Hogyan találkozhatsz a Boldogsággal?

2020.01.10

A tiszta Térben már nem a  "szükségem van Rád" , Hanem a "-Választalak mert megérdemlem-" szlogen lesz az Út a boldogságodhoz! Ahol együtt teremtitek a lehetőségeket tovább.

Ha a boldog párkapcsolatra vágysz, akkor kezd el a magaddal való Önmunkát!  Bármilyen technikát is választasz biztos az lesz a megfelelő arra, amit épp el szeretnél érni.

Milyen lenne ha a könnyed boldogság rád találna? Felismernéd? Èber lennél e rá?

Boldog párkapcsolatot szeretnél?

Mit jelent számodra a Boldogság?

Hogyan szeretnéd, hogy nézzen ki Ez?

Tényleg ezt szeretnéd, tényleg ezt akarod?

Ahhoz hogy boldog légy nincs szükséged senkire! Mindössze önmagadra! Mennyire szereted magadat? Amikor azt gondolod, hogy szükséged van valakire tévedsz. Ahhoz, hogy megtaláld Önmagad saját belső

lényedre van szükséged.

Amikor szükségét érzed, hogy kell melléd valaki akkor a hiány állapotából teremtesz. A hiány energiáját fogják rajtad érezni azok akik szeretnének megismerni. Ezért elsősorban magaddal kell intimitásba kerülnöd ahhoz, hogy a homlokodra rá legyen írva az "kész vagyok". Hajlandó vagy arra, hogy akár egyedül akár bárkivel összehozzon a sors?

Emlékezhetsz régmúlt időkből, hogy valahol létezik egy olyan erős vonzalom, ami széttéphetetlen. Amit tudsz, hogy létezhet ami talán lehetne, vagy lehetne még ettől is jobb, de beleragadsz a jelen pillanatába.

Lehetséges, hogy most van itt az idő arra, hogy Önmagaddal megéld azt amire korábban nem volt lehetőséged? Be szeretnél pótolni mindent ebben az életedben? A fájdalom gyógyuljon a kétségek eltűnjenek és a szomorúság soha ne mutatkozzon többet? Igazi transzformációra lesz itt szükség sok sok Önmunkával.

Gyönyörűséges ragyogás beköszöntene az életedbe. Olyan nehéz ezt elhinni, hogy minden lehetséges?

Nem csak egy egy pillanatra órára, hanem hosszan tartó tartós boldogságra cserélnéd e a mostani Életedet?

Nem ez a megszokott persze, hogy nehéz elhinni, de mi lenne ha csak hajlandó lennél elhinni, hogy minden lehetséges. Nincs kizárás!

Mi van, ha azt mondanám, hogy minden csak egyszerű választás kérdése.

Kéred, választod és megkapod! Neked is Jár! A küzdelmet már jól ismered. A könnyedséget örömet és az önfeledet ragyogást engedd be az Életedbe. Boldognak lenni egyszerű, ha választod! Nem volt lehetőség arra korábban, hogy ilyen gyorsan megkaphasd azt, amit igazán szeretnél.

A világ változik és ami tegnap még nem volt lehetséges most az.

A morfogenetikus Tér és a kollektív tudat segítik a egyéni utakat. Nyitják a teret és tisztítják a sorsokat.

Ebben a tiszta Térben már nem "szükségem van Rád" Hanem a Választalak mert megérdemlem szlogen lesz Út a boldogságodhoz! együtt teremtitek a lehetőségeket tovább.

Ha a boldog párkapcsolatra vágysz akkor kezd el a magaddal való Önmunkát bárhogy bármilyen technikát is választasz biztos az lesz a megfelelő arra, ami épp el szeretnél érni.

A könnyed boldogság köszönjön rád!

Lépj velem kapcsolatba

Ha felmerült benned bármilyen kérdés, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, akkor kérünk, írj e-mailt az dkkati33@gmail.com -ra. Vagy +49 1782979895 * WhatsApp * Messenger -ren is elérsz.


Cím:
72766 Reutlingen Németország

Telefonszám:
+49 1782979895

E-mail:

dkkati33@gmail.com


Kövess engem:
Facebook

Instragram