Ji-King -A jósjelekből Álló Rendszer

 
ji-king-tablazat

ji-king-tablazat

 

De mi is az a Ji King? „A Változások Könyve” Ez a könyv más, mint a többi. Több évezred bölcsességével, Kína szellemével.

 

Akárcsak a Feng-Shui, ez is Kína egy darabja.

Mérhetetlenül sok kérdésemre kaptam általa választ. Jósjelek amit ki lehet olvasni a Ji-King rendszerből, több mint egyszerű jóslás. A Tudatalattinkba beférkőzve ad tanácsot, hogyan viselkedjünk egy-egy élethelyzetben.

Fontosnak tartom, hogy sok ember megismerhesse, és tanuljon belőle.  Akkor tudod igazán használni, ha megnyílsz előtte. Általa megismered Kelet kultúráját, ami egy más, csodálatos világ. Rohanó világunkban szinte észre sem vesszük a körülöttünk zajló dolgokat. Ha problémánk akad a munkahelyünkön szomorúak vagyunk, ha fizetésemelést kapunk, az örömmel tölt el minket. Sajnos mi, modern emberek elszakadtunk a természettől, már nem óvjuk és tiszteljük, csupán használjuk azt.  Már nem vesszük észre azokat az apró örömöket, amit a természet nyújt számunkra. De álljunk meg egy percre! Nézzünk meg egy falevelet, egy nyíló virágot és vegyük észre, mennyi szép dolog vesz körül minket! És persze a Háláról se feledkezzünk el. Minden nehézség, küzdelem, amit az élet eléd tol azokért mind köszönet jár! Elsősorban magadnak, másodsorban annak a szituációnak, ami belesodort abba az áramlásba, ami a végeredmény lett.

 

A Ji King a bölcsességek könyve.

A jósjelek Összeolvasása Nem nehéz, Viszont olvasni kell a sorok között

 

Amikor a kezedbe veszed, és felteszel egy kérdést, az ősi kínai Bölcsek adnak rá választ.

 

Olyan választ, ami talán a Te fejedben is megfordult már, de mégsem hallgattál az érzéseidre. A könyv eredete ködbe veszett, csupán legendákban olvashatunk róla. Úgy tartják, ősének megalkotója Fu-hszi, a misztikus Isten/király volt. A könyv, akárcsak a Tarot- vagy magyar kártyából történő jóslás, a természetfelettin alapszik. Velünk ellentétben tévedhetetlen. Mindig igaz tanácsot ad, csak néha Mi, emberek nem vagyunk elég bölcsek ahhoz, hogy megértsük.

Hogyankell használni ezt a csodálatos alkotást?

A Ji-King64 Ősi Jósjelen alapszik. Ezek jin és jang energiából tevődnek össze.

Tulajdonképpen a jósjel nem azt mutatja meg mi lesz, hanem a változásokon keresztül úgy vezet el, hogy az jó legyen. 

A Jang energia erős, férfias, vezető, aktív jelemet takar, de ha túl sok van belőle akkor agresszívvé, keménnyé, harcossá, konokká válik.

A Jin energia befogadó, lágy, nőies, irányítható jellem, de ha túl sok jel van benne akkor ellustult, gyáva, gyenge, tehetetlené válik.

A bonyolult hieroglifákkal teli jelekről azt hihetnéd, hogy nem lehet kiolvasni semmit. De ez nem így van. Pontos képet kapsz a Ji-King lényegéről, és a jósjelekről. A jelentésük összekapcsolhatók egyes Tarot lapokkal, viszont sokkal több van benne, mint egy jóslás.  Az értelmezéséhez csupán három pénzérmére van szükség, melyet hatszor kell feldobni. Minden egyes dobásnál kiad egy Jin vagy Jang jelet, ezekből áll össze a jósjel. A változásokat kell jól megérteni, értelmezni, hallgatni a belső hangra akkor fogjuk a jó választ is megkapni a Bölcsektől.

 

 

 

Szeretettel várom jelentkezésedet!

e-mail

dkatalin33@gmail.com

 

  • Inga,
  • számmisztika-névmisztika,
  • kártya-jóslás, piramis tarot,
  • asztrológiai-horoszkóp
  • személyes elemzés,
  • éves horoszkóp elemzés
  • párkapcsolati elemzés
  • feng-shui
  • tanfolyamok

1-1,5 órás elemzés Ára: 10.000 Ft / 34€

1/2 órás elemzés Ára: 5.000 Ft / 17€