MTVSS és minden más-TESTKEZELÉS

MTVSS és minden más-TESTKEZELÉS

Az MTVSS az  Access testkezelések közül a legdinamikusabb, legsokoldalúbban felhasználható testkezelés.

Hat az immunrendszerre, ízületekre, hormonrendszerre, a fiatalságra, minden egyéb testkezeléshez hozzájárulás lehet. 20 alkalommal egy 60-90 perces testkezeléssel az egész testszerkezet képes megváltozni.

Ez a kezelés a választás eszköze; majdnem mindent helyre tud tenni, ahol a test félreműködik.

Mi a tested képessége?
Megengednéd neki, hogy rendbe hozza önmagát?

Különféle módon lehet használni, és mindegyik alkalommal más lehetőséget ad (immunrendszer, ízületek, csontok, izmok, öngyógyítás).

Sportolóknak, masszőröknek, kezelőknek, gyógyítóknak egy nagyon különleges kiegészítés vagy plusz lehetőség lehet. Lehet, hogy mindenkinek?

Tudod magadat is kezelni, például edzések előtt, fizikai munka előtt, vagy amikor masszázst adsz, vagy előadást tartasz.

Az egyik legerősebb kezelés, ami nagyon sokat segít a testednek, hogy az edzéseidet erőfeszítés nélkül, hatékonyabban és könnyedebben végezhesd. Felerősíti a test fizikai erőlétét betegségek megelőzésénél, felépülésnél, a sporthoz és a nehezebb fizikai munkákhoz.

Harmonizálja az immunrendszert, és egyébként mindent, ami “rendszer” bennünk.
Amikor megszületünk, sejtjeinknek ideális vegyértéke van, ami a környezeti ártalmak és a gravitáció együttes hatásaként lassan megváltozik, és létrehozza a molekulák szétesési hajlamát. Ennek köszönhetjük az öregedést. Minél több ideig hat ránk a gravitáció, és minél szennyezettebb környezet társul hozzá, a sejtek vegyértéke annál jobban eltolódik, és egyre inkább hajlamossá válik a szétesésre. Az MTVSS ezt a folyamatot képes befolyásolni.


Önmegvalósítás-Önismeret

Önmegvalósítás-Önismeret

BMM-Biomimetikus Mimikri-Testkezelés

BMM-Biomimetikus Mimikri-Testkezelés