Ikrek Csillagjegy

2017.05.21

A zodiákus harmadik tagja a sorban az Ikrek-Csillagjegy, ami egy kettős jegy. Tudatalatti blokkokról asztrológiával.

Tudatalatti blokkokról az Asztrológia segítségével

Ikrek Csillagjegy Mit is jelent pontosan?

A születési képletedben a Nap bolygó elsősorban Édesapádról ad nagyon sok információt. Olyan édesapát választottál, aki megfelel az Ikrek-Nap Csillagjegyednek. Persze rólad is ad információkat, de első az mindig az édesapád. Ugyanez érvényes arra is aki felnevel, tehát lehet nevelőszülő is, de ebbe most nem mennék bele részletesebben.

A tudatalattidban azok az információk, hogy Ikrek Csillagjegyhez köthető apához születtél le mechanikusan, mindez előző életekből és tapasztalásokból hoztad.

Amennyiben Nő vagy olyan férfikép tud érkezni, aki ennek az Ikrek Csillagjegynek felel meg. Ez lehet apa, férj, élettárs, gyermeked apja is.

Ha férfi vagy akkor a tudatalattid milyen programokat és berögzült mintákat mutat, mint férfi, férj, apa, élettárs és gyermeked apja.


Mit jelent, ha Ikrek a Csillagjegyben van a Nap bolygód?

Jó azt tudni, hogy a Nap bolygó egyedül az Oroszlán csillagjegyben érzi jól magát, de még ott is van javítani valója. Akinek Ikrek csillagjegyben van a Nap bolygója az a 0-13 éves gyermek archetípus szintjének felel meg. Mit jelent ez? Azt, hogy a hozott generációs problémája valahol gyermek korban megakadt. Értsd ezt úgy, hogy olyan apához születtél le, aki nagyon hamar integrálta az apai funkcióit. Valahol 16-23 éves kör között. Ha idősebb is volt akkor nem állt készen a feladatra. Nincs ott az a Kos-Mars belevalós, irányítós, erős akaratos energia. Így kialakul benned egy olyan energia, ami azt a képet, hogy ha hamar vállalsz gyermeket az nem jó. Ennek az ellenkezője is igaz, hogy hamar kell vállalni a gyereket, mert túl későn sem jó.

Ezért mind a két nemű embercsoport számára igaz lehet az, hogy megismétlik a hozott mintát.

 • vagy túl korán vállalnak gyereket, hogy 35-40 korokra szétváljanak
 • vagy pedig már túl későn, 35-40 évig várnak, hogy biztosan ott legyen ez az érettség.

Akiknél a születési képletükben a Hold bolygó van az Ikrek Csillagjegyben legtöbbször megfigyelhető ugyan ez csak náluk a Női-anyai tudatalatti mintáknál.

Megoldás a középút lenne hogyan?

Ikrek Csillagjegy jelentései

Sokaság vagy legalábbis kettőnél többet jelent.

Akinek a születési képletében az Ikrek csillagjegyben van a Napja vagy a Holdja azoknál elmondható, hogy az életében több társ (férj, gyermek szülője, apa, feleség, nevelőapa, élettárs) is megfigyelhető. Kettő vagy annál több. Kapcsolódhatnak jogi házassággal, vagy élettársi viszonyban vagy csak gyermeket vállalni valakivel. Ezt akár együtt is el lehet képzelni.

Elmondhatjuk, hogy ez így ebben a formában nem jó ezért akinek a Hold vagy Nap bolygója az Ikrek csillagjegyben van tudatosítsa magában ezeket az energiákat. Hogy ne így legyen pucolódni kellene tudatalatti technikák oldásával az előző életekből hozott sérelmeket, hogy az élete párjával végig vigyen egy egész életet. A megoldás az lenne, hogy még időben, fiatal korban töltögetni kellene a Nap energiáját.

Tudatalatti technikák oldásában kineziológus, belső utazás, hipnózis, és még számos módszer rendelkezésünkre áll.


Mit jelent, ha valakinek Ikrek csillagjegyben van a Nap jegye?

Hogy az édesapját 3-7 éves korában utolérte és elhagyta energetikai szinten. Attól függ, hogy hol áll a Nap bolygó a képletben. Ha elöl akkor 3 éves korban, ha középen akkor 4-5, ha hátul akkor 6-7 évesen vannak a blokkok, amelyeket kell oldani.

Milyen egyszerű így már elmenni a Terapeutához és azt mondani neki, hogy "szeretnék ebben és ebben az életkorban lévő blokkjaimmal dolgozni."

Ugye nem is nehéz ezeket az energiákat onnan kitisztítani?

Ha az Ikrek Napúaknál megmaradhatunk ennél a felállásnál akkor olyan nagy esemény nem szokott lenni, ezért el van a családdal. Ha viszont gyorsan meg akar felelni a Kos-Mars dühöngő szinttel, akkor lehetnek hirtelen haragúaknál veszekedés, fizikai vagy verbális verekedés vagy megcsalás is.

Az Ikrek Csillagjegyre még jellemző

 • Barát
 • Testvér
 • Rokon
 • Haver
 • Szomszéd
 • Kolléga
 • Munkatárs
 • Jövés-Menés
 • Költözés
 • Mozgás (kéz-láb)

Előfordulhat olyan, hogy az Apa-Gyerek szerepkör felcserélődik, vagy összekavarodnak ezekkel az energiákkal. Vagy olyan is lehetséges Nap jegynél és Hold jegynél is hogy sokat költözik az ilyen Ikrek napjegyű ember.

Megoldás az Ikrek Csillagjegyűeknek?

 • Férfiaknak és Nőknek egyaránt a NAP gyakorlatot ajánlom.
 • Ezen kívül még a Férfiak számára a MARS bolygó gyakorlatát is!
 • Édesapáknak is!

A NAP bolygó erősítése vasárnap a déli órákban. Az lenne a legjobb, ha meditatív állapotban félhangosan kiénekeljük 108-szor a Mantrát.

A MARS bolygó gyakorlatát kedden-ként végezzük.

Ezeken felül, ha tenni akarunk magunkért érdemes Tudatalatti Blokkok oldására eljárni. Mivel a Blokkok mélyen a tudat alatt vannak megbújva, nem olyan egyszerű a felismerésük. Mindenesetre, ha Tudatalatti technikával dolgozóhoz eljutunk, akkor érdemes megnézetni, hogy mi volt az a történet 3-7 éves korban, ami Apához tartozó energia és ami megszűnt. Ez lehet külső esemény vagy belső megélés is.

Vannak még számos javítást segítő módszerek, mint például a homeopátia, színterápia, rezgésterápia és előző életes utazás is! Kineziológia, Belső utazás, Családállítás ...stb. Ki-ki maga válassza ki mi jön be neki, és azt intenzíven csinálni és pucolódni általa. Így lehetőség van arra, hogy a blokkok oldódjanak, tisztuljanak. A NAP hoz tartozó témák, mint apához való viszony, párkapcsolat, gyermekvállalás, gyermeknevelés, perspektívák, pénzügyek, munka, karrier sokkal jobban és kiteljesedettebben lehet majd megélni.

Amúgy a NAP a kört az egészet a mindenséget és az egész univerzumot jelenti, így annak tisztogatása nem csak a Ikrek csillagjegyűekre vonatkozik, hanem minden zodiákus csillagjegyre igaz. Úgyhogy munkára fel!

Ha pótolod a Nap energiákat akkor egy sokkal jobb élhetőbb életed lesz. Apával, Párkapcsolattal, Élettárssal, Gyermeked apjával egy magasabb energiaszinttel élheted meg a mindennapjaidat!

Hogyan szeretnél élni? Marad a régi életed? Te döntesz! Engem itt mindig megtalálsz!