Spirituális Ajándék

spiritualis ajandek

spiritualis ajandek

Spirituális ajándék a legszebb ajándék, ami egy borítékban is elfér!

 

Sapka, sál, kesztyű, parfüm...ezeknek mindenki örül, de mi lenne, ha most valami különlegesét, Saját magát adnád oda ajándékba becsomagolva? A tudás az az egyetlen dolog, amit senki nem vehet el tőled! Az összes többi elmúlik. Ezt minél inkább el tudod fogadtatni magaddal, annál többet tudsz megtartani!

Spirituális ajándék:

Borítékban is adhatunk olyan ajándékot aminek a spirituális beállítottságú ismerőseink örülnek. Ünnepnapra, egyedi személyre szabott alkalmakkor. Névnap, születésnap, házassági évforduló...stb..

"Tudok egy varázs-szót,
ha én azt kimondom,
egyszerre elmúlik
minden bajom, gondom."

Ugye mindenkinek ismerős?

Amikor valami sérülés ért gyermekkorodban mindig tudtad, hogy kihez fordulj. Igaz? Most mikor már felnőtt vagy azt hiszed magad is meg tudod oldani az életedet. Pedig ez egy tévedés. Nagyon divatos most ezoterikusnak, spirituálisnak lenni. Mindenki tud mindent, csak egyet nem, hogy miért is van itt a földön?

Mit szólnál, ha idén egy különleges spirituális ajándékkal kedveskednél szeretteidnek?

Olyan információt adnál nekik, ami minőségi javulást hozna az életükbe. Szerinted ki ne örülne egy olyan ajándéknak, ami 1 év múlva visszanézve azt mondhatná róla, hogy ez megérte. Lehet, hogy a rá következő évben is egy hasonlót kérne?

Ha nem próbálod ki soha nem is fogod tudni!

Itt a lehetőség, hogy bármelyik spirituális témát is kéred a "Lélek-SORS-Segítő” teljesíti a kívánságokat!

Ha annak idején én egy ilyen lehetőséget kapok az élettől, akkor biztos, hogy az egész életem másképpen alakulhatott volna. Tudtam volna tervezni mi-mikor és miért következik. 

Részletes képet ad a szüleinkről, gyermekkorunkról, karrierterületünkről, és ez által azt is megmutatja hogyan működik a felnőtt párkapcsolatunk, milyen mozgató erők aktivizálódnak. Milyen mintát, blokkot, elakadást hoztunk a lélekruhánkon keresztül a tudatalattinkban. A tudat alatti dolgok felszínre hozását, önmagunk megismerését és ez által egy jobb életminőséget tudunk teremteni számunkra. Felkészültél a változásra? Ennek megismerésével olyan lehetőségek nyílnak meg előtted, hogy életed irányíthatóbbá válik.

 

Éves elemzésként: január 6-ig lehet kirakni. Megmutatja szellem, gondolati, érzelmi, és spirituális szinten hónapról-hónapra lebontva mi az, amire figyelni kell. De nem csak Év elején rakható!

 

Akiknek a születési horoszkóp megvan azoknak van lehetőség

az előző azért fontos mert annak a képletére szinasztriával más néven összevetéssel az aktuális bolygóállásokat rátesszük a születési horoszkópra. Akkor kapunk egy olyan képletet, hogy születési bolygók a most az égen aktuális bolygókkal milyen területeken mit csinálnak velünk. Hoznak e számunkra életeseményeket, ha hoznak akkor melyik területtel. Pld: a pénz területe a 2-es ház, ha épp ott tartózkodik a Jupiter bolygó biztos, hogy valamilyen formába megdobja az anyagiak területét. Hogy mivel kapcsolatban? az a fényszögek és a többi bolygó sora dönti el.

 

Születési név és hordozott név elemzése és a születési év, hónap, nap adatókból kiszámoljuk a sorsszámot és a személyes évszámot is ami egy nagyon fontos eleme a számmisztikának.

 

Választható Spirituális Ajándék

Bármelyiket választhatod a felsorolások közül! A Kapcsolat Menüpontban!

 

  • Jóslás -  Betekintés a kérdésekre
  • Számmisztika - Minden a számok halmaza, az egész életünk!
  • Névmisztika - születendő gyermek nevét is érdemes előre kiszámoltatni, és elemezni!
  • Asztrológia - radix-Születési horoszkóp -Éves horoszkóp
  • Inga-  Használata igen-nem válaszokat is ad százalékban!
  • Ji-King-  Müller Péter jóskönyve alapján
  • Feng-Shui-  Nem működő dolgok átfordítása
  • Tértisztítás--Nem csak takarítanunk kell egy lakást, hanem energetikailag ki is kell pucolni!

Szeretettel várom jelentkezésedet!