Milyen lenne az Életed ha a múltad nem számítana?

Lélek Mátrix Blog

 

Az élethosszig tartó munkahely ma már ismeretlen fogalom és a mostani nehéz időkben ez fokozottan érvényes. A vírus körüli bonyodalmak egyike a munkahelyek elvesztése így a munkapiaci változások fokozottabban érvényesek mindannyiunkra. Hogyan kezeljük ezeket a nehézségeket és mennyire tudunk reziliensen hozzáállni mindehhez.

Gary, milyen tanácsot tudnál adni a pároknak, akik azt keresik, hogyan javítsák szexuális egészségüket, a maga teljességében: mind érzelmi, mind fizikai szinten?

A Befogadás

2019.08.15

Gyakran vágyakozunk dolgok után, amelyek valahogy nem akarnak felbukkanni az életünkben. ilyenkor érdemes ránézni, hogy hogy állunk a befogadással. Előfordulhat, hogy blokkoljuk, és amit kértünk már ott toporog, a küszöbön csak nem fogadjuk be.

Ha úgy érzed hozzájárulás tudok lenni az életedhez csak egyszerűen válaszd! Változz velem! Minden egy választással kezdődik! Azt gondolod hogy az élet unalmas és csak túlélheted a napokat? Hol vetted ezeket be? Merj választani!

Ha mindig fáradtnak kimerültnek érzed magad érdemes ránézni őszintén az életmódodra, táplálkozási szokásaidra és arra, hogy mennyi stressz ér nap, mint nap. Az életerősséged hiánya többféle okból eredhet például helytelen táplálkozási szokások, gyenge fizikai erőnlét, stressz, sőt még az időjárás is.

A Bars kezelés a Fejed lévő 32 pont érintésével (pénz,kontroll,kreativitás,öröm,bánat szex gyógyítás kreativitás,remények álmok,kommunikáció...-val kapcsolatos nézőpontjaid elengedése...fekszel és mindeközben befogadsz-elengedsz új információkat,olyan mintha hónapokat meditálnál.

BMM-BIOMIMETIKUS MIMIKRI Testkezelés:Lemásolt minták oldása: Leutánozzuk mások útjait és nézőpontját. Átveszünk különféle mintákat szüleinktől...

Az MTVSS az Access testkezelések közül a legdinamikusabb, legsokoldalúbban felhasználható testkezelés. Hat az immunrendszerre, ízületekre, hormonrendszerre, a fiatalságra, minden egyéb testkezeléshez hozzájárulás lehet. 20 alkalommal egy 60-90 perces testkezeléssel az egész testszerkezet képes megváltozni.