Bolygók és Házak

2017.03.14

A születési képletünk bolygókból, házakból, hold csomópontokból és fényszög kapcsolatokból áll.


horoszkóp, asztrológia, tudatalatti, Nap, aszcendens, holdcsomópont

Bolygók és Házak


A születési képletünk nem csak a NAP jegyünkből áll, hanem bolygókból, két hold-csomópontból, és fényszög kapcsolatokból, és persze 12 házból!

Mint ahogy két egyforma ember sincs, ugyan úgy két egyforma sors sincs, két egyforma tenyér sincs, és még sorolhatnám. Amikor kezünkbe veszünk egy újságot álltálában a horoszkópoknál a NAP jegyünknél lévő részt olvassuk el. Tévesen. A bolygómozgások keserítik meg, vagy örömmel töltik el a mindennapjainkat. Minden ember képlete egyedi.

Minden egyes bolygó energetikai erőtérrel rendelkezik!

Nagy hatást gyakorolnak ránk születésünkkor, de ugyanúgy a mai életünkben is!

Gondolj csak bele egy bolygó méreteire vagy tömegére, súlyára. ÈS most gondolj abba bele, Te milyen méretű, súlyú vagy. Akkor szerinted nincs RÁD hatással? Nők eseteben csak ha a holdat nézzük 28 naponta mit tesz velünk? vagy mikor apályt-dagályt okoz.

Bizony 10- 20- 30-40-50- év múlva már nem ugyanott állnak ahol születésünkkor. Vannak rosszul, jobban, vagy nagyon jól megélt napjaink. Ráadásul, ha jól megnézzük a képletet, azt is láthatjuk, hogy piros és zöld vonalak is vannak benne. Ezek hívjuk úgy, hogy fényszögek, amik 60, 90 120...stb fokban állnak egymáshoz viszonyítva.

A nagy kérdés az az, hogy hogyan tudjuk a MOST-ba, a jónak és rossznak ítélt fényszögeket megélni?

Ezért is jó az asztrológia, mert ezekre a tudat alatt lévő mozgatórugóinkra világítanak rá. Van, amikor ugyanazokat a köröket futjuk, pedig csak hozzá kellene látni, változtatni, és a hitrendszerünket felülírni. Ha úgy döntesz, hogy asztrológushoz fordulsz, kezedbe veszed a sorsod irányítását. Akkor az egy

kitűnő eszköz az önismerethez, önirányításhoz, tudatalatti hiedelem felismeréséhez, és az elakadt sérült részek gyógyításba kezdéséhez!


A Horoszkóp Házak olyanok, mint egy-egy szoba. Amikor valamelyik gyors vagy lassú bolygó a szobák felett sétál,(tranzitál) akkor ott felkapcsolják a villanyt és nagyobb figyelmet kap. A gyors mozgású bolygók csak érzelmeinkben a mindennapi cselekedeteinkbe szólnak bele. Még a lassú mozgású bolygók életeseményeket váltanak ki. Ezért nem mindegy hogy hogyan olvassuk a képletet.