Párkapcsolati Horoszkóp Elemzés Online

Hogy milyen a Jó párkapcsolat?

Hogyan lehet Horoszkópból Párkapcsolat Elemzést készíteni?

 

Hasonlóságok, és különbözőségek. E kettő mindig is vonzották egymást. Nincs ez másképpen a párkapcsolatoknál sem. Ami az egyik emberben hiányzik az a másik emberben éppen ott van.

Nagyon érdekes, hogy az Összehasonlítás nem csak párkapcsolatokra igaz, hanem minden emberi kapcsolatunkra. Ezért is kérik már sok munkahelyen a potenciális jelöltek horoszkóp vizsgálatát.

Elgondolkodtál már biztos azon, hogy vannak párok, akik olyan jól megértik egymást. Mások viszont örökké csak veszekednek mégis egy fedél alatt maradnak. Rengeteg írás kering a neten, hogy -hogy volt régen és hogyan van ma. Mégis mindenki tudni akarja hogyan is kell boldog elégedett Párkapcsolatban élni évekig.

A Párkapcsolati horoszkóp elemzésnél figyelembe vesszük a kisebb bolygókat. Mars, Vénusz, Merkúr, Hold, és a Nap, melyek nagyon jól jellemzik két ember kapcsolatát.

Senkit nem lehet megváltoztatni akarata ellenére! Sokan pedig próbálkoznak ezzel a módszerrel, de hiába. A Párkapcsolatok zöme inkább a megértésen és elfogadáson működnek jól. Való igaz, hogy vannak olyan esetek amikor valakinek a személyisége, vagy a dolgokhoz a hozzáállása gyökeres változáson megy keresztül. De ha megfigyeljük ez sohasem egy személy ösztönző szavaitól, hanem inkább egy fontos életesemény miatt következik be.

 

párkapcsolati horoszkóp

 

A párkapcsolati horoszkóp elemzés online is elérhető

 

Az emberek megrendelnek egy-egy szolgáltatást és a postás vagy az levelező rendszerünk lehetővé teszi, hogy az otthonunkban élvezhessük a kényelmét. A Párkapcsolati horoszkóp elemzés online előnye az, hogy többször is meg hallgatható hangfájlban érkezik meg hozzánk. Nem szál el a szó, mint egyéni személyes elemzéskor.

-Tudni szeretnéd, hogy miért kapcsolódsz, bonyolódsz mindig hasonló esetekbe?

-Melyek azok a Párkapcsolati területek, ahol hiányosságok vannak?

-Nem érted, hogy milyen szálak mozgató rugói vannak a háttérbe?

Mindenre választ kapsz!

Na akkor nézzük mi is kell egy

Párkapcsolat Horoszkóp Elemzéshez:

-kell egy asztrológiai program

-egy asztrológus

-és ami a legfontosabb kell hozzá egy pontos születési képlet, vagyis kettő mivel összevetést, más néven Szinasztriát nézünk

- a házak, bolygók fényszögek, már segítenek feltárni a párkapcsolat tényét

-képet kapunk arra, miben vagyunk jók és miben kevésbé

-hol tudunk kedvére tenni a másiknak és melyek azok a területek, ahol jobb, ha hallgatunk.

Mindenkivel együtt lehet élni, csak tudni kell a HOGYAN-okat! Egyik ilyen tipp időnként meg kell újulni akár kapcsolaton belül is. Minden kapcsolatra úgy kell tekinteni, mint egy lefelé szálló tollpihére.

 

Ebben a bejegyzésben írtam erről. Ajánlom elolvasásra! Asztrológia-Számmisztika-Párkapcsolat

 

Mi történik, ha jelentkezel nálam egy ilyen Párkapcsolati Horoszkóp elemzésre?

-Feltárjuk a személyiségedet

-Megnézzük mik azok az energetikai szálak, amik mozgatják a Párkapcsolat területét

-minden Párkapcsolat bizonyos elveken működik

-Asztrológiai horoszkóp képletünkben benne vannak azok a tudatalattiban elakadt energiák, amik megértésével egy jobb tökéletesebb párkapcsolatot alakíthatsz ki magadnak

 

Szeretnél Te is egy ilyen párkapcsolati horoszkóp elemzést kérni?

 

Szeretettel várom jelentkezésedet!

e-mail

dkatalin33@gmail.com

párkapcsolati-Horoszkóp

Mitől jó egy párkapcsolat? Mind az asztrológia, mind pedig a számmisztika nagy segítség számodra, hogy hogyan éld meg jól a párkapcsolatodat!

 

 

 

Mindenki a tökéleteset a jót, a jobbat és az élhető boldogító kapcsolatokat keresi. Nézzük meg miből kell, hogy álljon egy ilyen jól működő kapcsolat. Amennyiben te nem ilyen életet élsz gyorsan változtass rajta! Elmondom neked én is ilyenben éltem, ahol nem voltak igazi értékek. A hitrendszerünk az, ami ebben meggátol. Hidd el, hogy ha akarsz tudsz rajta változtatni. Kicsit messzebbről kell induljunk ahho,z hogy megértsd az összefüggéseket. Egyszer volt hol nem volt. volt egyszer ..

Négy világkorszak van az Aranykor, az Ezüstkor, a Rézkor és a Vaskor. Az Aranykor a leghosszabb, az Ezüstkor már rövidebb, a Rézkor még rövidebb, és a Vaskor egészen rövid.  

Ahogy megyünk minél jobban lefelé, a matérián, annál rövidebbek a korok. Észrevettétek, hogy utóbbi időben felpörgött minden, azelőtt nem volt ilyen gyors sem az élet, sem a történelem. Ez azért van, mert a Vaskor a pusztulása végén bepörög. Hogy mi köze van a Párkapcsolatokhoz mindez? Kiderül, ha megnézed a videót.
Sok embertől tanultam, de mégis az egyik kiemelkedő volt számomra. 

Bábity Richárd, akitől a nem mindennapi asztrológiai tanulmányaimat köszönhetem.

Szeretnék egy videót beilleszteni ide, ami kis rádöbbenésre inspirál mindenkit. Egy újfajta szemléletmód, ami sokkal igazabb mindegyiknél.

ITT MEGNYITHATÓ

 

 

 

 

Másik személy, akitől nagyon sokat tanultam a Bábity Viktória. A Párkapcsolatnak 5 aranyszabálya van:4 alaptétel és 1 faktor:

1.Elköteleződés (döntök valaki mellett) Felvállalni a kapcsolatot, mert akinek nem fogjak meg az utcán a kezet és nem mutatják, be a családnak az egészen egyszerűen úgy hívják, hogy szerető.

2.Érzelmi intimitás: tudok beszélni olyan témákról a társamnak, amik mélyen, érintenek, nagy érzelmi intimitást indít el: Pl: beteljesületlen álmok, egyik szülő elveszítésé vagy előző kapcsolatom felbontása,

3.Szexualitás: alapja a testi gyengédség, érintés, készség figyelmemmel hogyan tudom kifejezni magam

4.Tisztelet: amit nem csinálok, meg egy idegennel nem csinálom meg a párommal sem: egy idegenhez nem megyek, oda nem kezdem el szidni, deklarálni, elfárad, férjet nem piszkáljuk, hogy nem működik nála valami, stb. A Tisztelet arról kellene, hogy szóljon, hogy szépen beszélni a másikhoz, ilyenkor kialakul, egy szövetség egy összetartás mindenki más e körön kívül van. Ha ez nincs meg onnantól már csak egy lepés a megcsalás.

+1.Tényező a Szeretet nyelv: Hogy mitől érzi, magát szeretve valaki az attól függ, hogy milyen élményekben részesül. Richárdnak van egy nagyon jó mondása erre, hogy minden kapcsolat olyan, mint egy lefelé hulló tollpihe. Alá kell állni és fújkálni.5. db ilyen fújkálási lehetőség van:

1.Minőségi idő: együtt-töltött minőségi idő...

2.Érintés: megölelgetés, szeretgetés...stb

3.Dicsérő szavak: bevásárláskor megdicsérni, hogy, jaj de jó hogy itt vagy velem, ez így mégiscsak könnyebb...stb

4.Szívesség: megcsinálni valamit, pl: felvarrni a gombot...stb

5.Ajándék: bevásárláskor kap egy inci-finci kis ajándékot: pl csokit, vagy bármit.

Ez nehéz megteremteni egy családban, ahol egész nap rohanunk és nincs segítség a nagyszülőktől. Ráadásul nem ezt tanultuk a szülőktől és nem ezt a mintát hoztuk. Egyszóval nem tanulunk meg élni.

Boncoljuk fel a saját éltünket és nézzük, meg hogy hol hibáztunk, ha ez egyedül nem megy akkor,

 

 

 

Szeretettel várom jelentkezésedet!

e-mail

dkatalin33@gmail.com