Lélek-Mentor, Access Bars®, Kvantum-Mátrix, Önismeret, Tudatosság, Energia, Pár-Kapcsolat, Üzlet, Business, Bőség, Pénz, Életvezetés, Táplálkozás-Egészség, Asztrológia-Horoszkóp, Számmisztika, Piramis Tarot, Feng-Shui, Tértisztítás, Entitások-Démonok, Access Consciousness®, Workshop

Rólam- Ismerj meg!


Köszöntelek Kedves Érdeklődő!

Deák Katalin vagyok, jelenleg

Access Consciousness Bars®️ Facilitátor, Testkezelő, Migrén specialista és Lélek Mátrix Mentor vagyok!

Egyéni, Csoportos Tanácsadással és Oktatással foglakozom, amit választhatsz  Online is!

Lélek-Mátrix -» Önismeret, Lélek, Tudatosság, Energia, Test, Access Consciousness® Kvantum Mátrix Energetika, Kvantum Mágus, numerologia, asztrológia, kineziológia, Piramis Tarot, Inga, Fengshui, Belső utazás és Migrén specialista.

Élérhetőségeim:

https://www.dk-magie.com/

https://www.facebook.com/lelekmagia/

https://www.facebook.com/groups/sorssegito/

https://www.youtube.com/watch?v=eTx1OVYTHbcHogyan Lehetek hozzájárulás az Életednek?

Miben tudok neked segíteni?

Hálás vagyok, hogy képes vagyok megengedni és elfogadni, hogy mindenki olyan legyen, amilyen tud és szeretne lenni. Senkit nem akarok megjavítani, megváltoztatni, de szívesen segítek, ha saját maga szeretne változást az életében.

Mi az ami most működik neked?

Az alábbi Access Consciousness® kezeléseket végzem :

 • Mimikri

 • Sejtmemória

 • MTVSS

 • MDDM

 • Földel való egységközösség helyreállítása

 • Háromszoros sorozatrendszerek

 • ...stb, amit a tested kér közel 60 testkezelésből
 • Kvantum Mátrix Energetikai Kezelő
 • Migrén specialista


Kicsi gyermekként erős migrénes rohamaim miatt az életem nagy része ennek keresése és megoldása foglalkoztatott. Ezért hajlandó voltam minden spirituális és ezoterikus tanfolyamot elvégezni, megtanulni hogy enyhítsek a fájdalmamon.

Természetgyógyászokhoz jártam mert tudtam hogy a gyógyszerek csak tompítják a fájdalmat megoldani nem fogják. A családállítástól kezdve az ThetaHealing®-ig és előző életes utazásokig minden raglétrát végigjártam, de enyhülést nem hoztak.

De egyszer csak megtörtént az áttörés. Ezt pedig az Access Consciosness® eszközeivel értem el.

Nagyon gyors és látványos javulás állt be és nem csak a migrén területen, hanem az életem minden területén.

Előtte hiába tudtam hogy a pozitív gondolkodással és tervek, célok kitűzésévél előrébb lehet jutni de valahogy nem alakultak jól a dolgok.

Megtanultam tarot kártyázni és a számok világát is megismertem. Az összes spirituális, ezoterikus tanfolyamot amit lehetett végigjártam. Asztrológia, kineziológia, belső utazás, hipnózis, családállítás.stb. Hátha majd ott lesz a megoldás a gyötrő fejfájásomra. Tudni akartam az okokat. Mi miért történik?  Miért ez történik? Miért velem történik? Mi az élet értelme?  Miért vagyunk itt? Mi lesz holnap? Miért szenvedünk? Kíváncsi lettem arra, hogy miért nem működnek a kapcsolataink. stb.


Sok- sok tanulás után rájöttem hogy mindennek a mozgató rugója a tudatalatti hitrendszereink, nézőpontjaink melyek az előző életeinkből és a mostani életeinkből húzunk magunk után.

Amiért tudat alatt van nehéz felismerni és észrevenni előhívni és megoldani.

Ezek eszközökkel és a kombinációival tudok segíteni azoknak akik ezt választják.

Minden ember életében eljön az a pillanat amikor megáll és megkérdezi magától.

 • Miért is élek?

 • Mit kellene itt csinálnom?

 • Miért van ez így?

 • Miért nem lehet ez másképp?

 • Miért pont nekem kell ezt - azt végig szenvednem?

 • Miért velem történik ez?

 • Mi az, ami nem enged, hogy én, Én legyek?

 • Miért nem vagyok boldog, gazdag, szerencsés és....

Nekem is voltak ilyen kérdéseim.

Nagyon hosszú utat jártam végig azért, hogy most neked segítsek! Az egész életemben a blokkjaimra kerestem a megoldást, melyek akadályoztak. Migrénnel születtem. Az orvosok értetlenül álltak találgattak és kísérleti alanynak néztek. Szinte már drogot szedtem. Nem javultam és meg akartam tudni mi ez. Természetgyógyászokhoz, gyógyítóhoz jártam. Egyik sem hozott olyan eredményt, ami végleg megszüntette volna a migrénemet. Kerestem, kutattam és tanultam. Ezo-spiri és minden érdekelt. Hátha találok valamit, ami megoldás lehet.

Kezdtem: agykontroll, belső utazás, kineziológia, prána, számmisztika, tarot, asztrológia, sorstisztító inga, hipnózis, biorezonancia, táplálkozás tudomány herbalife, paleo ......fengshui, theta-healing, hellinger családállítás, BioLogika, Recall Hellaing, Access Consciousness Bars® Túl a Kvantum Mátrix energián....

És a lista nem teljes! Ami először megfogott --Az Domján László ajánlására-- Dr Edith Fiore :"A nyugtalan holtak" című könyve. Valahogy akkor kezdtem érteni, hogy nem Én irányítom az életemet. Akkor Ki vagyok ÉN? Hol van a szabad akaratom! Ekkor esett le a tantusz, hogy a tudatalatti hitrendszerek, blokkok, akadályok nem engednek, hogy én, Én legyek. Pozitív programozások, mantrázások, meditációk valahogy nem engedték meg hogy felszabadultan, bőségben, egészségben, boldogan tudjak élni. Mondogathattam, hogy "gazdag vagyok" "egészséges vagyok" ezerszer, de nem voltam még X hónap után sem az. Akkor mi az, amin dolgoznom kell?

Felismerés => Magamon!

Ki a felelős mindenért, ami történik az életembe? ÉN!

Ki az, aki nem engedi, hogy amire vágyom azt megkapjam? ÉN!

Egyedül, aki választja ezt az életet és  amiben Most energetikailag is benne vagyok, az ÉN vagyok!)

Hogy hol kezdtem? ÖNISMERET! számmisztika, névmisztika, tarot, meditáció- vipassana......

De a problémáim nem tűntek el! Tovább mentem és kerestem és kerestem és találtam. Megoldásokat. Igen sok megoldás van. Mind jó és nagyszerű amelyiket csak kipróbáltam vagy megtanultam. Mind visznek előrébb és adnak felismeréseket. DE! ami nagyon nagyot adott és ki is vitt a problémámból az az Access®.

Köszönöm Garynek az Access Consciousness® alapítójának, hogy 20 évvel ezelőtt megtalálták ezt a világon egyedül álló módszert.

Hogyan mentem tovább?

Próbáltam kizárni minden, ami negatív az életemből. Pozitív megerősítéseket és mantrákat mondogattam. Egészséges vagyok.Gazdag - Boldog - Sikeres vagyok. De még ezek sem segítettek. Ugyanis ezzel csak elzártam a magam az egységtől. Ez a másik könyv értette meg velem, hogy miért.

Richard Bach : Minden és mindenki EGY című könyve

Nincs jó és rossz választás, hiszen minden és mindenki EGY. Eckhart Tolle "A Most hatalma" című könyv írója is pont ezt tanítja.

Amikor rájöttem arra, hogy mindent de tényleg szó szerint mindent NEM Én irányítok! Hanem a tudatalatti kivetüléseim. Érzelmeim, és a hitrendszereim szerint élek. Akkor értettem meg mindent az életemmel kapcsolatban.

98% ban NEM a saját életemet éltem! Tudtam, hogy van választásom! Jó de mit lehet itt választani? Az érzelmeimet melyeket hoztam abból alakítottam ki a gondolataimat és azok szerint cselekedtem. Például ezt mondták nekem gyerekoromban amit én jól meg is jegyeztem és magam módjára alkalmaztam is. / Illetve a tanárok is így tanítanak, de ebbe most ne menjünk bele. /

"A pénz nem boldogít de jó, ha van." "Aki nem dolgozik ne is egyék."

vagy párkapcsolatra ilyeneket hallottam gyerekként szüleimtől és rokonaimtól.

" Jobb egy rosszall mint egy rossz nélkül "

"Amilyen virágot szakítasz olyat szagolsz."

Hát szóval ilyen hitrendszereket és hasonlókat kellet kigyomlálnom, ránéznem, megvizsgálnom egyesével azért, hogy az életem sokkal jobb minőségbe folytatódjon. A Migrénem már a múlté. De hogy így lett sok év és sok felismerésnek kellet eltelnie. Hogy nálad lerövidítsük az időt keress fel! Bármi is az, ami miatt nem tudsz tovább lépni!

Az élet értelme a fejlődés, és tudatosság. Anyagilag-fizikailag, lelkileg-érzelmileg, szellemileg-gondolatilag mindenhogy. Ahogy fejlődünk egyre többet is tudunk. Ez által megváltozik a testünk, lelki világunk-érzéseink, gondolataink és megváltozik a véleményünk.


Hol találkozhatsz velem?

Ma már foglalkozásokat és tanfolyamokat tartok Németországban és Magyarországon, de szívesen utazom ha szeretnél szervezni a városodban vagy ahol éppen élsz.

Az évek alatt bennem is óriási változások zajlottak le.

A változás azonnali és maradandó. Az elakadt energiákkal való munkáim során  szinte minden esetben kézzelfoghatóak az eredmények és  érezhetők a  változások.

Amennyiben szeretnéd megtapasztalni mit is jelent ez, szívesen segítek.

Ha úgy érzed, eljött az idő a változásra és készen állsz a nagy kalandra, esetleg kérdéseid vannak,miért születtél pont most, pont ide?

Vagy nehéz döntések előtt állsz, egészségügyi, családi, párkapcsolati, munkahelyi nehézségeid akadnak, sehogy sem jön a várva várt baba, megmagyarázhatatlan érzéseid, reakcióid, tetteid vannak, gyakran ismétlődő élethelyzetekben sodródsz?

Szeretettel várom jelentkezésedet!