Ji King Jósjelek

2017.12.18


Ji King -A jósjelekből álló Rendszer

A világ legrégebb Jóskönyve a Ji King más néven Szentkönyv

Müller Péter 20 éven át kutatta, mire megszületett a "A Változások Könyve". Megmutatja mit kell tennünk egy-egy élethelyzetben, hogy sorsunk jól alakuljon.

Réges-régen az Ősi Kínában varázslók gyógyítottak betegeket. Szellemi tanítók tanításait sajátították el a gyerekek. Amikor problémájuk volt ezekhez a szellemi vezetőkhöz fordultak tanácsért megoldásokért. Így volt ez régen nálunk is. Táltosokkal, sámánokkal gyógyítottunk, boszorkányokkal mágiáztunk. Melyeket az idők folyamán szépen ki is irtottunk. A Kínaiak képekben fejezik ki minden mondanivalójukat. Nem csoda, hogy ez a remekmű is rébuszokban és jósjelekkel beszél hozzánk. Mennydörgés, Hegy, Tó, Szakadékos víz..stb

A Ji-King jósjelek Összeolvasása nem nehéz, viszont olvasni kell a sorok között

A Ji-King összesen 64 Ősi Jósjelből áll. Se többől, se kevesebből. Pozitívból és negatívból, sötétből és világosból, semmiből és mindenből. A végtelenből. Egyesből és nullából álló információhalmazból. Benne van az egész univerzum. Melyek, ha nagyon erősek kettéválnak, ha gyengék akkor pedig egybeolvadnak. Ez a két jel a Jin és Jang, ami mindezek együttese és mégse.

A Jang energia erős, férfias, vezető, aktív jelemet takar, de ha túl sok van belőle akkor agresszívvé, keménnyé, harcossá, konokká válik.

A Jin energia befogadó, lágy, nőies, irányítható jellem, de ha túl sok jel van benne akkor ellustul, gyáva, gyenge, és tehetetlen válik belőle.

A jövendőmondás megmondja mi lesz veled. A jóslat megérteti, hogy mit kellene tenned, hogy az jó legyen.

A jóslás és jövendőmondás között óriási különbség van. Gyönyörű magyar nyelvezetünk nagyon szépen fogalmaz itt is. A jós jósol. A javasasszony javaslatot tesz.

A jósjelek által egy ezeréves bölcs válaszol a kérdéseinkre.

Akinek füle van hallani fogja a választ és az ősi bölcsek tanácsát. A fejünk azért van, hogy gondolkodjunk. A Jósjelek a szellemi vezetők üzeneteit hordozza.

A sorsunkat nem kerülhetjük el, de alakíthatunk rajta!

A változást akarni kell, és nem várni az ajándék sült galambot!

  • Megérteni szeretnéd az életedet?

  • Útmutatást akarsz?

  • Tanács kell?

  • Változást akarsz?

  • Nem találod a megoldást?

  • Válaszokat szeretnél?

  • Tudni szeretnéd jó e az irány, amit elterveztél?

Mindegy mit nem tudsz a sorsoddal kapcsolatosan a Jósjelek összerakják a számodra leghitelesebb javaslatot, amit tenned kell.

Beavatás Ji-King által az életed rejtelmeibe

Felejtsd el a szabad akaratot. A tudatalatti dolgokat hozza felszínre. Az iránymutatással nem lesz baj. Azt megadja a Ji-King jósjel csak jól kell értelmezni. A spirituális embereknek jó tanítás az Önismeret felé. Hol tartatsz most ép a spirituális fejlődésben. A titokzatos jósjelek visszavezethetők a taoizmus, a konfucianizmus, a kínai harcművészet, vallás, morál, orvoslás, tudomány, lakberendezés feng-shui a politika, és még rengeteg más dologhoz is, mint a sakktábla 64 mezője.

A börtön falaira rajzolta a Ji-King jósjeleket a Misztikus Isten -Király - Ven, aki, hogy a kínzásokat elkerülje dilisnek tette magát. És amikor csak tudta mindig kikérte a Ji-King tanácsát. Addig -meddig taktikázott, hogy a Jósjeleknek köszönheti szökésének a sikerét.

Jóslási rituálé: Az életed főszerepét te magad játszod és a hozzád csatlakozók csak a sakktábla szereplői. Ha megérted azt, hogy a sakktábla egy veled és nem különálló részed talán könnyebb lesz a jósjeleket is értelmezned. Minden és mindenki egy. A körforgás addig megy, ameddig a komfort zónáid határait át nem léped.

A Jósjelek amit ki lehet olvasni a Ji-King rendszerből, több mint egyszerű jóslás.

A lelkünk legmélyére beférkőzve a tudatalattinkból ad tanácsot. Egy-egy élethelyzet hogyan oldhatjuk meg belső erőinkkel együtt dolgozva.

Ha megnyílsz előtte akkor tudod igazán jól használni. Kelet kultúrája elevenedik meg, ami egy más, csodálatos világ. Rohanó világunkban szinte észre sem vesszük a körülöttünk zajló dolgokat. Ha problémánk akad szomorúak vagyunk, ha fizetésemelést kapunk, az örömmel tölt el minket.

Sajnos mi, modern emberek elszakadtunk a természettől, már nem óvjuk és tiszteljük, csupán használjuk azt.

Ma már nem vesszük észre az apró örömöket, amit a természet nyújt számunkra. Nincs az életnek egy olyan pillanata amikor ne lenne változás. Minden pillanatban történik valami, még akkor is ha nálunk állandónak látszik. Vegyük észre az apró változásokat és csodaszép dolgokat körülöttünk. Amit eddig az életben elértél annak köszönheted, hogy küzdöttél és nehézségeken mentél át. Ezekért elsősorban neked mind köszönet jár. legyél hálás azokért a feladatokért melyeket az élet eléd tolt, hogy megold Őket. Olyan áramlásba sodort bele, ami a végeredményt hozta.

Amikor a kezedbe veszed a jósláshoz a három darab pénzérmét és felteszel egy kérdést, a kínai Bölcsek adnak rá választ. A válasz, amit kapsz talán a gondolataidban már megjelent csak nem hallgattad meg. A Ji-King könyv a természetfelettin alapszik ugyan úgy, mint a Tarot Kártya Jóslás. Mi gyarló emberek sokszor tévedünk az utunk során de a Jósjelek velünk ellentétben tévedhetetlenek.

Az értelmezéséhez csupán három pénzérmére van szükség, melyet hatszor kell feldobni egymás után. Minden egyes dobásnál kiad egy Jin vagy Jang jelet. Ezekből áll össze a jósjel, vagy jósjelek. A változásokat kell jól megérteni, értelmezni, hallgatni a belső hangra akkor fogjuk a jó választ is megkapni a Bölcsektől. Tulajdonképpen a jósjel nem azt mutatja meg mi lesz, hanem a változásokon keresztül úgy vezet el, hogy az jó legyen. A bonyolult hieroglifákkal teli jós-jelekről azt hihetnéd, hogy nem lehet kiolvasni semmit. De ez nem így van. Pontos képet kapsz a Ji-King lényegéről, és a jósjelekről. A jelentésük összekapcsolhatók egyes Tarot lapokkal, viszont sokkal több van benne, mint egy jóslás.

Ha te is sokszor próbálkoztál már a Ji-King Jósjelek megfejtésével, és nem adott számodra kellő választ akkor talán vedd elő még egyszer és használd mert működik!

A Bölcsek és a jósjelek soha nem hazudnak mindig az igazat mondják!