MI A JÓ BENNED?

MI A JÓ BENNED?

Mi a jó benned, amit eddig nem tudtál?

Ha hajlandó lennél beengedni azt életedbe, ami valójában vagy az akkora teret nyit, hogy elképzelni sem tudod!

Mint egy villámcsapás úgy hasit beléd a felismerés!

 „Irénke” Olaszországból megengedte az univerzumnak, hogy kinyíljanak azok az ajtók melyek zárva voltak eddig előtte.

Én köszönöm Irénke, hogy hozzájárulhattam az életedhez!

Olvassátok mi az, ami pár nap alatt ekkora változás hoz az ACCESS-sel!

"Drága Kati! Amióta beszélgettünk azóta nagyon bele ástam magam az Accessba és nagyon tetszik, már egészen biztosan tudom, hogy el fogom végezni a tanfolyamot úgy érzem mintha egész életemben ezt kerestem volna! Nem is értem, hogy eddig miért nem fogtam fel! Éveken keresztül hallgattam a YuoTube-on Karssai Csilla előadásait és csak most értettem meg hogy miről beszélt, ez olyan érdekes és hihetetlen fel sem bírom fogni miért csak most ért el a tudatomig, olyan mintha eddig egy rádiót néztem volna éveken keresztül és most hirtelen rájöttem volna, hogy belehet kapcsolni és még értem is hihetetlen de annyira jó érzés! !!köszönet neked, és az univerzumnak amiért hozzám küldött, hogy megnyomd azt a bizonyos gombot! !!"

                                                               "Irénke Olaszország"

Igen most már én is tudom, hogy mekkora ajándékot kaptam tőled, csak így a semmiből kiválasztottál és át nyújtottad a végtelen lehetőség elérésének tudatát és már azt is tudom az univerzum irányított hozzám és ezen a csatornán csak úgy özönlik be napok óta a sok felismerés, hogy csak kapkodóm a fejem, mindaz, amit évtizedekig olvastam, hallgattam elraktároztam a tudatomban most értelmet nyert. Már egy füzetet tele írtam ahogy a gondolataim felismeréseim jönnek, hogy valami rendet teremtsek a sok infó között.

Tudom, hogy még rengeteg blokkom van és rengeteget kell tanulnom de előttem a végtelenség és most már nem állok meg! Örök hálám drága Kati!

                                                                     "Irénke Olaszország"

Milyen változás indul el akkor, ha hajlandó vagy odatenni magad és tényleg nem sanyarogni hanem Ránézni arra ami Te valójában lehetnél ami nálad is meghozza azt a változást ami hozzájárulás Önmagad és a világ számára. Hajrá minden Humanoidnak a tudatosság útjához!

Csodák pedig vannak és történnek!

Választod, hogy hatalmasat változz?  

Tudatos Utazás Önmagaddal Önmagadért

Tudatos Utazás Önmagaddal Önmagadért

Pénzteremtés Bőségteremtés Accessel

Pénzteremtés Bőségteremtés Accessel