Gazdag-Boldog-Egészséges

2017.02.26

Önismereti ismeretek segítenek hogyan élj egészséges, boldog, gazdag életet. Ez az, amit a földi életünk során el akarunk érni.

Gazdag-Boldog-Egészséges


Mit jelent számodra a Gazdag, Boldog és Egészséges szavak?

A Gazdag, Boldog Egészséges élet számodra is elérhető!

Ez az, amit a földi életünk során el akarunk érni! Ehhez viszont tudnunk kellene a bennünk futó programokat. Hogy mik ezek? Önismereti ismeretek segítenek hogyan élj egészséges, boldog, gazdag életet.

Asztrológiai tanítom Bábity Richárd azt mondta mindig:" Ami nem emelkedik az süllyed!"

Karl Gustav Jung ezt így mondja: "Minden, ami nem emelkedik a tudatosság szintjére, az sorsként tér vissza az életünkben"


Tedd fel magadnak a kérdést? Gazdag-Boldog -Egészséges vagy?

Ha bármelyikre is NEM a válaszod, elgondolkodhatsz, hogy maradsz azon a szinten vagy teszel magadért és megvizsgálod, mely területen kell másképpen gondolkodnod! Nem egyszerű a tudatalatti blokkokból sikert kovácsolni, de nem is lehetetlen!

  • Boldogság (párkapcsolat, család,...)

Tudod sok helyen le van írva, hogy mi az igazi Boldogság. Általában hozzákötik, hogy az ember társas lény és hogy egyedül nem jó. A boldogsághoz pedig nem kell semmi. Belül kell hogy rend legyen a saját belső világodban.

  • Gazdagság(testi-lelki gazdagság)

Szintén sok helye olvashatsz róla, de Te magad mihez kötöd a gazdagság fogalmát? Egyik embernek a rengeteg sok pénz jelenti, a másiknak az, ha van egy csomó ékszere, ingatlana stb. Tényleg ebből állna mindez? Szerintem nem. Akkor vagy gazdag, ha el is hiszed belül, hogy Te gazdag vagy. Például, ha egy kis tanyán élsz, és a lehetőségeidhez képest ott Te igazán gazdag vagy. Miben? Abban, amit épp csinálsz, mert kiteljesedsz benne. Lényeg az, hogy nagyon-nagyon jól érezd magad a bőrödben.

  • Egészség

Ha nem hiszel abban, hogy egészséges lehetsz mérgek nélkül is, akkor ezt itt most ne olvasd el! Minden problémának a háttere valaminek a nem tudásból ered!

Magyar nyelv csodái szavakban rejlik. Egész-ség! A test lélek szellem szintjén kellene nézni, hogy mi az, ami a baj okozója. Ha betegek vagyunk azt mindig megelőzi egy tünet, amiből az a bizonyos betegség kialakul. Az Egészséged nagymértékben függ tőled! Van egy új technika a BioLogika, és az Új medicina, ami hatásos minden betegségnél. Rájöttek arra, hogy amit az orvostudomány nem tud gyógyítani az miért van. Kimondja, hogy minden betegségnek Lelki karmikus tünetei vannak! A karmikus betegségek, vagy más névvel elváltozások indulhatnak ebből az életünkből is, de keletkezhettek a felmenőink, őseink időszakaszaiban is. Ezek mind pontosan meghatározhatók.

Az Új medicina vastörvénye szerint, minden elváltozás(betegség) ami nem baleset, sugárzás, mérgezés, természet elleni táplálkozás vagy fejlődési rendellenesség egytől-egyig mid érzelmi konfliktus hatására alakul ki. Amelyeket vagy ebből az életedből vagy elődjeidtől hozol.

Az érzelmi konfliktusok minden korábbinál súlyosabb, hevesebb, drámaibb és elszigetelten megélt konfliktus élménysokkal párosul. Ezért minden elváltozásunknak nyoma kell, hogy legyen, melyek CT-vel lefotózhatók, megtekinthetők. Ezek együttesen, és egyidejűleg három szinten következik be. Lélekben, Agyban, és Szervben. Ha ezek teljesülnek akkor enyhe vagy drasztikus szervi elváltozásunk lesz. Az agyunk a testünk vezérlő központja, aki mindig végrehajtja a feladatot.

Az anyag és matéria világán kívül van más is amiről tudnunk kellene. A lélek az, ami megoldás minden problémádra! Ha ismered önmagadat az számmisztika, névmisztika, asztrológia ...stb által, sokkal könnyebben oldod meg az egészségügyi problémáidat is!

Az Asztrológia a tudat alattid röntgenfelvételét mutatja amire nincs rálátásod. Egy Asztrológiai elemzésnél minden világossá válik számodra. Megismerheted:

  • Önmagadat,

  • Sorsodat,

  • Betegségeidet,

  • Szüleidet, és az Ő kapcsolatukat, ez által a Te kapcsolataidat is

  • Gyerekeiddel való viszonyodat,

  • -Párkapcsolataid minőségét, jellegeit, stb

Ha eleged volt a rínyálásból és a vinnyogásból vedd kezedbe a betegségedet és oldd meg! Ha mégis egyedül nem megy akkor kérj BioLogika, vagy Új mediciához értő ember segítségét. Egyénileg is ki tudsz gyógyulni minden betegségből, ha akarsz! Vegyi kezelés, mérgezés csonkítás nélkül!

Az Új medicináról,és BioLogikáról bővebben Itt!


Videó róla Itt:


Itt egy példa:

A csapvizek tartalmazzák a fogamzásgátló tabletták maradványait is!

Videó Itt!