BMM Biomimetikus Mimikri Testkezelés

2018.06.09

BMM-BIOMIMETIKUS MIMIKRI Testkezelés:Lemásolt minták oldása: Leutánozzuk mások útjait és nézőpontját. Átveszünk különféle mintákat szüleinktől...


Mások útjai és valósága - mindenhol ahol másoltad, bevetted, elhitted mások nézőpontjait...- ennek eltörlése, megsemmisítése és feloldása.

BMM-Biomimetikus Mimikri-Testkezelés


BMM -> BIOMIMETIKUS MIMIKRI

Testkezelés - Lemásolt minták oldása

Hányszor viselkedsz hasonlóan, mint a szüleid? Akár külső mimika, gesztusok akár mondatok, szólások, szokások vagy nézőpontok?
Volt e már olyan az életedben, hogy észrevetted, hogy másokat utánzol? Amikor egy-egy válaszút elé kerülsz és elbizonytalanodsz meghallgatod e, hogy mások mit mondanak? Hatnak e rád órákig, napokig hetekig, hónapokig évekig a szavak? Például anyukám azt mondta, hogy jobb egy rosszall, mint egy rossz nélkül. Vagy tanulj mert az az egyetlen dolog az életben, amit nem vesznek el tőled. Vagy pénzt csak pénzzel lehet csinálni. És sorolhatnám azokat a dolgokat, amiket másolunk és elhiszünk mert, ha Ő azt mondta biztos úgy is van.
Hány nézőpontot hittél el, tettél magadévá és zártad be a testedbe? Régi tanároktól, szomszédoktól, munkatársaktól, ismerősöktől, vagy akár a médiából? Az időjárásról, a járványokról, betegségekről, vagy arról, hogy mi az, ami lehetséges vagy lehetetlen... Mi van, ha ezek a nézőpontok még most is befolyásolják, ahogy az ÉLETed teremted? Mi lenne, ha ezek nem befolyásolnának többé?
Ez a testkezelés megváltoztatja, ahol mások valóságának leutánzásával teremtettük az életünket, ahelyett, hogy a saját választásaink alapján tettük volna. Minden olyan nézőpont eltörlése, amit a testedbe zártál, miközben lemásoltál, vagy meg akartál érteni valakit.

Bármilyen fiziológiája vagy pszichológiája fogott meg bennünket bezárjuk a testünkben. Ez a testünk természetes képessége, hogy beilleszkedjen a világba. Egy csomó ilyen állapot van a testedben, amit nem ismersz, de megváltoztatható, visszacsinálható, ha futtatod a BMM biomimetrikus mimikrit. A kreatív képességünk intenzitása folyamatos utánzásba vált, ahelyett, hogy teremtenénk vele. A BMM testkezelés alatt mások útjai, fájdalmai és valósága mimikrijének feloldása és megsemmisítése történik.

Mások útjai és valósága - mindenhol, ahol másoltad, bevetted, elhitted mások nézőpontjait...- ennek eltörlése, megsemmisítése és feloldása.

Mennyi könnyedséget vihetsz ezzel az ÉLETedbe?
Gary Douglas, az Access Consciousness alapítója 200-300 alkalommal javasolja ezt a kezelést futtatni... mennyire ÉLheted a saját ÉLETed, akár már 2-3 kezelés után is? És mi lenne, ha futtatnád rendszeresen?
Hogyan lehetne ez még ettől is jobb?


BMM Testkezelés ha választod keress fel!Mások útjai és valósága - mindenhol ahol másoltad, bevetted, elhitted mások nézőpontjait...- ennek eltörlése, megsemmisítése és feloldása.