A Befogadás

2019.08.15

Gyakran vágyakozunk dolgok után, amelyek valahogy nem akarnak felbukkanni az életünkben. ilyenkor érdemes ránézni, hogy hogy állunk a befogadással. Előfordulhat, hogy blokkoljuk, és amit kértünk már ott toporog, a küszöbön csak nem fogadjuk be.

Mi a jó ebben, amit nem veszünk észre? Mi az, amit választhatunk, hogy mindez megváltozzon? Az egyik eszköz, ami ebben segíthet a kérdések. Nem azért kérdezünk, hogy válaszokat keressünk rá, hanem azért hogy egy új nézőpont születhessen, új teret nyissunk, amelyben olyan dolgok születhetnek, amelyre eddig még nem is gondoltunk. A válaszok és a következtetések beragasztanak és megakadályozzák, hogy felbukkanhasson valami új. Ha van olyan, amiről az a nézőpontod, hogy az nem jár neked és nem lehet a tied akkor a biztosan így is lesz. Kérdezz és engedd, meg hogy átjárjon az életöröm. Ahhoz hogy megkapj bármit is, amit szeretnél meg kell változtatnod az akadályozó nézőpontjaidat olyanokra, amelyek lehetővé teszik, hogy megkaphasd vágyaid tárgyát.

Legyél kérdésben!

Engedd el a fix nézőpontjaidat és legyél kérdésben. Kérj, és közben tudd, bármit megkaphatsz, amit csak szeretnél. Ha akadályozó nézőpontod bukkan fel, akkor azokat tisztogasd és engedd el, hogy szabad legyen az út a kérésed tárgya előtt. Azzal hogy kérsz és kérdezel, segíted az univerzumot hogy teljesíthesse a kérésedet.

Mi lehetséges, ami eddig nem volt az? Mit tehetek, ami segíti, hogy mindez itt és most megvalósuljon? Mi az, ami megváltoztat mindent, ami eddig nem volt lehetséges, hogy megváltozzon? Hogy lehet ez ennél jobb? Tegyél nemteremtetté és pusztíts el minden eddigi következtetésedet a befogadással kapcsolatosan.

Gyerekként gyakran hibás berögződésünk alakult ki a befogadással kapcsolatosan. Ha kaptunk valamit annak mindig volt valamilyen feltétele. Ha feltétele van, akkor a kötelező, és ami kötelező az ellenérzést vált ki tehát a befogadáshoz ellenérzések kapcsolódnak ezzel akadályozva azt. Ez csupán egy hazugság, amit bevettünk. Az ajándékozó megpróbálhatja veled elhitetni, hogy a lekötelezettje lettél te pedig választhatod, hogy az leszel vagy nem. Lehetséges, hogy különböznek majd erről a nézőpontjaitok.

Te milyen ítéleteket vettél be másoktól?

A befogadás másik akadálya az ítélkezés.

Hajlamosak vagyunk rá, hogy megítéljük például a gazdag embereket. A ki gazdag az pökhendi, aki gazdag az biztos csaló és mi persze nem akarunk ilyenek, lenni. Legyünk csak szerények és persze ne csodálkozzunk, ha ilyen nézőpontokkal nem áramlik túl gyorsan hozzánk a pénz. Ahhoz hogy ezt a nézőpontunkat felülírhassuk hajlandónak kell lenni pökhendinek vagy csalónak lenni, de elegendő a hajlandóság, nem kell választani is.

Ha például a pénzzel, gazdagsággal, gazdagokkal kapcsolatos korlátozó nézőpontjaink vannak és szeretnénk, ha több pénz jelenne meg az életünkben, akkor érdemes minden korlátozó nézőpontunkat nemteremtetté tenni a témában. Bármi is, amit teremteni szeretnénk, vegyük le róla a jelentőséget. Ha szegénynek születtünk mi döntjük el, hogy változtatunk-e rajta.

Ha a falaink mögé rejtőzünk, lehet, hogy kevesebb bántás jut be, de kizárjuk a jó dolgokat is. Ha sebezhetőek vagyunk, akkor az univerzum ajándékai is könnyebben érkeznek hozzánk. Minél kevesebb falat emelünk, annál éberebbek leszünk a lehetőségeinkre. Itt az idő leengedni a falainkat és fogadni a világ ajándékait. Az Access Bars kezelés segítségével te is növelheted az el és befogadásodat. Az ajtók, amelyek eddig zárva voltak előtted sorra kitárulhatnak. Mi kell hozzá, hogy mindez könnyedén, örömmel ragyogva megtörténjen?

Kérdezd és kérd!

MOST VAN ITT AZ IDŐ erre?