Feng-Shui Lakberendezés

feng-shui-lakberendezes

feng-shui-lakberendezes

Hogyan függ össze a Feng-Shui Lakberendezés és az asztrológia?

 

Ahogy képességeinket, feladatainkat, erősségeinket születésünktől fogva mutatja születési horoszkópunk, a Feng-Shui a bennünket körülvevő tér energetikai adottságait és hatásait írja le. Trükkökkel, praktikákkal a Feng-Shui egyes életterületeit "beaktivizálhatjuk". Nincs ez másképpen az asztrológiánál sem. Ott is a bolygók egy-egy életterületet beaktivizálnak bizonyos esetekkor.

 

A  Feng-Shui egy ősi Kínai térrendezés. Nem vallás, nem kell hinni benne. Viszont célszerű igen körültekintően alkalmazni.

 

Legeslegfontosabb első lépés a TÉRTISZTÍTÁS! Ezt nagyon sokan nem értelmezik és nem alkalmazzák helyesen. Nem elég egyszerűen csak kitakarítani! Ha nagyon öreg házba laksz, akkor ott biztos, hogy vannak kihalt lelkek ott maradt energiái, melyek hatnak az ott élőkre. De nem csak ez, hanem ha egy hangos szó vagy betegség volt már a falak között, akkor azok is mind-mind olyan lenyomatok melyek nem kellenének hogy ott legyenek. Ezeket ki kell „szellőztetni” onnan. Hogy hogyan? Erről is írni fogok az írásaimba.

 

Ugye amikor divat lett a Feng-Shui úgy a” 90 es években akkor mindenki vásárolt valami csecse-becsét. Buddha szobrocska, piros szalagocska, delfinecske, háromlábú béka, lyukas pénzérme, metszett kristály. Ezeket bedobáltuk minden előzetes nélkül egy-egy megfelelőnek hit életterületre, és jöhetett a vágyott gazdagság, és jólét. Ez aztán elmaradt, és jött a csalódottság. Elárulom nem ebből áll a Feng-Shui! Megfigyelések alapján, több mint 4000 éve alakult ki, sokkal mélyebb, sokkal bonyolultabb, sokkal szövevényesebb rendszer. Nem unatkozó háziasszonyoknak való felesleges időtöltés kitöltésére unalom ellen. Ez egy komoly tudást igénylő munka. A Feng Shui a Te hajtóerőd. Lehet a tudatos alkalmazása nélkül is élni. DE, ha van egy rendszer, ami könnyebbé teszi az életed, akkor használd!

Szerinted mi a közös bennük?
(Azon kívül, hogy híresek, sikeresek és gazdagok.)

Donald Trump, Bill Clinton, Bill Gates, Károly herceg,
George Clooney, Steven Spielberg, Eric Clapton,
Oprah Winfrey, Madonna, Tommy Hilfinger, Jodie Foster,
londoni Ritz Szálló, British Airways repülőtársaság, TESCO

Mindannyian alkalmazzák az életükben a Feng-Shui-t. A lakásuk biztos, hogy makulátlan a Feng-Shui szempontjából.

Donald Trump így nyilatkozik róla: "Nem kell hinni a Feng-Shui-ban. Nem is hiszek. Azért csinálom, mert pénzt hoz."

Mit gondolsz? Ha Donald Trump amerikai milliárdos, és a többiek elkötelezettek e tudomány felé, akkor a Te életedbe is hozhat a Feng-Shui sikert, harmóniát, gazdagságot?A Feng-Shui-t alkalmazva milyen pozitív változások lehetnek a Lakberendezés területén ?

Az otthonod területein belül, ha a Feng-Shui-t helyesen alkalmazod, akkor észre veheted, hogy javul a pénzáramlás, a gazdagság, a család, az egészség, a segítők, a hivatás, a karrier, a kreativitás, a szerelem, a párkapcsolat, a tudás és a hírnév is.

Minek köszönheted a változásokat? Az öt elem tanának. Ismered?  

Tudod az, hogy a Víz táplálja a Fát. A Fa táplálja a Tüzet. A Tűzből föld lesz(hamu) a Földből ércek, fémek kerülnek a felszínre majd végül, ha nedvesség éri a fémet (pára) víz keletkezik ott rajta. Ennek az öt elemnek nagyon sok köze van a Feng-Shui lakberendezéshez. Ez adja az alapotaz építkezéshez. Ha te ezt eddig nem használtad akkor eljött az idő, hogy hozzáláss és Feng-Shui-val "felvidítsd" az otthonod!

Lakberendezés ma és a közelmúltba Feng-Shui szempontból

Ma is nagyon sok helyen lehet kapni a Feng-Shui-hoz tartozó dolgokat, amiről azt sem tudjuk, hogy miért jók. A lakberendezéshez nagyon sokan vásárolnak jó nagy Buddha szobrocskákat.

Szerinted Hol a helye a Buddha szobornak a Feng-Shui lakberendezés Szerint?

Józan paraszti ésszel gondolkodj el. Ki is volt Buddha? Gazdag volt-Igen de nem sokáig, mert 29 éves korába otthagyta a palotát a hercegséget, fiatal feleségét és pár hónapos gyermekét és útra kelt. Majd vándorlásai során egész életét a szegénység jellemezte. Ezt szeretnéd erősíteni az otthonodba? Ő nem a Gazdagságot képviseli hanem a Tudást a Bölcsességet a Buddhizmust a Spiritualitást. Akkor melyik Feng-Shui területre való egy ilyen szobrocska?A Földünket egy olyan, állandó áramlásban levő energia veszi körül, amely hatással van minden élőlényre! Az otthonunk a második testünk. Jól gondoljuk át, hogy hol alszunk, eszünk, dolgozunk!

Akkor tudjuk jól érezni magunkat, akkor vagyunk egészségesek és sikeresek, ha azok a terek, ahol élünk, harmonizálnak ezzel az energiaáramlással. Elsősorban ez az otthonunk, de mindazok a helyek, ahol tartózkodunk hatással vannak az egészségünkre, párkapcsolatunkra, anyagi boldogulásunkra, egész életünkre. Ha sikerül összhangba hozni életterünket ezekkel az energiákkal, egészségesek és sikeresek leszünk. A kedvezőtlen energetikájú terekben viszont fáradtság, betegségek, álmatlanság bukkanhatnak fel, és párkapcsolati, munkahelyi, anyagi problémák kísérhetik az életünket.  Amikor tudatosság nélkül, csupán ízlésünkre, vágyainkra, igényeinkre figyelve vásárolunk ingatlant, akkor olyan életteret alakítunk ki magunknak, amely energetikai mintázatával ahhoz fog hozzásegíteni bennünket, hogy megéljük sorsbéli feladatainkat. Úgy is fogalmazhatunk, hogy ilyen esetben lakóterünk asszisztálni fog – a védikus horoszkópban is látható – életfeladatunkhoz. A Feng-Shui alapelvei megfogalmazzák, hogy ideális esetben milyen égtájra kerüljenek az otthon különböző funkciói.  A lakás északkeleti része az adott lakás energia-kapuja, ezért legyen nyitott, minél több ablakkal. Északkelet képviseli a jövőnket. (délnyugat pedig a múltunkat). Ezért mindenképpen olyan tárgyakat helyezzünk ide, melyek a jövőnkre pozitív hatással lehetnek. A főbejárat legjobb helye északon vagy keleten van, a konyháé délkeleten. Az alvó-, tanuló - és munkahely ideális helye függ az egyéni égtájtól, de fontos, hogy tanulás vagy munka közben arccal észak vagy kelet felé forduljunk. Fogadjuk be az újat. Persze ezek nem minden esetben megvalósíthatok. Ilyenkor jól jön egy Feng-Shui hoz értő aki eligazit és tanácsot ad.

Rendelhet személyes Feng-Shui tanácsadást házára, lakására, üzletére, kertjére, udvarára.....stb

1-50-m2----------------------35.000Ft

50-100-m2------------------45.000Ft

101-150-m2-----------------55.000Ft

A tanácsadás maximum 5 óra idejű. Minden megkezdett óra   10.000Ft díjú. Nagyobb alapterület, speciális kérések esetén az ár egyéni megállapodás tárgyát képezi.

Online is megoldható, de ha személyesen szeretnéd: Oda-vissza útra benzinköltség, teljes útiköltség térítés, szállás biztosítása vagy szállásköltség. USA, Kanada és a fejlett ipari országok esetén a fenti tarifák duplája a díj!

A lakberendezéshez, pontos alaprajzra van szükség!

Méretarányos alaprajzon jelölöm be az életterületek elhelyezkedését. A többlet és hiányt is! Ezért, ha lehetősége van ezt Ön készítse el és küldje el nekem. Ha én készítem az alaprajzot akkor db-ja 10.000.-Ft. Ez a tanácsadási áron kívüli összeg!

Rendelj a Lélek-Sors-Segítő Szolgáltatásaiból! --> Katt ide!

 

Szeretettel várom jelentkezésedet!