A tudatalatti elme kibontakozása

2020.12.06

Tudod az életed nagy % át mivel teremted?  ♡ Súgok. ♡ A tudatos elméddel. A tudatos elméd 5% -a, az egész agykapacitásodnak. Szerinted mennyi esélyed van megváltoztatni az életedben bármit is, ha a komfortoznád csak 5 % -á-n táncolsz folyamatosan?

A tudatalatti elme kibontakozásához  kellesz Te magad is! Hajlandónak kellene lenned vágyni arra ami benned van. Amit igazán szeretnél. A Tudatalatti nem más mit a lehetőségeid egy kalitkában zárva.

Merj élni! Merj nagyot álmodni! Merj változni és változtatni! Szerinted miért mondja annyi nagy tanító, hogy bátran tedd azt amit szeretnél? Mert tudják, hogy a nagyobb erő a tudatalattidban van. Ami az elméd 95%-a. Ahhoz hogy a tudatalattidba lévő erőt mozgósítsd, bizony belső tisztításra, pucolása van szükség. Ez lehet sokféle terápia. Kineziológia, belső utazás, előző életes utazás, accessbars ......stb.  Ahogy múlik az idő egyre jobb és jobb módszerek állnak rendelkezésünkre.  Reiki, a Prána, a Théta, az SVT, a családállítás után akár kvantum technológia is segítségünkre lehet. Én magam már használom ezt a forradalmian új technológiát és mondhatom nagyon sok területen sikerült pozitív eredményeket elérnem.  Ha kíváncsi vagy a részletekre Kérlek keress meg!
Az életünk nagy részét komfortzónán belül éljük. Miért is? Mert nem merünk, hinni, bízni és cselekedni sem!
A minket körülvevő környezetünkből nagyon sok hitrendszert vagy tapasztalatot magunk szolgálatába állítunk. Ugyanazt csináljuk mint a szüleink, rokonaink. Ezek mind tőlük átvett szokások. Ezek sablonok, amelyek nem biztos hogy jók. Amelyeket nem biztos hogy akarunk. Ha őszinte szeretnél lenni magadhoz kérdezz!

  • Hány százalék a cselekedeteidnek az, amit valójában szeretnél?
  • Hány százalék a tetteidnek az amit te igazán szeretnél?

Nézd meg egy napodat.

  • Hány százalék az, amit te örömből magad kedvéért teszel?
  • És hány százalék az, amit muszájból vagy kötelességből teszel?
  • Vajon milyen lenne az életed, hogyha olyan tetteket, cselekedeteket végeznél, melyek örömmel tölt el?

A tudatalatti elme kibontakozása a XXI században. Hajlandó vagy egy tájékoztató erejéig beengedni a tudatos 5 %-od-ba az információt? Keress meg! A  Személyesen a kommunikáció sokkal könnyedebb.