Szimbolikus-Piramis-Tarot

Szimbolikus-Piramis-Tarot

piramistarot

A Szimbolikus Szellemi Piramis Tarot lehetőséget ad más létvalóságokat leíró és terápiás rendszerekkel való összekapcsolásra.

 

Így a Tarot-n keresztül juthatunk el az asztrológia, a feng-shui, a numerológia, a ji-king,a kronobiológia rendszerek megállapításaihoz adott kérdésben.

 

A módszer segítségével  a tényleges kérdésen túl egyetlen kirakásból képet kaphatunk a kérdező minden életterületének (munka, szülők, gyerekek, párkapcsolat, pénz, érzelmek, gondolati világ, utazások, egészség stb.) alakulásáról és a beavatkozási lehetőségeiről. 

 

Felállíthatunk terápiás javaslatokat Bach virág esszenciák, Schüssler sók, különböző masszázs-akupunktúra technikák felhasználásával. Komoly mélységeket tárhatunk fel előző életeinkből a jelen életünkre gyakorolt hatásait illetően. Felismerhetjük az emberi tudattalanban található képeket, programokat, hitrendszereket, lenyomatokat, azonosulásokat, bevésődéseket (egyéni, családi vagy emberiség egészére vonatkozó), amelyek hatnak az életünkre.

 

A Szimbolikus Szellemi Piramis a tarot felhasználásával leképzi az ember teljes létezését, létvalóságát egy adott kérdésben.

 

Nem jósolunk, hanem egy adott kérdésben, ami felmerül az emberben, megmutatja, hogy a számtalan lehetőség halmazából mi lehet a legjobb sor, amit kiválaszthat. Hol lehet ő a legharmonikusabb önmagával és a világgal. Megmutatja egy adott kérdésben, problémában a kérdező gondolatait, érzelmeit, felsőbb énjének a célját, esetleg a hozzá kapcsolódó tudatalatti programot, vagy az okot szolgáltató előző életet.

Ez a fajta Kártya elemzés nem játék. Nagyon komoly és részletesen kidolgozott tudomány. Ha felteszünk egy gondosan meggondolt kérdés , és további kérdéseink merülnek fel, akkor abból az egy kirakásból kapunk további válaszokat. 21 napig nem keverünk új lapokat! Születésnapkor, éves kirakáskor nagy segítségünk a szimbolikus szellemi piramis tarot.


Rendelj Piramis Tarot Elemzést! ->Katt ide!

 

Piramis Tarot 5 szintje:

 

A spirituális szinten mutatja az Isteni akarat / Magasabb Én megnyilvánulását.

Gondolati (szellemi),

érzelmi,

és a fizikai világmegnyilvánulási szintjei mellett betekintést nyújt az ember

tudatalattijába. 

 

Segít abban, hogy a körülmények felismerésével és figyelembe vételével meg tanuljunk önállóan dönteni, és ezzel alakítani a saját sorsunkat.

 

Szimbolikus, mert a kártyán lévő képek-szimbólumok segítségével képezi le az ember életét a fizikai világban.

Szellemi, mert megnyilvánul a kirakásban a szellemvilág, az ember szellemi világa, és az Isteni akarat a magasabb énen (szellemünkön) keresztül.

A Piramis a kirakás módjának piramis szerkezetére utal.

Ez a módszer Lekszikov Attila Péter névéhez fűződik.

 

Szeretettel várom jelentkezésed egy szimbolikus szellemi piramis kirakáshoz-->Katt ide!

INGA-Online-Tanfolyam

INGA-Online-Tanfolyam

Tarot-Kártya-Jóslás

Tarot-Kártya-Jóslás