Bika Csillagjegy

2017.05.16

A 12 horoszkópház második csillagjegye Bika Csillagjegy. Érzelem nélküli cselekedetek jellemzők rá.Evés,alvás,Tv-nézés,vásárlás,életben maradás.

Bika Csillagjegy a  12 horoszkópház második csillagjegye a Kos után. Evés,alvás,Tv-nézés, vásárlás, életben maradás jellemzők rá leginkább. Még a szex-et is egyfajta  érzelemnélküliséggel éli meg.


Bika Csillagjegy

Másképp értelmezve is működnek a Horoszkópok!


A Nap bolygó a születési képletedben elsősorban édesapádról add nagyon sok információt és persze magadról is. Olyan apához születtél le, aki megfelel a Bika csillagjegy és ház helyzetednek.

A 12 horoszkópház második csillagjegye a Kos után.

Amennyiben Nő vagy, akkor mechanikusan olyan férfi tud megjelenni az életedben, aki a Bika Nap csillagjegyednek felel meg. Legyen az férj vagy élettárs vagy a gyermeked apja. Ha megnézed a születési képletedet, annak is a Nap helyzetét láthatod, hogy analógiában szinte minden komolyabb férfi az életedben kapcsolódik valamilyen formában a Bika csillagjegyhez. Így vagy úgy de biztos, hogy kell lennie összefüggésnek.

Ha férfi vagy, akkor a Bika csillagjegy arra ad utalást, hogy férfiként, férjként, élettársként, apaként milyen tudatalatti programokat, mintákat futtatsz.

Mit jelent az ha valaki Bika Napjegyű?

Elsősorban a fizikai sík dolgait jelenti. Enni, inni aludni, vásárolni és egyszóval életben maradni és élni. Így ki is zárja vagy nagyon kicsi százalékban működnek náluk a érzelmi, vagy perspektivikus részek.

Akik tehát ilyen Bika Nap csillagjegyű apához születnek le,

 • azoknál az apa, a fizikai dolgokat működtetik jól.

 • így ez természetesen a születési képlet tulajdonosára is igaz.

A fejlődési szakaszainknak 3 ciklusa van:

0-7 éves korig az anya kötelékébe tartozunk, mint gyermek, és itt fejlődik ki a fizikai testünk.

7-14 éves korig az érzelmi testünk kezd fejlődni. Ilyenkor anyának át kellene adni a stafétabotot apának.

14-21 éves kor között a gondolati testünk fejlődik. Itt már kizárólagosan az apa feladata lenne, hogy bevezesse a külvilágba gyermekét, ahol a gondolati, szellemi és magasabb értékek vannak.

Akinek a Bika csillagjegyben van a Napja arról viszont elmondhatjuk, hogy erre Ő nem képes.

Nézzük a Bika csillagjegy jellemzőit

 • az emberi létezés 2-3 éves kor közötti szakasza.

 • amikor az életbe való tartozásunk már meg van.

 • amikor a fizikai testünkkel már megismerkedtünk.


Akinek a Napja a Bika csillagképben van annál nagy valószínűséggel az apja megvárja még a fizikai test és az életben maradás stabil a gyermeknél és utána kilép a családi kötelékből. Ha mégis valamilyen oknál fogva ott marad a gyermek, 2-3 éves korában utoléri az apját, vagy el is hagyhatja energetikai szinten. Ez persze még attól is függ, hogy a Bika csillagképben pontosan hol, melyik szakaszon tartózkodik a Nap bolygó. Ezeknél az embereknél a Mars erős aktív energetikáját nem tudta az apa kiélni fiatal korában. A magabiztosság, az erős központúság a családban és a férfiasan teljes értékű élet hiányzik náluk. Főleg a fizikai sík dolgai vannak jelen az életükben. Hogy ez ne így legyen folyamatosan pótolni kel a Mars és Nap energiákat úgy az apánál is mint a születési horoszkóp képlet tulajdonosánál is. Ha ezt sikerül pótolni akkor a gyermek és apa közötti kapcsolat rendeződni tud. A zodiákus jegyek közül mégis a Bika Napjegyűeknek a legnehezebb ennek felismerése, és belátása.

Nők esetében a Bika csillagjegy egy olyan Férfi bevonzását feltételezi mechanikusan, aki elsősorban a fizikai sík dolgaival azonosul. Ez lehet apa, gyermek, házastárs, élettárs bárki, aki a férfi szerep e formáját képviseli. Aki a fizikai lét dolgait fontosnak tartja és az szerint is él. Ilyen az evés, alvás, Tv-nézés, vásárlás, életben maradás, szex is érzelemnélküliséggel. Az érzelmi témák már nem tartoznak ide.

Viszont minden Nőnek igénye az, hogy olyan társra találjon, akire felnézhet, és emelje Őt. Ez egy darabig a Bika Napú Nőknél megy, hogy rátalálnak, ami a horoszkópjuk szerint kell jönnie, de egy idő után megindul a ficánkolás, és keresgélés mert nem találják meg a felemelkedéshez szükséges erőt. A fizikai sík dolgaival foglalkozó férfiak így lemorzsolódhatnak. Amikor az ilyen Bika csillagjegyű hölgyeknél már gyermek is van, érdemes a gyermek 2-3 éves kora körül az energiákat aktívabbá tenni. Hogy hogyan? Figyelni kell, hogy az olyan apuka, aki eszik, iszik, alszik Tv-t néz és nagyon sok időt fordít a fizikai sík dolgaira, és nincs meg neki az érzelmi oldal, tudatosan tenni az ellenkezőjét. Ez persze a Bika Napú anyukának a feladata hisz neki áll így a képlete, hogy a Bika csillagjegyben van a NAP bolygó. Remélem így elég világos. Tehát mi a munka vele? Az, hogy a tudatalatti blokkjait felismerve előcsalogatva megfordítsa és dolgozzon rajta.

Mivel minden Párkapcsolat abból áll, hogy monitorozzuk a másik felünk tudatalattiját, így tehát a férj vagy apuka, a feleség (Bika Napú hölgy) tudatalattijából veszi ki ezeket az információkat és azért cselekszik így, mert ezek az üzenetek érkeznek hozzá.


Hogy mit csinálj, ha a Bika csillagjegyben van a NAP-od és NŐ vagy?

 • Pótolni a Nap energiákat!

 • Ez által a tudatalattiban lévő elakadt energiák is pucolódnak.

 • Olyan terápiákra járni ahol ezeket a blokkokat oldani lehet.

 • Így egy jobb minőségű életet lehet élni.

A Bika csillagjegy esetén, ha férfi vagy Mire kell figyelned?

Fontos a Mars és Nap energiákat pótolni, hogy a magasabb Férfiasságot, magabiztosságot éljen meg. Minél hamarabb, még gyermek vállalás előtt jó megtenni ezeket, mert Ő náluk is igaz az, hogy 2-3 évesen az apai energiák már nem voltak ott. Így fennáll a veszélye annak, hogy az Ő születendő gyermekénél is ez lesz a helyzet. A rosszabb eset pedig az, hogy amikor a gyermek már életben marad, akkor kisurran a családi kötelékből.

Mindkettő esetben megtörténhet, hogy a felnőtt Bika Nap pozíciójú Pároknál igény lehet vagy az egyik vagy a másik félnél egy magasabb, egy többet, jobbat, nagyobbat, teljesebbet akarok igényre és kilépnek a meglévő kapcsolatból. Mindez elkerülhető, ha többet tudnánk meg a saját tudatalattinkról!


Mi a megoldás a Bika Csillagjegyűeknek?

 • Férfiaknak és Nőknek egyaránt a NAP gyakorlatot ajánlom.

 • Ezen kívül még a Férfiak számára a MARS bolygó gyakorlatát is!


A NAP bolygó erősítése vasárnap a déli órákban. Az lenne a legjobb, ha meditatív állapotban félhangosan kiénekeljük 108-szor a Mantrát.

A MARS bolygó gyakorlatát kedden-ként végezzük.

Ezeken felül, ha tenni akarunk magunkért érdemes Tudatalatti Blokkok oldására eljárni. Mivel a Blokkok mélyen a tudat alatt vannak megbújva, nem olyan egyszerű a felismerésük. Mindenesetre, ha Tudatalatti technikával dolgozóhoz eljutunk, akkor érdemes megnézetni, hogy mi volt az a történet 2-3 éves korban, ami Apához tartozó energia és ami megszűnt. Ez lehet külső esemény vagy belső megélés is.

Vannak még számos javítást segítő módszerek, mint például a homeopátia, színterápia, rezgésterápia és előző életes utazás is! Kineziológia, Belső utazás, Családállítás ...stb. Ki-ki maga válassza ki mi jön be neki, és azt intenzíven csinálni és pucolódni általa. Így lehetőség van arra, hogy a blokkok oldódjanak, tisztuljanak. A NAP hoz tartozó témák, mint apához való viszony, párkapcsolat, gyermekvállalás, gyermeknevelés, perspektívák, pénzügyek, munka, karrier sokkal jobban és kiteljesedettebben lehet majd megélni.

Amúgy A NAP a kört az egészet a mindenséget és az egész univerzumot jelenti, így annak tisztogatása nem csak a Bika csillagjegyűekre vonatkozik, hanem minden zodiákus csillagjegyre igaz. úgyhogy munkára fel!

Így szeretnél élni vagy marad a régi életed? Te döntesz! Engem itt mindig megtalálsz!