Ami megváltoztatja az életed-Access Bars®

Ami megváltoztatja az életed-Access Bars®

Az Access Consciousness® a világon már 46 országban elérhető és a legrohamosabban terjedő, fejlődő személyiségfejlesztő modell. Access  Consciousness facilitátorok (segítők) egy teljesen új dolgot mutatnak meg, segítenek hozzá.
Ennek az az alapja, hogy a válaszok keresése helyett a kérdések feltevésével vagyunk képesek gyökeresen elengedni azokat a berögzült nézőpontjainkat, amelyek nem-tudatos szinten, vagy ellen-tudatos szinten meghatározzák lényünket és a mindennapi létezésünket. A kérdések feltevésével lényünk nemcsak megnyílik, de befogadóbbá és elfogadóbbá is válik mindenre, ami igaz önmagunk számára az adott pillanatban. A befogadás, elfogadás, mint képesség.Az Univerzum igazsága kézzelfoghatóvá és elérhetővé válik, drámai gyorsasággal abban a pillanatban mikor a világot nem polaritásában látjuk. Sokan képesek az energiát érzékelni felfogni és kommunikálni akár egyetlen Access Bars kezelés után. Az eszközök, technikák bármilyen más elmélettel együtt használhatóak kiegészítésként.

Az Access ahhoz nyújt segítséget, hogy felismerjük, hogy valójában milyen gyönyörűek vagyunk, és hogy mi magunk vagyunk a mindenség, valamint, hogy képesek legyünk úgy alakítani az életünket, hogy többek legyünk még annál is, mint amit hiszünk önmagunkról, hogy mik vagy kik vagyunk. A Bars® hozzájárul ahhoz, hogy változást idézzen elő életünk minden területén. Amikor hajlandóak vagyunk kiterjedtebb tudatosságból funkcionálni, kitárulnak az ajtók.A Bar-ok futtatása , egy nagyon könnyed érzékelés.

Az Access Consciousness®-t Gary M. Douglas alapította és formálja a mai napig üzlettársával Dr. Dain Heer-rel. Azoknak a keresőknek, kutatóknak ajánlja, akik tudják, hogy a megtestesülésünk többről szól. Azok, akik valóban „tudják”, hogy ha a változást választjuk, az kiterjeszti önmagunkat és életünket is, és nem csupán a magunk királysága számára, hanem a mindannyiunk királysága számára is.

Néhány kérdés, amely megváltoztatja az életünket egyetlen pillanat alatt, ha nem konklúziókat próbálunk keresni:

  • Mi van akkor, ha soha még eddig nem tettél semmi rosszat?

Ha valami nem úgy alakul, ahogy terveztük:

  • Mi az, ami megfelelően változott itt csak én nem veszem észre?


Két kérdés amelyet 'rossz' és 'jó' helyzetekben is érdemes alkalmazni, ha változtatni kívánunk az eredmény 'energetikáján' azonnal:

 

  • Hogyan is lehetne ez még ennél is jobb?
  • Mi más is lehetséges?


A Barokat futtatni azt jelenti, hogy a 32 (Bar) pont gyengéd érintésével a fejeden eleresztesz mindent, ami megakadályozza azt, hogy képes legyél elfogadni. Ezek lehetnek korlátozó gondolatok, érzelmek, érzések, szorongások, fájdalmak, ítélkezések, előítéletek, hiedelmek, amelyeket az eddigi létezésed során elraktároztál. Szeretnél ezektől megszabadulni?
És képes lenni könnyedén és örömmel fogadni bármit? Szeretnél könnyedén kíváncsian élni ? Játékosan ? Mi van aha nem programozottan , nehezen, drámával telik az élet, magyarázatokat, következtetéseket keresve és másoktól remélve a megváltást ?

A Bárok futtatása egy elképzelhetetlenül gyengéd, nyugtató folyamat, amely során, erőfeszítés nélkül vagyunk képesek törölni bármilyen hátralátó erőt az élet különféle területeiről, amennyiben készen állunk a változásra. Ezek lehetnek többek között: kreativitás, pénz, test, szexualitás, párkapcsolat, kommunikáció, gyógyítás, remények, álmok stb.

Gary Douglas az Access alapítója ezt szokta mondani a Bárok futtatásáról:
A legrosszabb esetben úgy érzed majd, hogy életed legjobb masszázsát kaptad. 
A legjobb esetben viszont
az egész életed valami sokkal nagyszerűbbé válhat egészen könnyedén.


BMM-Biomimetikus Mimikri-Testkezelés

BMM-Biomimetikus Mimikri-Testkezelés

HOGYAN LEGYEK BOLDOG? Párkapcsolat

HOGYAN LEGYEK BOLDOG? Párkapcsolat