Milyen lenne az Életed ha a múltad nem számítana?

Lélek Mátrix Blog

 

A Bars kezelés a Fejed lévő 32 pont érintésével (pénz,kontroll,kreativitás,öröm,bánat szex gyógyítás kreativitás,remények álmok,kommunikáció...-val kapcsolatos nézőpontjaid elengedése...fekszel és mindeközben befogadsz-elengedsz új információkat,olyan mintha hónapokat meditálnál.

BMM-BIOMIMETIKUS MIMIKRI Testkezelés:Lemásolt minták oldása: Leutánozzuk mások útjait és nézőpontját. Átveszünk különféle mintákat szüleinktől...

Az MTVSS az Access testkezelések közül a legdinamikusabb, legsokoldalúbban felhasználható testkezelés. Hat az immunrendszerre, ízületekre, hormonrendszerre, a fiatalságra, minden egyéb testkezeléshez hozzájárulás lehet. 20 alkalommal egy 60-90 perces testkezeléssel az egész testszerkezet képes megváltozni.

Mi lenne akkor, ha tudatos kapcsolatot hoznál létre totális hálából? Az első dolog lehet az, hogy hajlandó vagy ránézni arra, hogy mi a hátsó szándékod a kapcsolattal vagy azzal a személlyel, akivel éppen vagy. Legtöbbször nem vagy hajlandó igaz lenni az igazságodért. Hányszor teszteled a párodat, hogy maradni fog-e ?

Nagy ívben legyintenek amikor ez jön fel. Nem azért, mert maga a meditáció lenne rossz, hanem mert ahogy megközelítik a népek, az katasztrofális.

Itt vagy most, állsz az esőben. Meleg, nedves és a ruháid csucsognak. A lábaid cuppognak a cipőben és örömtelien táncikálsz. Egyáltalán nincs jelen az elválasztódás érzete. Egységben vagy az eső egyetlen cseppjével és az összes cseppel is párhuzamosan. Az élet ajándéka átcsillan minden egyes pórusán és molekuláján a testednek és a lényednek. Most...

Mi lenne, ha lenne arra módod, hogy megváltozzanak a körülvetted lévő dolgaid?
Mi lenne ha megengednéd magadnak hogy egyszerű módszerekkel megadd a testednek és a lelkednek azt amire valójában szüksége van?
Mit szólnál ahhoz ha ennek megvalósításához rövid idő is elég és ehhez Te egyedül Te kellesz hozzá senki más?
Önfejlesztés Párkapcsolatra,...

KOS FÉRFI

Öntudatos, idealista személyiség, akit az ego hajt. A Kos mindig ki is mondja, ami a szívét nyomja. Makacs és dinamikus, egész életében rohan. Számára az egész élet egy nagy versenypálya, ahol mindenáron győzni akar, bármilyen versenyről is legyen szó, s éppen ez teszi izgalmassá.
A Kosért kemény és szinte állandó harcot kell vívnunk....

Ott érzi magát jól, ahol éppen javában történnek a dolgok. A függetlenség és az önállóság erősítően hat az önérzetére. Szereti rátermettségét olyan körülmények között igazolni, ahol az improvizációs készségén sok múlik. De nemcsak emiatt jelent komoly kihívást sok férfi számára. Élvezi, hogy minden apróságban felveszi a versenyt a férfiakkal, sőt...

Mi az, amid lehetne? Mi az, amiben Te jó vagy? Ki vagy Te, aki lehetnél, ha beengednéd a valódi önmagadat? Végtelen lehetőségeid vannak! Csak kérned kell! Te egy csoda vagy! Mikor fogod már ezt fel végre!

Az érzelmi blokkok melyek tudatosan vagy tudat alatt begyűjtünk az évek alatt hátráltatják az egész életünket! Érzelmi válságokat élünk meg szüleinkkel gyermekeinkkel, kapcsolatainkkal párunkkal, karrierünkkel pénzünkkel, munkánkkal, üzletünkkel, vállalkozásunkkal és mindenkivel, akivel csak találkozunk.

Te is bújod a általános horoszkópokat? Ez itt egy általános! Mi van, ha megengedhetnéd magadnak, hogy sokkal több legyél, mint egy általános?

Ha a pénz nem számít csak TE, mit vagy kit választanál? Mit az amit szeretnél kapni az Életedtől és az Élet mit szeretne tőled? Mit vársz el az Éledtől? Mit vár az Élet tőled?Mi az amit tiszta szívedből csinálnál? Ès miért nem azt csinálod? Tudod e? Választanál most mást?