Access Consciousness Bars ® kezelések

2017.12.06

Lehetővé teszi, hogy bármit megváltoztass, amit nem tudsz megváltoztatni, és mindent megteremts, amire vágysz egy más és könnyebb módon.

Az Access Consciousness®

egy más nézőpont az életről. Lehetővé teszi, hogy bármit megváltoztass, amit nem tudsz megváltoztatni, és mindent megteremts, amire vágysz egy más és könnyebb módon. Az Access célja, hogy megteremtse a tudatosság és egység világát, ahol minden létezik és semmi sincs megítélve. Készen állsz arra, hogy kibővítsd a választások és lehetőségek szintjét, amelyek elérhetőek számodra?

forrás:

Szeretettel várlak egy energetikai Access Bars® kezelésre!

Aki igazán szeretne változtatni az életén az első kérdések nehezen jönnek mert elfelejtettünk kérdezni, de ha már az első megvan a többi könnyedén jön!

Fontos, hogy kérdésekben élj! Ezek nyitják a teret a tudatossághoz és megérkeznek lehetőségek is. Hogy lehetne még ez ettől is jobb?, Mi más is lehetséges?, Mi az, ami megakadályoz a célom, vágyam elérésében?, Mi a hasznom ebből?, Kié ez az érzés, amit most érzek? ...

Access Consciousness Bars ®Kezelés

Tudtad, hogy 32 pont van a fejeden, amit ha gyengéden megérintenek, erőfeszítés nélkül el tudod engedni mindazt, ami miatt képtelen vagy az el(be)fogadásra? Ezek a pontok tartalmazzák, mindazokat a gondolatokat, ötleteket, hiedelmeket, érzelmeket, tényezőket, amiket életek során eltároltál. Itt az alkalom, hogy elengedj mindent!

Minden Bars kezelés 5-10 ezer évnyi korlátot tud feloldani arról az életterületről, amelynek a pontjait érintik. Ez egy nagyon tápláló és lazító folyamat, amely bármely területről képes feloldani a korlátokat, amit felvállalsz!

Az életed mekkora részét töltöd cselekvéssel, ahelyett, hogy elfogadnál? Észrevetted, hogy a lázas cselekvés ellenére nem olyan az életed, amilyennek szeretnéd? Mindent megkaphatsz, ha szeretnéd, ha hajlandó vagy többet el(be)fogadni, és kevesebbet buzgólkodni! Azzal, hogy megtanulod a Barst, megengeded magadnak végre ezt és még sok mást is!

A Bars ® ezreknek segített, hogy megváltoztassák az életük és testük több aspektusát, többek között az alvási, egészségügyi, testsúllyal, szexszel, partnerkapcsolattal, stresszel kapcsolatosakat. Legrosszabb esetben egy jó masszázs élményét nyújtja. A legjobb esetben az egész életed megváltozik.

Amennyiben elvégzed 3 különböző oktatónál és bejelentkezel a központban, te is taníthatod ez a nagyszerű rendszert!

Dr. Fannin prezentáció az access bars®kezelésről - magyar felirattal.-