudat alatt van nehéz felismerni melyek ezek.

A migrénem a múlté lett. Megértettem hogy mi mozgatta. Tudom hogyan bánjak ezekkel a hitrendszerekkel.

A sok tanfolyam amelyeket elvégeztem nem voltak hiába valók.

Mindegyik jó és mindenki a megfelelő szinten fogad be belőle.

Ezek eszközökkel és a kombinációival tudok segíteni azoknak akik ezt választják.

Ha majd eléggé nyomni fog a szög ahol fáj és a fájdalomcsillapítók már nem segítenek jelentkezz!

Lélek Mátrix

Deák Katalin BF


Minden ember életében eljön az a pillanat amikor megáll és megkérdezi magától.

 • Miért is élek?

 • Mit kellene itt csinálnom?

 • Miért van ez így?

 • Miért nem lehet ez másképp?

 • Miért pont nekem kell ezt - azt végig szenvednem?

 • Miért velem történik ez?

 • Mi az, ami nem enged, hogy én, Én legyek?

 • Miért nem vagyok boldog, gazdag, szerencsés és....

Nekem is voltak ilyen kérdéseim.


Nagyon hosszú utat jártam végig azért, hogy most neked segítsek! Az egész életemben a blokkjaimra kerestem a megoldást, melyek akadályoztak. Migrénnel születtem. Az orvosok értetlenül álltak találgattak és kísérleti alanynak néztek. Szinte már drogot szedtem.  Nem javultam és meg akartam tudni mi ez. Természetgyógyászokhoz, gyógyítóhoz jártam. Egyik sem hozott olyan eredményt, ami végleg megszüntette volna a migrénemet. Kerestem, kutattam és tanultam. Ezo-spiri és minden érdekelt. Hátha találok valamit, ami megoldás lehet.


Kezdtem: agykontroll, belső utazás, kineziológia, prána, számmisztika, tarot, asztrológia, sorstisztító inga, hipnózis, biorezonancia, táplálkozás tudomány herbalife, paleo ......feng-shui, theta-healing, hellinger családállítás, BioLogika, Recall Hellaing, Access Consciousness Bars®


És a lista nem teljes!  Ami először megfogott --Az Domján László ajánlására-- Dr Edith Fiore :"A nyugtalan holtak" című könyve.  Valahogy akkor kezdtem érteni, hogy nem Én irányítom az életemet. Akkor Ki vagyok ÉN? Hol van a szabad akaratom! Ekkor esett le a tantusz, hogy a tudatalatti hitrendszerek, blokkok, akadályok nem engednek, hogy én, Én legyek. Pozitív programozások, mantrázások, meditációk valahogy nem engedték meg hogy felszabadultan, bőségben, egészségben, boldogan tudjak élni. Mondogathattam, hogy "gazdag vagyok"   "egészséges vagyok" ezerszer, de nem voltam még X hónap után sem az. Akkor mi az, amin dolgoznom kell? 

Felismerés => Magamon!

Ki a felelős mindenért, ami történik az életembe?  ÉN!

Ki az, aki nem engedi, hogy amire vágyom azt  megkapjam? ÉN!

(itt csak zárójelben megjegyzem, hogy én is mindenkire és mindenre mutogattam, hogy ha ez és ez nem történt volna velem akkor ez és ez lenne most...  ecetera ecetera  blablabla.... Egyedül, aki választja ezt az életet és ezt amiben Most vagyok az ÉN vagyok!)

Hogy hol kezdtem?  ÖNISMERET! számmisztika, névmisztika, tarot, meditáció- vipassana......

De a problémáim nem tűntek el! Tovább mentem és kerestem és kerestem és találtam. Megoldásokat. Igen sok megoldás van. Mind jó és nagyszerű amelyiket csak kipróbáltam vagy megtanultam. Mind visznek előrébb és adnak felismeréseket.  DE! ami nagyon nagyot adott és ki is vitt a problémámból az az Access®.

Köszönöm  Garynek  az Access Consciousness®  alapítójának, hogy 20 évvel ezelőtt megtalálták ezt a világon egyedül álló módszert.

Hogyan mentem tovább?

Próbáltam kizárni minden, ami negatív az életemből. Pozitív megerősítéseket és mantrákat mondogattam. Egészséges vagyok.Gazdag - Boldog - Sikeres vagyok.  De még ezek sem segítettek. Ugyanis ezzel csak elzártam a magam az egységtől. Ez a másik könyv értette meg velem, hogy miért.

Richard Bach : Minden és mindenki EGY című könyve

Nincs jó és rossz választás, hiszen minden és mindenki EGY. Eckhart Tolle "A Most hatalma" című könyv írója  is pont ezt tanítja.

Amikor rájöttem arra, hogy mindent de tényleg szó szerint mindent NEM Én irányítok! Hanem a tudatalatti kivetüléseim. Érzelmeim, és a hitrendszereim szerint élek. Akkor értettem meg mindent az életemmel kapcsolatban.

98% ban NEM a saját életemet éltem! Tudtam, hogy van választásom! Jó de mit lehet itt választani? Az érzelmeimet melyeket hoztam abból alakítottam ki a gondolataimat és azok szerint cselekedtem. Például ezt mondták nekem gyerekoromban amit én jól meg is jegyeztem és magam módjára alkalmaztam is. / Illetve a tanárok is így tanítanak, de ebbe most ne menjünk bele. /

 „A pénz nem boldogít de jó, ha van.”       „Aki  nem dolgozik ne is egyék.”

vagy párkapcsolatra ilyeneket hallottam gyerekként szüleimtől és rokonaimtól.

„ Jobb egy rosszall mint egy rossz nélkül ”            

 „Amilyen virágot szakítasz olyat szagolsz.”

Hát szóval ilyen hitrendszereket és hasonlókat kellet kigyomlálnom, ránéznem, megvizsgálnom egyesével azért, hogy az életem sokkal jobb minőségbe folytatódjon.  A Migrénem már a múlté. De hogy így lett sok év és sok felismerésnek kellet eltelnie. Hogy nálad lerövidítsük az időt keress fel! Bármi is az, ami miatt nem tudsz tovább lépni!


Az élet értelme a fejlődés, és tudatosság. Anyagilag-fizikailag, lelkileg-érzelmileg, szellemileg-gondolatilag mindenhogy. Ahogy fejlődünk egyre többet is tudunk. Ez által megváltozik a testünk, lelki világunk-érzéseink, gondolataink és megváltozik a véleményünk.  

Miben tudok neked segíteni?

Mi az ami most működik neked?

Az alábbi Access Consciousness® kezeléseket végzem jelenleg:

 • Mimikri

 • Sejtmemória

 • MTVSS

 • MDDM

 • Földel való egységközösség helyreállítása

 • Háromszoros sorozatrendszerek

 • …stb, amit a tested kér közel 60 testkezelésből

Hálás vagyok, hogy képes vagyok megengedni és elfogadni, hogy mindenki olyan legyen, amilyen tud és szeretne lenni. Senkit nem akarok megjavítani, megváltoztatni, de szívesen segítek, ha saját maga szeretne változást az életében.

Hol találkozhatsz velem?

Ma már foglalkozásokat és tanfolyamokat tartok Németországban és Magyarországon, de szívesen utazom ha szeretnél szervezni a városodban vagy ahol éppen élsz.

Az évek alatt bennem is óriási változások zajlottak le.

A változás azonnali és maradandó. A változásokat segítő energiák szinte kézzelfoghatóak, jól érezhetők. Kivétel nélkül minden esetben történik áttörés, számomra ez az egyik legnagyobb mozgatórugó a kliensekkel való mindennapi munkámban.

Amennyiben szeretnéd megtapasztalni mit is jelent ez, szívesen segítek.

Ha úgy érzed, eljött az idő a változásra és készen állsz a nagy kalandra, esetleg kérdéseid vannak,miért születtél pont most, pont ide?

Vagy nehéz döntések előtt állsz, egészségügyi, családi, párkapcsolati, munkahelyi nehézségeid akadnak, sehogy sem jön a várva várt baba, megmagyarázhatatlan érzéseid, reakcióid, tetteid vannak, gyakran ismétlődő élethelyzetekben sodródsz?

Hívj nyugodtan vagy írj! Szeretettel várlak!

 

Szeretettel várom jelentkezésedet!