Milyen lenne az Életed ha a múltad nem számítana?

Lélek Mátrix Blog

 

Ki az akire hallgatsz? Saját magadra, vagy másokra? Ki az aki számít? Mások? Te a saját életedet éled? Nézz körül valóban élsz, vagy csak úgy csinálsz? Mi az igazi élet jelentése?

Jelentkezés

2021.02.25

Szeretnél többet tudni a Tőzsde világról egyszerűen a profiktól? Hajlandó vagy Tanulni is tőlük, Hogy holnap már neked is a robot tegye a zsebedbe a jövedelmedet?

Az évek számokból állnak, melyek , rezgések és energiák. Egyik energia megy a másik jön. Semmi nem állandó, minden mozgásban van. A 2021 nem egy új kezdet, hanem folyatjuk amit elkezdtünk. Úgyhogy bárhol vagy az utadon folytasd. Ahhoz hogy ezek milyen minőségben éljük meg az csakis egyedül tőlünk függ.

Tudod az életed nagy % át mivel teremted? ♡ Súgok. ♡ A tudatos elméddel. A tudatos elméd 5% -a, az egész agykapacitásodnak. Szerinted mennyi esélyed van megváltoztatni az életedben bármit is, ha a komfortoznád csak 5 % -á-n táncolsz folyamatosan?

Az atomnál 100 milliószor kisebb. A kvantum valójában láthatatlan rezgésekből és információkból áll. Ezt már 100 évre visszamenőleg tudósok százai próbálták nekünk elmagyarázni, amit még akkor nem nagyon értettük. Most sem nagyon értjük, mert a tudatos agyunk nem bírja felfogni hogyan is lehetséges. A tudatos agyunk befogadása 2000 bit impulzus...

Az élethosszig tartó munkahely ma már ismeretlen fogalom és a mostani nehéz időkben ez fokozottan érvényes. A vírus körüli bonyodalmak egyike a munkahelyek elvesztése így a munkapiaci változások fokozottabban érvényesek mindannyiunkra. Hogyan kezeljük ezeket a nehézségeket és mennyire tudunk reziliensen hozzáállni mindehhez.

testtel-entitásokkal
5x2 óra -hanganyag -energetikai játékok,házi feladat, írott tisztítások és pár perces energetikai ,,meditáció,,
Június 4- vasárnap .18.00-20.00
Alapozo utan!
.Pénz teremtés. Pénz mint entitás. Pénz mint a jövő és más valóság teremtése.
5/2 - Június 11 -19.00-21.00 - Párizsból jelentkezem (ESB után )
Téma : Energiaként létezni...

Gary, milyen tanácsot tudnál adni a pároknak, akik azt keresik, hogyan javítsák szexuális egészségüket, a maga teljességében: mind érzelmi, mind fizikai szinten?

A Befogadás

2019.08.15

Gyakran vágyakozunk dolgok után, amelyek valahogy nem akarnak felbukkanni az életünkben. ilyenkor érdemes ránézni, hogy hogy állunk a befogadással. Előfordulhat, hogy blokkoljuk, és amit kértünk már ott toporog, a küszöbön csak nem fogadjuk be.

Ha úgy érzed hozzájárulás tudok lenni az életedhez csak egyszerűen válaszd! Változz velem! Minden egy választással kezdődik! Azt gondolod hogy az élet unalmas és csak túlélheted a napokat? Hol vetted ezeket be? Merj választani!

Ha mindig fáradtnak kimerültnek érzed magad érdemes ránézni őszintén az életmódodra, táplálkozási szokásaidra és arra, hogy mennyi stressz ér nap, mint nap. Az életerősséged hiánya többféle okból eredhet például helytelen táplálkozási szokások, gyenge fizikai erőnlét, stressz, sőt még az időjárás is.