Túlontúl a pozitív gondolkodáson

tulontul-a-pozitiv-gondolkodason

tulontul-a-pozitiv-gondolkodason

Neked is ki volt már úgy hogy a hócipőd tele volt a pozitív gondolkodással, a napi programozással a célok írásával?

 Mit szolnál ahhoz, ha mégis van valami, ami segít a pozitivitásodon? Van a túlontúl-on egy rés!

Akarod tudni?

 

Túlontúl a pozitív gondolkodáson

Mi van akkor, ha van a pozitív gondolkodáson túl egy olyan, ami működik is? Mi van akkor, ha lehet másképpen is mint ami eddig?

Sok emberben megbotránkozást fog kiváltani ez az írásom de ez az ö nézőpontjuk.

Sokszor halhattad azt, hogy

  • légy pozitív
  • légy hálás
  • adakozz
  • segíts másokon
  • pihenj
  • élj egészségesen
  • és ezekhez hasonló és akkor majd a jó istenke is meg fog segíteni téged.-hmmm. ezt kétlem de mindegy.

 

Azt is hallani, hogy először mutasd meg az utat vagy bizonyíts majd utána megcsinálom én is ha nálad működni fog. Bármi is legyen az. lehetne az MLM vagy sikerhez gazdagsághoz vezető út.

Szeretnék ide illeszteni erről egy nagyon jó kis cikket Andreától, ami ráébreszt arra mi is lehetnél valójában ha választanád, hogy az légy.

Link itt!

 

Bizonyíték arra, hogy másképpen is lehet élni, mint ami most van!

Velünk történt:

Sziasztok!

amikor mi az első tanfolyamra készültünk. lányomnak mondtam menjen el az öccsével mert Ö még nincs 15 éves. Lányom ránézett az Accessre és azt mondta ez is olyan, mint a többi. De vett egy könyvet /Dr. Dain Heer – Being You, Changing The World (Is Now the Time?)/ Majd kiolvasta és kérte az univerzumot hogy az összeget adja meg hozzá de úgy hogy én is tudjak menni. Ezzel el is engedte. Majd megbeszéltük, hogy megyünk és ha másképpen nem hát hitelből megoldjuk. (gondolkoztunk itt még logikusan) De még előtte annyit, hogy Feng-Shui Segítők területére már régóta előkészületben volt, hogy ki ragasztom hová szeretnénk utazni. Amint kitettem másnap megvolt a terv, hogy megyünk. Minden szó szerint egyik pillanatról a másikra történt. Még nincs vége a történetnek. Elindultunk. Minden szép és jó volt, majd, amikor az univerzum látta, hogy nincs mese ezek már úton vannak és komolyan is gondolják, az úton elénk rakták az az összeget, amit a lányom épp kért. A tanfolyami díjat és az oda- vissza utat. De úgy kaptuk meg hogy én olyan helyre nem mentem volna be magam. A Lányom is csak nézett nagyokat, hogy kicseréltek vagy mi van.? Ez még nem semmi a tanfolyamra majdnem egy órát késtünk. Soha sehonnan nem kések el. De úgy eltérítettek, hogy 3 X nem találtuk meg a címet. Pedig jóval idő előtt elindultunk, hogy ott legyünk. Azóta is folyamatosan teremtésbe vagyunk. Ezzel csak azt szerettem volna mondani, hogy légy éber a felkérésre, merd vállalni a kockázatot mert támogatnak! Ha nem így teszel halott vagy? HLMEIJ?

Másik észrevételem pedig az, hogy az entitások nem akarták hogy ott legyünk de mi választottuk azt a tanfolyamot és a tanfolyam is választott bennünket!

Ha Te is hajlandó lennél választani valami mást akkor válasz engem, hogy katalizátorként segítsek neked!

Szeretettel várom a jelentkezésedet!

Számmisztika, Asztrológia, Horoszkóp, Feng-Shui és Access Consciousness eszközeivel és módszereivel