feng-shui lakberendezés

feng-shui lakberendezés

feng-shui lakberendezés

 
 

 

Hogyan függ össze a Feng-Shui Lakberendezés és az asztrológia?

 

Ahogy képességeinket, feladatainkat, erősségeinket születésünktől fogva mutatja születési horoszkópunk, a Feng-Shui a bennünket körülvevő tér energetikai adottságait és hatásait írja le. 

 

A  Feng-Shui egy ősi Kínai térrendezés. Nem vallás, nem kell hinni benne. Viszont célszerű igen körültekintően alkalmazni.

Legeslegfontosabb első lépés a TERET tisztítani. Ezt nagyon sokan nem tudják, de ha még tudják is nem jól alkalmazzák. Tudja Ön hogyan kell ezt jól csinálni?

Általában így kezdik. Kínai boltokban beszerzik ami jó lehet, vagy amit össze vissza elolvasnak. Buddha szobrocska, piros szalagocska, delfinecske, háromlábú béka, lyukas pénzérme, metszett kristály. Ezeket bedobáljak egy-egy megfelelőnek hit életterületre, és jöhet a vágyott gazdagság, és jólét. Ez aztán el szokott maradni, és jön a csalódás. Elárulom nem ebből áll a Feng-Shui! Megfigyelések alapján, több mint 4000 éve alakult ki, sokkal mélyebb, sokkal bonyolultabb, sokkal szövevényesebb rendszer. Nem unatkozó háziasszonyok felesleges időtöltése való unalom ellen. Ez egy komoly tudást igénylő munka. A Feng Shui a Te hajtóerőd. Lehet a tudatos alkalmazása nélkül is élni. DE, ha van egy rendszer, ami könnyebbé teszi az életed, akkor használd!

Szerinted mi a közös bennük?
(Azon kívül, hogy híresek, sikeresek és gazdagok.)

Donald Trump, Bill Clinton, Bill Gates, Károly herceg,
George Clooney,  Steven Spielberg, Eric Clapton,
Oprah Winfrey, Madonna, Tommy Hilfinger, Jodie Foster,
londoni Ritz Szálló, British Airways repülőtársaság, TESCO

Mindannyian alkalmazzák az életükben a Feng-Shuit.

Donald Trump így nyilatkozik róla: "Nem kell hinni a Feng-Shui-ban. Nem is hiszek. Azért csinálom, mert pénzt hoz."

Mit gondolsz? Ha Donald Trump amerikai milliárdos, és a többiek elkötelezettek e tudomány felé, akkor a Te életedbe is hozhat a Feng-Shui sikert, harmóniát, gazdagságot?

A vaszati azt tanítja, hogy a Földet egy olyan, állandó áramlásban levő energia veszi körül, amely hatással van minden élőlényre. Az otthonunk a második testünk.

Akkor tudjuk jól érezni magunkat, akkor vagyunk egészségesek és sikeresek, ha azok a terek, ahol élünk, harmonizálnak ezzel az energiaáramlással. Elsősorban ez az otthonunk, de mindazok a terek, ahol dolgozunk, pihenünk, hatással vannak az egészségünkre, párkapcsolatunkra, anyagi boldogulásunkra, egész életünkre. Ha sikerül összhangba hozni életterünket ezekkel az energiákkal, egészségesek és sikeresek leszünk, kedvezőtlen energetikájú terekben viszont fáradtság, betegségek, álmatlanság bukkanhatnak fel, és párkapcsolati, munkahelyi, anyagi problémák kísérhetik életünket.  Amikor tudatosság nélkül, csupán ízlésünkre, vágyainkra, igényeinkre figyelve vásárolunk ingatlant, akkor olyan életteret alakítunk ki magunknak, amely energetikai mintázatával ahhoz fog hozzásegíteni bennünket, hogy megéljük sorsbéli feladatainkat. Úgy is fogalmazhatunk, hogy ilyen esetben lakóterünk asszisztálni fog – a védikus horoszkópban is látható – életfeladatunkhoz. A vaszati alapelvei megfogalmazzák, hogy ideális esetben milyen égtájra kerüljenek az otthon különböző funkciói.  A lakás északkeleti része az adott lakás energia-kapuja, ezért legyen nyitott, minél több ablakkal. Északkelet képviseli a jövőnket. (délnyugat pedig a múltunkat). Ezért mindenképpen olyan tárgyakat helyezzünk ide, melyek a jövőnkre pozitív hatással lehetnek. A főbejárat legjobb helye északon vagy keleten van, a konyháé délkeleten. Az alvó-, tanuló - és munkahely ideális helye függ az egyéni égtájtól, de fontos, hogy tanulás vagy munka közben arccal észak vagy kelet felé forduljunk.

A vaszati szorosan kapcsolódik a védikus asztrológiához.

Minden égtájnak adott a felelős bolygója (például az északé Merkúr, a délé a Mars, Rahu a délnyugat, Vénusz a délkelet ura). Amikor valamely bolygónk analógiáival problémáink vannak, az lakóterületünk vaszati térképén is jelentkezni fog. Míg az asztrológia az adott életterület tudatosságát igyekszik támogatni, a vaszati fizikai segítséget is tud nyújtani a lakótér korrekciójában.  A lakó- vagy munkatér hibái többnyire abból derülnek ki, amikor valamilyen alapvető funkcióink tartósan nem, vagy rosszul működik, indokolatlanul fáradtak vagyunk, betegségek támadnak, anyagi vagy kapcsolati problémáink vannak. A segítség általában akkor érkezik, amikor azt a bizonyos feladatot elvégeztük vagy megértettük.

Rendelhet személyes Feng-Shui tanácsadást házára, lakására, üzletére, kertjére, udvarára.....stb

1-50-m2----------------------35.000Ft

50-100-m2------------------45.000Ft

101-150-m2-----------------55.000Ft

A tanácsadás maximum 5 óra idejű. Minden megkezdett óra   10.000Ft díjú. Nagyobb alapterület, speciális kérések esetén az ár egyéni megállapodás tárgyát képezi.

Online is megoldható, de ha személyesen szeretnéd: Oda-vissza útra benzinköltség, teljes útiköltség térítés, szállás biztosítása vagy szállásköltség. USA, Kanada és a fejlett ipari országok esetén a fenti tarifák duplája a díj!

A lakberendezéshez, pontos alaprajzra van szükség!

Méretarányos alaprajzon jelölöm be az életterületek elhelyezkedését. A többlet és hiányt i s! Ezért, ha lehetősége van ezt Ön készítse el és küldje el nekem. Ha én készítem az alaprajzot akkor db-ja 10.000.-Ft. Ez a tanácsadási áron kívüli összeg!

 

Szeretettel várom jelentkezésedet!

e-mail

dkatalin33@gmail.com