Rólam

Üdvözöllek az oldalamon!

Kati vagyok.

Lélek-Sors-Segítő tanácsadóként segítek neked!

Lélek-Sors-Segítő

Lélek-Sors-Segítő

Édesanyám szenvedett velem napokig mire végre megszülettem. Az édesanyám elmondása szerint pár hónaposan olyan betegségem lett, amibe majdnem belehaltam. Hoztam még a karmán kívül egy erős migrént is, ami kínozott születésemtől kezdve. Szüleim igaz hordtak orvostól-orvosig, amire nem találtak megoldást. De még a természetgyógyászok sem. Majd iskolás koromban újra találkoztam a fénnyel egy iskolai futóversenyen majdnem meghaltam a közeli jéghideg, havas-jeges folyóban. Felnőtt koromtól kezdve kerestem a megoldást a migrénemre. Természetgyógyászokhoz jártam, különböző ilyen olyan homeopátiás és egyéb gyógymódokat igénybe vettem. Jártam több elektromos kezelésre, biorezonanciára és meg sorolhatnám. Gyógyszerész külön nekem készített készítményt, családállítás, kineziológia, prána, belső utazás, stb.  Ami ebből a lényeg hozott karmával születünk ide a földre, ha azt nem pucoljuk ki különböző tudatalatti technikákkal lehet csinálni bármit az nem fog segíteni. Ez egy nehéz hosszú folyamat mivel a tudat alatt lévő dolgokat nem lehet, úgy érezni hogy fáj, szúr. Hanem mélyen belül lecsendesedve lehet ezt megérezni. Az Asztrológiai tanítom Bábity Richárd szokta azt mondani, hogy ne indulj el az úton, de ha már elindultál ne nézz vissza, és ne állj meg.

Deák Katalin

Deák Katalin

 

 

Mindig is vonzott a másság a különlegesség. Észrevettem hogy értek, tudok, dolgokat, majd

megpróbáltam azt több oldalról megvizsgálni. Rájöttem, hogy ezek a dolgok működnek. Olyan korban élünk ahol az emberek csak tapogatódznak. Milyen könnyű is lenne, ha tudnánk tanácsot adni szeretteinknek, hozzátartozóinknak. Merre induljanak Pl: a karrier, pályaválasztás területén, vagy párkapcsolatnál miért működik valaki így, valaki úgy, és hogyan lehet ezeken változtatni.

Honnan jövünk, hova tartunk, miért Én? stb.… Ezekre a kérdésekre nem csak én keresem a választ, hanem szinte mindenki.

Bármilyen problémával is keresel meg biztos jó helyen jársz. Hiszen véletlenek nincsenek.

Miben tudok neked segíteni?

asztrológia-horoszkóp készítés, születési képlet elemzés,  éves előrejelzés,tudatalatti blokkok feltárása-kezelése-megoldása, számmisztika-numerológia, névmisztika-monogram,tarot-kártya-jóslás, belső utazás, agykontroll, kineziológia, prána, Feng-shui, Piramis Tarot, Ji-King, Runa, inga, életvezetési tanács, egészséges táplálkozás, segítő beszélgetés,stb.

Karrier, siker, szerencse, pénz, szerelem, egészség, sors, lélek,.……..

Ha csak egy fontos kérdésed van, bátran írj, az ár töredékéért megkaphatod a választ.

Fordulj hozzám bizalommal!   

 

Szeretettel várom jelentkezésed!

Email: dkatalin33@gmail.com