Access-videok-magyarul

Access-videok-magyarul

Mi az Access Consiousness®?

Az Access Consciousness® olyan eszközök és folyamatok összessége, melyet a nagyobb tudatosság előmozdítására fejlesztettek ki. A tudatosság mindent magában foglal, anélkül, hogy ítélkezne. A tudatosság az a képesség, amely folyamatosan ráébreszt a lehetőségekre, a több választásra és az örömtelibb életre. Képesség, ami által mindent el tudsz fogadni, semmit sem utasítasz el és mindent megalkotsz, amit kívánsz; nagyszerűbbet, mint amit egyáltalán el tudsz képzelni.

 

Az Access Consciousness® ahhoz nyújt segítséget, hogy felismerd és elismerd magad, aki valójában vagy és abban, hogy kezdd el az életedet alakítani; túl azon az énen, akinek eddig gondoltad magad. Ennek az az alapja, hogy a válaszok keresése helyett a kérdések feltevésével vagyunk képesek gyökeresen elengedni azokat a berögzült nézőpontjainkat, amelyek nem-tudatos szinten meghatározzák lényünket és a mindennapi létezésünket. A kérdések feltevésével lényünk nemcsak megnyílik, de befogadóbbá és elfogadóbbá is válik mindenre.

 

Hajlamosak vagyunk arra, hogy gondolatok, érzések, érzelmek irányítsanak. Az Access Consiousness® segít megszabadulni a gondolatok, érzések és érzelmek okozta bezártságtól, beidegződésektől és rutinoktól.

 

Az Access Consciousness® olyan egyszerű, könnyen elsajátítható, a hétköznapokban használható eszközöket nyújt számodra, melyekkel képessé válsz bármit megváltoztatni az életedben, amit csak szeretnél. Alapvetően kérdéseket tesz fel, amelyek megnyitják a lehetőségeket bárki és bármi számára.

 

Az Access Consciousness® célja, hogy megerősítsen abban, amit tudsz, és ráébredj arra, hogymi az, ami számodra működik.

 

(kattints a fogaskerékre, és állítsd be a magyar nyelvet!)


Minden úgy van jól, ahogy van! Ha rossz, ha jó!

Minden úgy van jól, ahogy van! Ha rossz, ha jó!

Választd a újat a jobbat a többet Accessel!

Választd a újat a jobbat a többet Accessel!