Karrier-Szerelem-Horoszkóp 

2017.11.09

Te is bújod a általános horoszkópokat? Ez itt egy általános! Mi van, ha megengedhetnéd magadnak, hogy sokkal több legyél, mint egy általános?


Karrier-Szerelem-Horoszkóp 2018-ban?

Asztrológia-Horoszkóp

Mit hoz 2018?

Te is bújod az általános horoszkópokat?

Ez itt egy általános! Mi van, ha megengedhetnéd magadnak, hogy sokkal több legyél, mint egy  általános?

Mi történhetne akkor?

Talán jobban rálátnál arra, ami valóban akadály vagy valóban életfeladat lehet?

Kipróbálnád?

Mit hoz számodra az új év? Milyen változásokkal kell, hogy szembenézz, milyen örömök várnak rád? Erről szól most ez a friss horoszkóp:

Kos (III. 21.-IV. 20.)

Szerelem: Változást hoz ez az év a Kosok személyiségében, ami a párkapcsolatukban is kedvező fordulatot hozhat. Pontosabban: a változás abban áll, hogy a bonyodalom végre megszűnhet. Májusban a nyugtalanító Uránusz végre elhagyja jegyét, s bár kis időre még visszatér az év végén, alapvetően nyugalomra lelhet.

Karrier: A Szaturnusz jegyváltása a egyértelműen a hivatásában helyezi önt mérlegre. Ha az eddigiekben jól teljesített, akkor most megkaphatja a jutalmát: magasabb pozícióba léphet. A főnökével való kapcsolata is javulni fog: most már bölcsebben rivalizál, kritizál.

Bika (IV. 21.-V. 20.)

Szerelem: Már eddig is érezte, tudat alatt sejtette, hogy változásra van szükség. A kapcsolatában is, de a személyiségében is. Ezen a nyáron mintha elveszítené híres birka türelmét. A hiszti és a kalandok, de a házasság sem esnek olyan távol öntől, mint azt gondolta volna.

Karrier: A kapcsolatok építése lehet a legfontosabb a munkájában, vagy vállalkozásában is. Minél önállóbb tud lenni ezen a téren, annál boldogabbnak érezheti magát. Fontos, hogy a hivatásában meg tudja élni a kreativitását. A robotolást, a rutint nehezebben tűri.

Ikrek (V. 21.-VI. 21.)

Szerelem: A Szaturnusz jegyváltása az ön esetében a párkapcsolatban hozhat megkönnyebbülést. Egy nehéz szakasz véget ér az életében, és ez akár egy új kapcsolatot is hozhat, vagy a régi folytatását, de másképp. Boldogabb, mert már nem érzi nyomasztó kötelességnek a kapcsolatot.

Karrier: A hivatásában, a munkájában továbbra is a Neptunusz igen kedvező hatását érzi. Ettől a munka az ön számára nem is tűnik nehézségnek, s a karrier, az emelkedés is szinte magától adódik. Mintha láthatatlan erők vezetnék a lépéseit az életnek ezen a területén.

Rák (VI. 22.-VII. 22.)

Szerelem: Eddig sem volt könnyű a kapcsolata, de a Szaturnusz jegyváltása miatt most még nehezebbnek élheti meg. A kapcsolatát vagy komolyan veszi végre, vagy hátat fordít neki. Ez esetben azonban hosszan tartó magányos időszakra számíthat. Bár a kalandok nem hagyják el.

Karrier: A munkájában viszont valóságos megkönnyebbülést hozhat ez az esztendő. Különösen májustól érezheti majd, hogy az örökös zaklatottság megszűnik, és végre nyugodt körülmények között dolgozhat ráérősebben. Több szabadideje is maradhat.

Oroszlán (VII. 23.-VIII. 22.)

Szerelem: Ismét a régi lehet: a szerelmet megint a könnyebbik, boldogabbik oldalán tapasztalja és éli meg. Lehet, hogy már nem is annyira szerelmes? A könnyűség ezért veszteségnek is tűnhet, de önt ettől fogja éppen vonzóbbnak érezni a társa is. Kezdődhet újra a macska-egér játék, de már ön a macska.

Karrier: Mostantól ön bizonyulhat a legjobb munkaerőnek, és kellőképpen meg is becsülik önt. Ennek ellenére önálló vállalkozásról álmodozhat. Ne siesse el, legfeljebb az év második felében kerítsen rá sort! A nagy próbatételt talán jobb mások kontójára megélni.

Szűz (VIII. 23.-IX. 22.)

Szerelem: Eddig talán a közös élet megalapozása foglalta le minden figyelmét, de mostantól jobban oda kell figyelnie arra is, ami a közös otthonteremtés célja volt: a szerelmi boldogságra. Ez most nem adódik olyan könnyen, sokat kell tennie érte. De sohase adja fel!

Karrier: Ön mindig is otthonosan érezte magát a munkahelyén, a személyisége egyik meghatározója a tevékenykedés. Ám vigyázzon, nehogy ténylegesen a munkahely váljon az otthonává! A karrierért se áldozza fel a családját! Még így is az átlagnál többre viheti.

Mérleg (IX. 23.-X. 22.)

Szerelem: Az év elején még úgy tűnik, képtelen a megállapodásra. A május azonban egy új életérzéssel köszönthet be: hirtelen elege lesz a kalandozásokból. Az új személet szinte azon nyomban változásokat érlel a társkapcsolatában is. Kiegyensúlyozottabb, boldogabb napok jönnek.

Karrier: Bármibe is fog most, abban biztos lehet, hogy jól fog keresni vele. Ám ne gondolja, hogy ez a bőség örökké tart: jó lenne egy kis tartalékot felhalmoznia. A munkáját ideálisnak érezheti nemcsak az anyagiak miatt, de azért is, mert szabadon tevékenykedhet.

Skorpió (X. 23.-XI. 21.)

Szerelem: A jegyében járó szerencsebolygó mindenben, így a szerelemben is sikeressé teszi önt. A baj csak az lehet, hogy túlságosan ellustulhat, és már nem vigyáz annyira a becses alakjára, mint kellene. Sportoljon, akár a társával együtt is! Bűvölje el a kedvesét!

Karrier: A munkahelyén lassan véget ér egy igen megterhelő, változásokkal teli időszak. A nyáron már sokkal kiegyensúlyozottabb körülmények között dolgozhat, és még sikeresebb lehet. Idén bármilyen állást megpályázhat. Megnőttek az esélyei.

Nyilas (XI. 22.-XII. 21.)

Szerelem: Az elmúlt esztendőkben sok kalandban, vagy felkavaró szerelmi élményben volt része. Most valami megcsitul önben, és ezért a társkapcsolata is egyre kiegyensúlyozottabbá válik. Már nem érzi olyan magányosnak magát a kedvese mellett.

Karrier: Most egy kicsit háttérbe szorítottnak érzi magát, talán nem is abban a pozícióban van, amit igazán megérdemelne. Ne aggódjon, ez az év, bár inkább csak a vége, sorsfordító lehet. Addig is készüljön fel lelkiekben, szellemiekben a nagy feladatra!

Bak (XII. 22.-I. 19.)

Szerelem: Nagy érzelmekkel és egyben nagy elhatározásokkal kezdi ezt az évet. Az elköteleződés igénye sosem volt kérdéses önnél, most azonban kötelező. Ezt várja el a kedvesétől is. Vigyázzon, ne legyen túlságosan tele elvárásokkal! Ez a társának riasztó lehet.

Karrier: A jegyébe lépő Szaturnusz a karrierkérdésekben, az életcéljait illetően egyértelműen pozitív változásokat hoz. Már egészen bizonyos önmagát, a terveit illetően, és ezért bármit határoz is el, azt végre is fogja hajtani. Ezen a téren ön valósággal kérlelhetetlen.

Vízöntő (I. 20.-II. 18.)

Szerelem: Ön akkor találhat igazi társra, ha a választottjára fel is tud nézni, ha szellemi értelemben is egy hullámhosszon tudnak lenni. Minden más: romantikus érzés, buja szexualitás csak mulandó örömöt hoz. Hátha még együtt is tudnának alkotni! Ez az elköteleződése záloga.

Karrier: A nagy szerencsebolygó idén önt támogatja a karrierkérdésekben. Most megfoghatja az isten lábát! Azt legalábbis belógathatják ön elé, és ajánlom, hogy ne legyen rest elkapni! Ilyen lehetősége tizenkét évente egyszer adódik!

Halak (II. 19.-III. 20.)

Szerelem: A nagy érzésekért önnek sohasem kellett a szomszédba menni, de most tényleg úszhat a boldogságban. Egy kis jövevény is oka, avagy következménye is lehet ennek a túláradó érzésnek. A kedvesével való kapcsolata nagyon harmonikusan alakul. Kényeztet és kényeztetik.

Karrier: A Szaturnusz jegyváltása az ön esetében a hivatásban mutatkozhat meg. Könnyebbnek fogja érezni a helyzetét, még az is lehet, hogy olyan pozícióba kerül, ahol kevesebb felelősség nyomja a vállát. Ne bánkódjon emiatt, hanem éljen kreativitásával!