Szimbolikus-Piramis-Tarot

 

piramistarot

A Szimbolikus Szellemi Piramis Tarot lehetőséget ad más létvalóságokat leíró és terápiás rendszerekkel való összekapcsolásra.

 

 

Így a Tarot-n keresztül juthatunk el az asztrológia, a feng shui, a numerológia, a ji-king,a kronobiológia rendszerek megállapításaihoz adott kérdésben.

 

A módszer segítségével  a tényleges kérdésen túl egyetlen kirakásból képet kaphatunk a kérdező minden életterületének (munka, szülők, gyerekek, párkapcsolat, pénz, érzelmek, gondolati világ, utazások, egészség stb.) alakulásáról és a beavatkozási lehetőségeiről. 

 

Felállíthatunk terápiás javaslatokat Bach virág esszenciák, Schüssler sók, különböző masszázs-akupunktúra technikák felhasználásával. Komoly mélységeket tárhatunk fel előző életeink jelen életünkre gyakorolt hatásait illetően. Felismerhetjük az emberi tudattalanban található képeket, programokat, hitrendszereket, lenyomatokat, azonosulásokat, bevésődéseket (egyéni, családi vagy emberiség egészére vonatkozó), amelyek hatnak az életünkre.

 

A Szimbolikus Szellemi Piramis a tarot felhasználásával leképzi az ember teljes létezését, létvalóságát egy adott kérdésben.

 

Nem jósolunk, hanem egy adott kérdésben, ami felmerül az emberben, megmutatja, hogy a számtalan lehetőség halmazából mi lehet a legjobb sor, amit kiválaszthat. Hol lehet ő a legharmonikusabb önmagával és a világgal. Megmutatja egy adott kérdésben, problémában a kérdező gondolatait, érzelmeit, felsőbb énjének a célját, esetleg a hozzá kapcsolódó tudatalatti programot, vagy az okot szolgáltató előző életet.

Ez a fajta Kártya elemzés nem játék. Nagyon komoly és részletesen kidolgozott tudomány. Ha felteszünk egy gondosan meggondolt kérdés , és további kérdéseink merülnek fel, akkor abból az egy kirakásból kapunk további válaszokat. 21 napig nem keverünk új lapokat! Születésnapkor, éves kirakáskor nagy segítségünk!

 

Az embert a létezés 5 szintjén elemzi.

 

A spirituális szinten mutatja az Isteni akarat / Magasabb Én megnyilvánulását.

Gondolati (szellemi),

érzelmi,

és a fizikai világmegnyilvánulási szintjei mellett betekintést nyújt az ember

tudatalattijába. 

 

Segít abban, hogy a körülmények felismerésével és figyelembe vételével meg tanuljunk önállóan dönteni, és ezzel alakítani a saját sorsunkat.

 

Szimbolikus, mert a kártyán lévő képek-szimbólumok segítségével képezi le az ember életét a fizikai világban.

Szellemi, mert megnyilvánul a kirakásban a szellemvilág, az ember szellemi világa, és az Isteni akarat a magasabb énen (szellemünkön) keresztül.

A Piramis a kirakás módjának piramis szerkezetére utal.

Ez a módszer Lekszikov Attila Péter névéhez fűződik.

 

Szeretettel várom jelentkezésed egy szimbolikus szellemi piramis kirakáshoz

 

1-1,5 órás elemzés Ára: 10.000 Ft/ 34€

 

Szeretettel várom jelentkezésedet!

e-mail

dkatalin33@gmail.com