elozo-eletek-reinkarnacios-utazas.jpg

Előző-Életek-Reinkarnációs-Utazás

Amikor megszületünk hozunk az előző életeinkből fel nem dolgozott mintákat, amelyekkel reinkarnációs utazáson szembesülhetünk

Előző-Életek-Reinkarnációs utazás

Amikor megszületünk hozunk az előző életeinkből fel nem dolgozott mintákat, amelyekkel reinkarnációs utazáson szembesülhetünk.

Miért jó előző életekre utazni?

Egyáltalán nem mindegy, hogy életünket milyen minőségében éljük le.

Az adott bennük lévő tudatalatti program válassza ki a leendő szüleinket, és ö hozzájuk inkarnálódunk le!

Amikor megszületünk hozunk az előző életeinkből egy fel nem dolgozott mintát. Az első emlékeink ezekből tevődik össze.

Megszületünk: x napon y időpontban nem hamarabb nem később ahhoz, amit mi magunknak kitűztünk. Kanyarodjunk kicsit vissza, előző életre.  A reinkarnációs utazásaink során szembesülhetünk olyan tényekkel, hogy már voltunk hasonló szituációkban máskor is. Ahol gyűjtöttünk össze örömöket, bánatokat, blokkokat, feladatokat, csomagokat. Utazni nem mindenki tud. Viszont mindenki képes rá. Azt, hogy ez mitől függ csak az egyéni életétől. Ha olyan életfeladat elött áll mely megmagyarázná egy eseményt akkor könnyű az “átcsuszás” és meglátás. Reinkarnációs utaztatást sem mindenki tudja levezetni.

A koronacsakrán azok a csirák, blokkok el tudnak távozni, amelyeket sikerült megoldani.

Ezekkel nincs is baj. Viszont amelyeket nem tudtuk megélni, kijavítani azok rátapadnak a lélekruhánkra, és hozzuk tovább következő, majd az azt követő életekbe. Természetesen akár betegségeink is ezekből adódhatnak, és nem csak ezek, hanem egy-egy szituációs probléma is. Pl:félelem a hangyáktól, bogaraktól, víztől,... stb. De akár, ha sok életen keresztül nem lehetett gyerekünk ezek is ide tartoznak. Ezekre szoktuk azt mondani, hogy karma vagy tudatalatti dolog. Visszakanyarodva: A babák amikor megszületnek, még meg van az a finom energetikai szál mely összeköti a bordoval, egységgel, fénnyel, forrással, akármivel (ki hogy nevezi). Ugye ők még nagyon sokat alszanak, és olyankor nem is e világon vannak, hanem odaát. Megfigyelhető, hogy alvás közben mosolyognak, vagy egy különleges illat veszi őket körül. Amikor felébrednek, sírnak, éhesek,stb,..  akkor itt van ebben a világban és tapasztal dolgokat. Ahogy fejlődnek egyre kevésbé vannak odaát, és egyre többet itt a földön, ébren. 0-1-2 éves korig szinte nem is ismerünk olyan történeteket, amik velünk történek meg.

Az első emlékeink, amikortól emlékezünk, onnantól van egyfajta emlékezésünk, kikristályosodásunk.

Vagyis a tudatalattink elkezd be-belökni képéket, hangokat, amivel azonosulni tudunk, de mivel a tudat alatt van, így azt nem tudjuk felszínre hozni. Ez az állapot egyéntől függően 1-4 éves kor között következi be, de legkésőbb 6-7 éves korra biztosan. Majd, amikor jön, a pubertáskor akkor kapjuk a csomagot, a karmát, a hozott feladattal, amit szinten nem egyszerű kezelni. De erről majd másik írásban részletesebben.

Ami itt a lényeg, hogy ha úgy döntesz, hogy nem szeretnéd életeken át futni a köröket, és szeretnél azért tenni, hogy kitisztuljanak az elakadt energiáid akkor jó, ha ellátogatsz előző életes utazásokra, ahol azokat az életeket megutazod, amikkel, nagy valószínűséggel bajok vannak, és voltak. De bármilyen tudatalattival dolgozó sors-segítő jó lehet terápiás célból.

Előtte persze jó tisztában lenni a születési képleted szerint melyek, azok az életterületek, amelyekben látszik a karma nyomai. Keres egy jó asztrológust!