A tudatalatti hatalma

A tudatalatti hatalmának irányítása

 

Amikor elakadsz a Sorsod útján, és eljutsz hozzám, vagy bármilyen tudatalatti segítőhöz, azt a kérdést tedd fel magadnak, hogy igazán változtatni akarsz az életeden, sorsodon, vagy még teszel pár kört más helyeken, ahol a panaszaidat meghallgatják. Itt is kimutatható az, hogy a tudatalatti mit enged meg. Félelmeink, önkorlátozó, és önostorozó hiedelem rendszereink sokaságának, fogságában élünk! A tudatalattinknak olyan nagy a hatalma, hogy csak tudatos munkával érhetünk el nála sikert! Merj élni, merj szembeszállni ezekkel a problémákkal! Hidd el megéri egy szabadabb boldogabb életet élni! A tudatalatti nem véletlenül sodor bele problémákba.  Az életed úgy alakul, hogy a múltadból a tudatalattid kidob egy kártyalapot. Nesze itt van oldd meg! Vagy felveszed a kesztyűt és megküzdesz vele, vagy pedig hagyod, hogy lesüllyedjen ez a probléma is a tudatalattidba. Na, ezért vannak az ördögi körök, hogy mindig ugyanazt a pasit, ugyan olyan sz.a.r. munkát, ugyan azt a szituációt találod meg. Amikor valaki eljön hozzám és a tudatalatti kidob egy kártyát a múltjából, az egyáltalán nem biztos, hogy a tudatos Énje az illetőnek meg is akarja oldani a problémát. Mindenkinek saját magán kell dolgoznia, de kell egy Lélek-Sors Segítő személy, aki rávilágít és megmutatja a szabadulás útját!

A sikerhez vezető út, a tudatalattid hatalmán keresztül vezet!

„Mindaddig, amíg a tudatalant nem változtatod tudatossá, a tudatalan fogja irányítani az életedet és te ezt sorsnak nevezed majd” C.G.Jung

 

tudatalatti hatalma

Hogyan érheted el hogy irányíthatók legyenek a tudat alatt megbújó rezgéseid?

Tudatalatti hatalma

Van ugye a tudatos, és a tudatalatti részünk. A tudatalattink soha nem áll le, soha nem pihen, mindig aktív. Ő az, aki irányítja a testedet, és tárol dolgokat. Olyan dolgokért is felelős, hogy szívverés, és légzés. Tudatosan nem vesz részt a folyamatokban, olyan, mint egy csendes szemlélő. Mindazok az események, amelyek életünk során történik velünk tárolódik a memóriánkba bankunkban a tudatalattiban. Például: Látsz a szemeddel egy hintát és nagyon félsz tőle, de nem tudod, hogy miért. A válasz erre az, hogy előző életed valamelyikében, valamelyik személy úgy hintáztatott, hogy kifordultál a hintából és meghaltál. Ugyan így félhetsz pókoktól, hangyáktól, sötéttől, víztől, repüléstől bármitől.

Egyfájdalmas emlékkép ami a tudatalattid hatalmából jön, ami megmagyarázhatatlan események sorozatát indítja el!

Rengetek sok technikát ismerünk a tudatalatti feltárásával kapcsolatban: hipnózis, önhipnózis, agykontroll, asztrológia, felsőbbrendű Én kommunikáció, Inga, belső utazás, kineziológia, thetahealing, SVT=Spirituális választerápia, és még sorolhatnánk a többit is.

Egyes technikák csak feltárják a blokkokat, mások viszont oldják is a tudatalatti elakadt energiáit.

Ha bele vagy ragadva egy olyan életformába, ami nem teszik neked és szeretnél ezen változtatni, akkor a felsorol módszerek bármelyikével feltárhatod és elindulhatsz egy sikeresebb élet felé.

 

A tudatalatti hatalma

A tudatalatti hatalma óriási!

A mostani életedben és az ezelőttiekben a tudatalatti blokkjaid miatt nem tudsz közelebb kerülni a sikerhez! Húzod magad után az elakadásaidat életről-életre.  Különböző "puttonyokkal" születünk. (elakadt energiákkal, blokkokkal, félelmekkel, önkorlátozó hiedelmekkel). Tegyük fel, hogy az életed útja egy hömpölygő folyó. Ha a "puttonyoddal" könnyedén tudsz haladni kevesebb problémával születtél Azok az emberek, akik könnyedén lépkednek az akadályokon gyorsabban haladnak az élet folyójában. Vannak az élet folyójában olyan emberkék is akik alig haladnak, vagy az is lehet, hogy az árral szemben mennek. 

A puttonyuk súlya, ami irányítja a tudatalattid hatalmát.

Te meddig akarod még hogy a tudatalattid irányítsa az Életed?

A sikeres és sikertelen emberek közötti különbség az, hogy a sikertelenek mindig a félelmeit, kétségeit, fájdalmait ismételgeti. Mindig arról beszél, ami NINCS!

A sikeres ember fókusza a MOST pillanatában van. Legtöbbször arról beszél hogyan tud épp teremteni, alkotni!

A siker első lépése a szavaid erején van!

Vizsgáld meg ezeket a szavakat, hogyan használod Őket!

Akarom hogy,....

Szeretném ha,...

....vagyok.

El tudod e hinni vagy képzelni, hogy sikeres vagy?

A világban az élsportolók, nap mint nap többször egymás után elképzelik/vizualizálják sikeres befutásukat, így elkerülik azt, hogy félelem, aggodalom, kétség merüljön fel bennük. Helyette belép a fejükbe a magabiztosság és a siker!

Hol teremtenek legelőször? Minden fejben dől el! Fejben először elkészítik a tervet!

Te is így csináld! Ha az élsportolók tudják ezt alkalmazni akkor te is tudod!

Siker receptje:

  1. Döntsd el mit szeretnél! -Sok embernek már ez nagy kihívás mert azt sem tudják mit szeretnének. Ha egy darabig ki is tartanak, majd feladják. Mondják úgy sem sikerül, és visszabandukolnak a jól bevált kiindulóponthoz.
  2. Írd le mi a célod! -Papírra, hogy a tudatalattidnak ezzel is munkát adj a fókuszálásra.
  3. Jelen időt alkalmazz! -Ez megszünteti a jövőbeli és múltbeli gondolkodást.
  4. Használj határidőket! -Ha ez nehéz, nem tudod tartani a lépést, vagy lemaradsz, akkor kis lépésekre bontsd le!
  5. Minden napra adj magadnak feladatot a célod elérése érdekében! -Kis lépések beindítják a dolgokat! Pl:minden reggel, addig nem kapcsolhatod be a számítógépedet, amíg rendet nem teszel az íróasztalodon, vagy valami hasonlót. Ösztönözd magad!
  6. Naponta virtualizáld a sikered minimum 30 másodpercre! -Mintha már meglenne érezd, éld bele magad!
  7. Meditálj! -Engedd meg magadnak akár kis időre is s feltöltődést!
  8. Nehézségek közepette is csupán 10 másodperc elég ahhoz, hogy a célodra koncentrálj!
  9. Engedd meg magadnak azt az érzést, hogy megérdemled a vágyott célod! A tudatalattid pedig beprogramozza, hogy az neked jár, és nem is kérdés, hogy megkapd!
  10. A tudatalatti hatalma, hogy bármilyen pici is legyen az áhított célod, terved vagy nagy, a tudatalattiddal való kapcsolatot kell kialakítanod! Segíteni fog, hogy elérd az álmaidat!

Az életed további pozitív alakulásához szükséges a tudatalattid tisztítása és újra programozása!

 

Szeretettel várom jelentkezésedet!

E-mail:

dkatalin33@gmail.com