Jóslás

2017.07.26

A jóslás javaslatot tesz az élet kibogozására, megértésére. A jövendőmondás a jövő előrevetítésével foglakozik.

Mi a különbség a jóslás és jövendőmondás között?

Müller Péter jóskönyve így fogalmaz: a jóslás nem keverendő össze a jövendöléssel.

A jövendölés a jövőre irányul, ami megmutatja mi lesz a jövőben. Úgy biztos értelmes, ha azt mondom Nostradamus nagyon sokszor jövőt jövendölt, ami a jövőre utalt. Amint látjuk nagyon sokszor be is vált neki az előrejelzése. Az előre láthatatlan jövőt jövendölte meg.

Tudtad melyik szóból kaptuk a Jóslást?

A jav és javas szóból ered. A javas gyógyító asszonyt vagy férfit jelent. A jós jósol, javasol valamit, ami a megoldáshoz vezet. Javaslatot ad arra, hogy hogyan élj úgy, hogy a céljaidat elérd. A jós megmondja mi a jó neked. Mára már ez egy javaslattétel vagy jó tanács. Az, hogy a jós tanácsait megfogadjuk e rajtunk áll. Olyan, hogy előre elrendeltetett nincs. A Jövő nem egy fix dolog. Minden és minden pillanat mozgásban van, még akkor is ha épp napokig nem csinálunk semmit. Viszont, ha nem cselekszünk akkor bekövetkezik a jövendölés.

Hogy mi mindennel lehet jóslást végezni?

Nagyon sok fajtája van: Ezeken kívül még ezer más mód létezik jóslásra vagy jövendőmondásra.

 • kártyával

 • kockával

 • ingával

 • kristálygömbbel

 • csonttal

 • kávézaccal

 • tea fűvel

 • számokkal

 • érmékkel

 • tenyérrel

 • ji-kinggel


Mi a közös a jóslásokban?

Képekben, szimbólum rendszereken keresztül mutatják meg a lehetőségeket. Bármi is legyen, ami foglalkoztat bennünket a segítőink az égi angyalaink tudják, hogy mikor mit tanácsoljanak nekünk. A jós vagy javaslatot tevő a jóslás során elmondja mit üzennek a segítők. Mindent, amit a kép vagy számrendszereken keresztül kap jelet a morfogenetikus térből töltődik be. Azért történhet meg az, hogy aki jósoltatni szeretne nem kell jelen lennie. Viszont a megoldást nem mindenki fogja megérteni. Semmi sem történik véletlenül. Ha kiesik egy lap vagy fordítva érkezik egy jel annak is megvannak a maga jelentései. Akik alacsony rezgésszinten működik és nem lát keresztül vagy feljebb a problémáján, addig nem tud magasabb rálátást elérni ameddig nem helyezi a megoldandó feladatát önmagán kívülre. Ez olyan mintha egy helikopterből figyelnéd a jelen, múlt és jövő eseményeit.

Mikor van szükség jóslásra?

 • ha elakadunk az utunk során,

 • ha döntenünk kell valamiben,

 • ha nem tudjuk, hogy mit csináljunk,

 • ha válasz szeretnék vagy megerősítést abban, ami épp foglalkoztat bennünket,

Mikor nem szabad jóslást kérni?

14 éves kor alatt semmiképpen mert még nincs kialakulva a teljes védelmi rendszere,

Ilyenkor vagy valamelyik szülőn keresztül kell engedély kérni és akkor azon a rokoni szálon kérdezhetünk kapunk választ.

Vagy nem áll módunkba a megoldást meglátni, tehát az a csatorna le van zárva előttünk és nem tudhatjuk meg, ami történik vagy történhet. Nagy a valószínűsége, hogy egyedül kell megoldásra rátalálnia mert a válasz már benne van.

Kétszer, háromszor, többször ugyanazt a kérdést ne tegyük fel mert a segítőket is illetve magunkat is összezavarjuk vele. Így a választ már nem fogjuk érteni.

Bizonyos idő után, ha még mindig aktuális a kérdésünk kérhetünk rá segítséget javaslatot jóslatot.

Van egy olyan ügyfelem, akinek úgy pörgött az élete, hogy két hetente kellet az eseményekre a javaslatokat kérni. De ehhez az kell, hogy legyen füle, amivel meghallja és cselekvésre ösztönzi. Ez nagyon ritka inkább az szokott lenni, hogy állunk a mocsárban és várunk.

Amire még vigyázzunk Jósláskor vagy Jósoknál

A dialektika elve alapján mindennek megvan a jó és rossz oldala is. Tehát vannak jó energiákkal dolgozók és vannak, akik a rossz energiákkal dolgoznak. Viszont akik ilyenhez kerül egy jóslás kapcsán annak azt az oldalt kell megtapasztalni. Ezzel kapcsolatban elmesélek egy rövidke történetet: Jós meghirdeti újságba, hogy rontás levétel és különböző technikák birtokosa és lehet jelentkezni. Ügyfél elmegy és minden, amit mond úgy is van. későbbi időpontba visszahívja és kér tőle x összeget. Ügyfél összeszedné a pénz de nem jön annyi, viszont folyamatos akadályokba ütközik. Azért a találkozóra mégis elindul majd egy durrdefekt vet véget ennek a fekete mágiának. Ezek az emberek gyorsan eltűnnek nem tudnak hosszú távon praktizálni. A figyelmeztetéseket vegyük komolyan. A mai ember tudatos és körültekintő mindennek utána néz. Azért én azt gondolom egy jóslás, ha nem is személyesen történik a kommunikáció mindkét oldalról meg kell legyen. Ma már ez nem gond az online világ és a mobil telefonokkal nincs határ.


Jóslás azoknak, akik nem hisznek

Kis barátnőm megkért, hogy nézzek már rá mit hoz neki a következő időszak. Párkapcsolata romokban. Egyik kapcsolatból esik bele a másikba. Hozzáteszem nem hisz ilyen mágiákban. Inkább a racionális gondolkodás híve, hogy minden megoldódik csak idő kérdése. Csináltam neki egy gyors ránézést és mondtam, hogy jön valaki és költözni is fog. Ő sem és én sem hittem el. Mivel tudtuk, hogy fél éve sikerült lakást találnia és nincs szándékában megint feladni és csalódni. Mi történt? Szerelem és költözés. Happy End.

Semmire ne mondjuk azt, hogy nem lehetséges.