Horoszkóp-Asztrológia

2017.02.26

Horoszkóp-Asztrológia : Az asztrológia a tudatalatti dolgok felszínre hozását segíti elő, hogy ez által sokkal jobb minőségű életet élj.

Horoszkóp-AsztrológiaAsztrológia, a bolygók mitológiája más néven Csillagjóslás vagy a Csillagok tudománya !

A Születési Horoszkópunk értelmezése után irányíthatóbb és jobb minőségű életet élhetünk!

A tudat alatti dolgok sajnos nem nagyon láthatóak. Azokat először ki kell értékelni, elemezni egy arra alkalmas szakemberrel. Biztos felmerült már benned olyan kérdés hogy vajon miért csinálod mindig ugyanazokat a dolgokat és miért nem tudsz rajtuk változtatni. Ezt ugye úgy is hívják, hogy ördögi kör. Elárulok most egy kis titkot, azért mert a háttérben egy tudat alatti hiedelem van. Ebben az életben, vagy előző életekből hozott negatív példák sorozata, ami mint egy bélyeg rátapad a lélek ruhánkra és hozzuk tovább a többi életekben. Addig még ezeket nem sikerül tudatalatti módszerekkel, terápiákkal megoldani addig csinálhatunk bármit is nem lesz tudatos, észszerű és megoldott az életünk. Fáj ezt így leírni, de erre nekem is rá kellet jönnöm, hogy, megértsem az összefüggéseket, hogy miért történnek úgy a dolgok, ahogy nem szeretném.

A születési horoszkóp képleted a tudatalattid lenyomata, ami végigkísér egész életeden.

Ami megjelenik, körülötted az megjelenik a világban is. Ahogy fent, úgy lent, ahogy kint úgy bent. A megfigyelésekből számos hasznos információkat szűrhetsz le a saját fejlődésed érdekében.

Horoszkóp elemzés kitűnő eszköz személyiség megismeréséhez, önismerethez és eligazítást tud nyújtani életünk egyes szakaszaiban.

Az élet döntések sorozataiból áll. Általában megérzéseinkre és más befolyásoló tényezőkre, hallgatunk. (PL: szomszéd asszony). Pedig jó szándékú cselekedetre, ésszerűségre, tudatosságra lenne inkább szükség.

Ha kezünkbe kerül egy újság, amiben horoszkóp is van, tudjuk, hogy csak általánosít, de mégis elolvassuk. Majd ha nem úgy jön be a dolog, ahogy írták akkor még meg is sértődünk. Azt viszont kevesen tudják, hogy ezeket a horoszkópokat tévesen olvassák. Miért? Mert a szülött csak a Nap jegyére vonatkozó írást olvassa el, pedig minden egyes ember születési képletét további bolygók és fényszögek színezik. Amikor megszületünk nagyon fontos momentum az életünknek az óra -percünk. Így kapjuk meg a Nap jegyünket, és ebből már következtettünk is az Aszcendensünkre. Ami sokkal fontosabb a Nap jegynél. Most itt el is árulok egy kis ASTRO titkot: a Nap jegy hölgyek esetében elsősorban Apát jelent másodsorban Férjet, harmadsorban a Gyermeke apját és csak negyedsorban Őt saját magát. Férfiak esetében elsősorban szintén az Apát másodsorban Saját magát. Akkor hogy is van, ez mit olvasunk el nap, mint nap az újságokban?

Fejlődőképes vagy, és tudsz, ha akarsz változtatni berögzült rossz szokásaidon. Nincsenek kőbe vésett szabályok. Már egy icike-picike kis változás is, nagy eredményekre képes. Generációs problémák oldódnak fel egy jó asztrológiai képlet kiértékelése után ahol nem csak magadon, de a gyermekeiden is nagyon sokat tudsz segíteni. Ehhez viszont fel kell ismerni, azokat a mintákat, blokkokat, amik megjelenek az életedben. Ha már ennek a birtokába vagy, sokkal könnyebb megélni és elfogadni a mindennapjainkat. Akarni viszont neked kell a változást! Amennyiben egy "jó" asztrológus magyarázza el a képletedet, hogy milyenek a belső tulajdonságaid, amik mozgatnak, akkor egy kitűnő térképet kapsz Önmagadhoz és a tudatalattidhoz, és ha ezt már ismered, akkor sokkal könnyebb finomítani rajtuk. Félre ne értsd nincs jó és rossz asztrológus csak mindenki máshogy magyaráz. Sok helyen, sokféleképpen tanítják asztrológiai tudományt.


Hogyan tud neked egy asztrológus segíteni?

 • ha egy kicsit is változtatni szeretnél az életeden,

 • ha nem találsz megoldást egy-egy problémára,

 • ha nem tudod, hogy milyen elakadások, blokkok vannak benned, amik akadályoznak

 • ha egy évre előre szeretnél tervezni

 • ha gyermeked jövőjéről szeretnél átfogóbb képet, merre induljon továbbtanuláskor vagy milyen félelmei blokkjai vannak, amiket jobb lenne inkább kezelni,

Az asztrológus nem oldja meg az életedet! A változás benned történik!

Az asztrológia, az okkult tudományok egyik legfontosabb része

A numerológia, az asztrológiához hasonlóan, abból a feltételezésből indul ki, hogy a világegyetem nem más, mint egy túldimenzionált emberi test, s a planéták befolyással vannak az emberekre, mert ezek az égi jelek határozzák meg cselekedeteinket, életünk menetét, ugyanakkor az emberek viszont képesek arra, hogy a spirituális rezgésekkel összhangban uralkodjanak az Univerzumon. Mivel a különböző bolygók különböző számokkal vibrálnak, a számok 1-tol 9-ig egy teljes rezgésciklust alkotnak, amelyek ismeretében az emberek számára meghatározó, hogy részükre, mely számok szerencsések, s melyek a szerencsétlenek. Erről a számokkal kifejezhető rezgésjelenségről James Graham Montrose (1612-1650) skót tábornok a következőket mondta:

"Rezgésből álló világegyetemben élünk, és minden ember, aki e világra születik, rá jellemző rezgést bocsát ki, amely rezgésminőség őt mindenki mástól megkülönbözteti."

Érdekes módon ezt a felismerést a modern természettudomány igazolta, hiszen bebizonyította, hogy a világmindenség minden összetevője, rezgésből, hullámból áll.


A világűrből egy pillanatfelvétel a horoszkópod!

A bolygók minden akkori mozgása, a világrajöveteledet képezi le!

Ez a születésed pontos Tudatalatti röntgenfelvétele.

Világra jöttél. A horoszkóp képlet előző életünkből hozott energiák. Amikor elhagyjuk a földi életünket, meghalunk, kibújunk a földi ruhánkból olyankor azok az elakadások, amiket nem tudtunk feldolgozni ebben a földi életben, leszületésben, azokat az energiákat, blokkokat visszük tovább a következő életben. A földi életünk arról kellene, szóljon, hogy 100%--ban a szeretet és a tudatosságnak ott kéné legyen mivel ez nincs, ezért akadnak el bennünk az energiák. Amelyeket feldolgoztunk el tudnak távozni a koronacsakrán. Amiket pedig nem tudtunk feldolgozni azok a csírák, blokkok, energiák rátapadnak a lélekruhánkra és hozzuk, tovább a következő életekbe egészen addig még ki nem oldjuk onnan. Ezeket sok nemzedéken keresztül is vihetjük. Tehát érdemes terápiás céllal elmenni előző életes utazásokra vagy kineziológiával, vagy bármilyen tudatalatti segítő módszerrel az elakadásokat kipucolni. Amennyiben ismerjük az elakadásainkat úgy már sokkal könnyebb megérteni miért is történnek velünk pont úgy azok a dolgok, amik épp történnek. Mindenesetre elgondolkodtató hogy akár egy számmisztikai képletből, vagy akár asztrológiai képletből mennyi minden kiderülhet.

Szeretettel várom jelentkezésed egy alapelemzésre, amiből kiderül, hogy milyen energiák vannak, nálad illetve utána már van lehetőség éves előrejelzése, ahol már tudsz tervezni milyen programok működnek jól, vagy rosszul abban az előre jelzett időszakban.


Kinek ajánlom?

Minden ember számára aki:

 • szeretne boldogabb, kiegyensúlyozottabb életet élni,

 • szeretné megérteni, miért alakul úgy az élete ahogyan,

 • szeretné a családjával, párkapcsolatával, gyermekével rendezni nem működő kapcsolatát,

 • nincs párkapcsolata,

 • anyagi gondokkal küzd,

 • életkörülmények elfogadásában,

 • betegségek esetén stb

Bárhol is élsz, tudok neked segíteni!

Miért tudok távolról is segíteni? A láthatatlan világ körülvesz minket. Így bárhol és bármikor kapcsolódni tudok hozzá (és bárki kapcsolódhat hozzá.)

Online tanácsadás: Ha vidéken, vagy külföldön élsz vagy kisbabával, vagy otthon esetleg lakáshoz köt a betegséged, de szeretnéd megadni önmagadnak a lehetőséget, hogy az életedben pozitív változások következzenek be.