Lélek-Tudatszint-Emelkedés

 

lelek-tudatszint.jpg

Tudtad, hogy van a Léleknek-Tudatszintjei, amiket át kell szakítani ahhoz, hogy spirituálisan fejlődj és emelkedj?

 

Kilenc ilyen szint van! Akik igazán keresik az élet értelmét, és az összefüggéseket azok sajnos nagyon kevesen vannak! A Tudatszintek között felismerések összefüggések vannak,melyeket meg kell, hogy értsd, csakis akkor jutsz el a következő és az azt követő szintre. Lehetséges nem fogod érteni, amit itt leírok akkor kérlek gondolkodj el, hogy hol is vagy most!  

lelek-tudatszint-emelkedes

lelek-tudatszint-emelkedes


Rendelj Személyes Spirituális Ajándékot magadnak vagy Szeretteidnek! --> Katt ide!

A számmisztika más néven numerológia számokból álló rendszer. Az egész életünk számokból áll. Minden forma, legyen az emberi, állati vagy fogalom leírható számokkal is! Ezt már nem csak mi ismerjük hanem elődjeink is: Matematikusaink, Filozófusaink Szókratész, Da Vinci, Kopernikusz, Arkhimédész…stb.  Az asztronómia, asztrológia, alkímia, kémia, numerológia mind egytől egyig a mai napig érhetetlen és elfogadatlannak titulálják.  Elgondolkodtató, hogy amit tiltanak az csak jó lehet. Minél jobban tiltják, és titkolják annál nagyobb a vonzalom.

lelek-tudatszint-emelkedes

lelek-tudatszint-emelkedes

Ha megnézzük ezeket a számsorokat láthatjuk a szimmetriákat az érthetőségüket. A fraktálgeometria alkalmazását. Ha így játékosan tanultuk volna meg az iskolában talán sokkal több gyerek kedvelte volna meg a matematika órákat. A Héberek és a Káldeusok egy nagyon pontos de ritkábban használt Káldeusi vagy más névvel, Cheiro féle számítást alkalmaztak. Louis Hamon gróf (Cheiro) A XX. század legnagyobb Numerológusa, jósa, asztrológusa volt (1866-1936). Az Ő elmélete szerint a 9-es szám egy misztikum, bármivel is adjuk össze nem változik az értéke.  9+1=10=1

9+2=11=2

9+3=12=3 és így tovább.

A számmágiát ha ismered, elolvashatsz mindent!

A DNS láncunk is egy igen egyszerű matematikai képlet.


lelek-tudatszint-emelkedes

lelek-tudatszint-emelkedes

De most nézzük a Lélek-Tudatszint emelkedés értékeit:

Amikor újra és újra leszületünk kapunk egy igazságban, tisztaságban valódi fényt, ami bennünk él. Ezt nagyon könnyű itt ebben a Földi életünkben elfelejteni. Ide kell vissza jutni a középpontba.  Ha tudni akarod a titkot akkor ismerned kell az egyensúlyt! Tehát a feladat az, hogy át kell jutnunk az élet iskoláján a tudatszinteken csakis akkor jutunk el a vissza nem térő Nirvánához, Bardoba, Forrásba, vagy Mátrixba ki hogy nevezi. Mert ugye addig amíg ezeken a szinteken nem jutunk túl addig körforgásba vagyunk Önmagunkkal. Az Idő és Tér véget nem érő vonalán minden pontosan úgy illeszkedik, mint az atom. Mindenek megvan a maga helye, ideje.

Képzeld úgy el az életedet, mint egy számokból álló keresztrejtvény. Mint például a személyes „Jantrád a Bűvös Négyzeted”.


Rendelj Személyes Spirituális Ajándékot magadnak vagy Szeretteidnek! --> Katt ide!

Emberek miért nem látjátok meg azt, ami szemetek előtt van? Ami a valódi igazság? Ha ismernétek az igazságot már nem lennétek itt!

Ez is a rejtett misztikus tudás része. Erre a kérdésre a 2001 ben Don Harkins nagyon frappáns választ adott: A legtöbb ember képtelen azt felfogni, hogy a kollektív rabszolgaságba tartásunk, és kizsákmányolásunk folyik és folyt évszázadok óta. Azok az emberek, akik ezt nem látják azok csak nem akarják látni az igazságot! Ha tudnád a teljes igazságot arról, ami a hátad mögött zajlik hanyatt-homlok menekülnél.

 

Itt most állj meg, ha eddig nem érteted miről van szó, ne olvass tovább, mert nem fogod érteni az összefüggéseket!

Csakis akkor olvass tovább, ha készen állsz befogadni az igazságot A lélek-Tudatszint -Emelkedéséről!


Akik uralják a világot az a pár gonosz ember az elit, nagyon ügyesen kitervelték azt, hogy mit miért csinálnak úgy ahogy. Mondjuk azt, hogy megterveztek egy szép kertet, ahol szebbnél szebb növények, gyümölcsök vannak. Ebből a mennyei édenből csak nagyon kevésen néznek ki és megkérdőjelezik a miérteket. Akik viszont nem néznek ki azok hülyeségnek, baromságnak összeesküvés elméletnek nevezik azokat, akik belelátnak a múltba és kastélyok előcsarnokába. Ugyan ezek emberek, akik nem látják az igazságot rabszolgaként szolgálják az elitet. Végül is meg lehet érteni Őket is.

Az elit az, aki nem akarja, hogy lássanak. A szabad akarat itt nincs és nem működik, mert a tudatszinteken nem tudnak áthatolni.

Az emberi törekvéseink a sporthoz hasonlítható. Addig játszunk egy sportágat ameddig ki nem rúgnak bennünket. A profiknak, akiknek nagy összegeket fizetünk soha nem haddják el a pályát. A kölyökcsapatoknál milliók játszanak, de a ki szűréskor csak 50 srácot válogatnak ki a világversenyekre.

Az első tudatszint mögött majdnem 7 milliárd ember él a Földön. A legtöbbjük él, majd meghal úgy, hogy az életeben a létfenntartáson kívül egyszer sem merült fel az, hogy bármilyen mélyen is elgondolkodott volna a miérteken. A 7 milliárd ember közül kevesebb mint 1% -, az, aki át tud hatolni mind a kilenc szintig.

A gonosz elit szándékosan megtévesztik azokat, akik több szinten is át tudnak jutni, hogy nehogy közel kerüljenek az igazsághoz. A gazdagság, a hírnév és csillogás nagyon sok értelmes embert kerített hatalmába.


Rendelj Személyes Spirituális Ajándékot magadnak vagy Szeretteidnek! --> Katt ide!

Amikor a 10% áttör Az Első Lélek Tudatszinten a szavazó polgárokká válunk és aktívan részt veszünk politika ügyeibe. Véleményünk lesz a közoktatásról, szabályokról. 90% úgy él és hal, hogy szívesen áttörné ennek a szintnek a falait.


A Második Lélek tudatszint: A történelem, az alkotmány a kormányzatok és vallások hamisságával találkozunk. 90 % ennek a csoportnak úgy él és hal, hogy szívesen átlépne a harmadik szintre.

A Harmadik Lélek Tudatszint: 10% jutott ide a második szintről. Ők azok, akik előbb vagy utóbb már át tudnak jutni a negyedik szintre. Itt találkozhatunk olyan felismerésekkel, hogy hogyan használták ki az emberi erőforrásokon kívül a Föld erőforrásait. Az eladósodott világgazdaság egy előre megtervezett, kizsákmányoló stratégia része volt. Itt is elmondható, hogy kb. 90% az, akik át szeretnének jutni a negyedik szintre.

A Negyedik Lélek Tudatszint: Akik idáig eljutnak azok megértik a szabadkőművesek, Illuminátusok és a többi titkos társaságok valódiságát. Ők szertartásokat titkos beavatásokat és szimbólumokat használnak terveik végrehajtásához. Melyet több generáción, és vérvonalon keresztül sikerrel alkalmaznak. Az átlagembereket a politikai, gazdasági és spirituális rabságba tartják, hogy ne tudjanak fejlődni.) 90% itt is akik kitörnének béklyókból.

Az Ötödik Lélek Tudatszint: Azok, akik már itt tartanak az a 10% megértik, hogy ezek a titkos társaságok tudnak a tér-idő utazásról, a kifinomult fejlett technológiájuknak köszönhetően a csillagközi kommunikáció náluk nem akadály. Az embereket úgy manipulálják és ellenőrzésük alatt tartják, mint ha az természetes dolog lenne. Mint mikor azt mondjuk a gyereknek, hogy este van itt van az alvás ideje. Nesztelenül hajtják végre a tetteiket. Olyan, mint ha nem is létezne szabadság az emberekben. A többség itt is elhagyná ezt a tudatszintet.

A Hatodik Lélek Tudatszint: 10% százalék, akik az előzőből átjutnak ide. A gyerekkorunkban elhangzott mesékben a sárkányok és idegenek elevenek lesznek. A titkos társaságok tagjai és irányítói Ők, akiket a 4 tudatszinten ismerhetünk meg. 90% ennek a csoportnak úgy él és hal, hogy át juthatna a hetedik tudatszintre.


A Hetedik Lélek Tudatszint: Azok, akik a hetedig szintig eljutnak nagyon vékony a mezsgye a fekete és fehér mágia között. Könnyű elcsábulni az elit irányába. A Számmisztika-Numerológia egyetemes törvényét a fraktálgeometria csodálatos tudását teljesen megértve és elsajátítva, az egész univerzum teremtő erejét kódképletekben látva. Megkapunk minden hozzáférést titokhoz, a párhuzamos világok összefüggéseihez, és tér-idő kontinuumhoz. Itt nagy a csábulás az uralkodó elit által kínált hatalmas hatalomhoz. Nagyon sokan itt feladják és megadják magukat. Több mint 90% úgy él ebben a csoportban és hal meg hogy át juthatna a nyolcadik tudatszintre.

 

A Nyolcadik Lélek Tudatszint: Itt megnyílik az egyetemes szeplőtelen szeretet, a tiszta energia, és életerő minden élőlényben. Megértést kap az, hogy mindenki egy, és a „Forráshoz-Mátrixhoz” minden élőlény beletartozik! A kettő itt már egy és ugyanaz! A tudatszint átlépésénél itt már nagyon mély alázatra van szükség!A Kilencedik Lélek Tudatszint: A szeretet energiájának tiszta tökéletesítése, ahol már tényleg egyé válunk valódi belső lényükkel. Megértjük a könyörületességen keresztül az áldozat, halál, megváltás szerepét. Életünk teljes lesz és mint egy ártatlan kisgyerek szemüvegén keresztül szemlélődünk tovább. A nyolcadik tudatszintből eredően kapjuk meg ehhez a bölcsességet, mely tiszta őszinte szeplőtelen energiából született.


Rendelj Személyes Spirituális Ajándékot magadnak vagy Szeretteidnek! --> Katt ide!

Tanulság ebből az, hogy ha ez az elmélet szerint Don Harkins tiszteletéből és jóslataiból fakadóan igaz, akkor nem több mint 60 ezer ember él a Földön, akik képesek áttörni a hatodik tudatszintet. Azok, akik 1-5 tudatszinten ragadtak ők terjesztik el, hogy hülyék elmebetegek, és veszélyesek, akik felfelé törtetnek. Minden tudatszint áttérésnél a megvilágosodás felé haladók őrülteknek tekintik az exponenciálisan csökkenő tömegeket, de ez fordítva is igaz. A hatodik tudatszinten túl úgy lehetne ezt példával illusztrálni hogy az a béka aki a tóban lakik mesélj neki az tengerről. Vagy mesélj a Felsőbbrendű Énről azoknak, akik beszűkítik magukat saját ketreceikbe.

 

Az első tudatszintnél a nép túlnyomó többsége él. Ők az elit eszközei. Második Tudatszintnél a szavazókat találjuk, akik hiszékenységük, és tudatlanságuk a politikusaink több millió első tudatszintest küldenek a halálba, mert azt hiszik, hogy az nemzetbiztonsági ügy, amiért akár meghalni is érdemes. Ezek jól megszervezett állomások az életüknek.

Harmadik, negyedik, ötödik és hatodik Tudatszintesek akiket már nem lehet eszközként használni, az elit hatalmához és vagyonához megalapozásához. Ezek az emberek minden tudatszint átlépésével feláldozzák családi-baráti kapcsolataikat. És nem csak azt hanem szakmai, karrier és személyes szabadságukat is.

Az „Ellenségünk az állam” szerzője Albert Jay Nock (1870-1945) magyarázata alapján, akik átjutnak 8-9 tudatszinten legtöbbjüket vagy megmérgezik vagy a biztos halál várja őket, mert az kínos lenne az elitnek, hogy életben maradhassanak.

 

Most már tudjuk, hogy aki élni akar miért nem akarja látni a rabszolgaság és kizsákmányolás felépítését. Mert képtelenek látni! Mint ahogy mi is ha elmegyünk színházba egy színdarabot megnézni a függöny mögé mi sem látunk be.

  1.  A Cél az lenne, hogy tömegekkel kellene megértetni, hogy a tudatszintek átlépésével emelkedne az a % os arány, ami vonzaná a többit is. Így a tudatlanságot nem nevezhetnék őrültségnek.
  2. Az első és második tudatszinten élőkkel meg kellene értetni, hogy az, élek, dolgozok, lélegzem, gondolkodom, vagyok az még csak nagyon alap.
  3. Megértetni az emberekkel, hogy a komfortzóna átlépése a legnagyobb kaland az életükbe. Merj kockáztatni A Felsőbbrendű Éned veled van és segít.

 

Ha szeretnéd a tudatszintedet emelni jelentkezésedet szeretettel várom! --> Katt ide!

 

Szeretettel várom jelentkezésedet!