BMM-Biomimetikus Mimikri-Testkezelés

BMM-Biomimetikus Mimikri-Testkezelés

BMM -> BIOMIMETIKUS MIMIKRI testkezelés — lemásolt minták oldása.

Amikor valakire felnézünk, elkezdjük utánozni, hogy olyanná váljunk, ami tetszik benne. Vagy éppen meg akarjuk érteni azt, hogy másoknak mi az érték abban, ami számunkra értéktelen. Leutánozzuk mások útjait és nézőpontját. Átveszünk különféle mintákat szüleinktől, nagyszüleinktől, barátainktól — bárkitől, akivel kapcsolatba kerülünk. A kreatív képességünk intenzitása folyamatos utánzásba vált, ahelyett hogy teremtenénk vele. A kezelés alatt mások útjai, fájdalmai és valósága mimikrijének feloldása és megsemmisítése történik.


Ahol valaki más pszichológiáját vagy fiziológiáját mimikrized  és igazából bezárod a tesedbe, úgyhogy mindig veled van. Egy csomó állapot a tetedben, amit nem ismersz megváltoztatható, visszacsinálható, azáltal, hogy futtatod a biometrikus mimikrit. Amit bezársz a testedbe miközben próbálod leutánozni vagy megérteni a többieket. Ez a testnek az a természetes képessége hogy beilleszkedjen a világba.
Mások útjai és valósága – mindenhol ahol másoltad, bevetted, elhitted mások nézőpontjait...– ennek eltörlése, megsemmisítése és feloldása.

Észrevetted már, hogy hányszor viselkedsz hasonlóan, mint a szüleid? Külső jegyek, gesztusok, mimika, szokások? 
Mennyire befolyásol mások véleménye, kijelentése, akár Rólad, akár bármiről a világban?
Hány nézőpontot hittél el, tettél magadévá régi tanároktól, szomszédoktól, munkatársaktól, ismerősöktől, vagy akár a médiából? Az időjárásról, a járványokról, betegségekről, vagy arról, hogy mi az, ami lehetséges, vagy lehetetlen… Mi van, ha ezek a nézőpontok még most is befolyásolják, ahogy az ÉLETed teremted? Mi lenne ha ezek nem befolyásolnának többé?
Ez a testkezelés megváltoztatja, ahol mások valóságának leutánzásával teremtettük az életünket, ahelyett, hogy a saját választásaink alapján tettük volna. Minden olyan nézőpont eltörlése, amit a testedbe zártál, miközben lemásoltál, vagy meg akartál érteni valakit.

Mennyi könnyedséget vihetsz ezzel az ÉLETedbe?
Gary Douglas, az Access Consciousness alapítója 200-300 alkalommal javasolja ezt a kezelést futtatni... mennyire ÉLheted a saját ÉLETed, akár már 2-3 kezelés után is? És mi lenne, ha futtatnád rendszeresen? 
Hogyan lehetne ez még ettől is jobb?
Ha szertnél egy ilyen tetkezelés és választod keress fel!


Németország 72793 Pfullingen
 www.dk-magie.com
sorssegito@gmail.com
+491782979895

MTVSS és minden más-TESTKEZELÉS

MTVSS és minden más-TESTKEZELÉS

Ami megváltoztatja az életed-Access Bars®

Ami megváltoztatja az életed-Access Bars®