Kérj- Kérdezz és Válassz!

2019.10.28

Ahhoz, hogy változást hozz létre az életedben hajlandónak kell lenned kérni azt, amit szeretnél és kérdésben élni,majd választani. Mi kellene ahhoz hogy mindig kérdésben Élj? Minden választás teremt!


Mi kellene ahhoz, hogy kérd azt, amit szeretnél, majd köszönd meg és fogadd el?

A tudatosság semmit sem zár ki. Aki kizár valamit azt csak Te és az elméd. Ahhoz, hogy változást hozz létre az életedben hajlandónak kell lenned kérni azt, amit szeretnél és kérdésben élni,majd választani. Amikor választasz valamit, ami könnyű és bulis számodra az lesz az ami teremti tovább az életedet. Ha csak minden nap ugyanazt csinálod, mint eddig és minden nap azon siránkozol, hogy hogyan lehetne még sz.a.r a.bb az életed, igazad lesz és még jobban süllyedsz a mocsárban, hisz te kérted hát meg is kapod.

Tehát a nézőpontod teremti a valóságodat. Ha például azt gondolod, hogy célokat kell kitűznöd lépesről lépésre mert csak úgy valósulhat meg, lehet hogy igazad van lehet hogy ugyanúgy megvalósul ahogy eltervezted de sokkal hosszabb idő alatt és bonyolult módon. Lehetséges, hogy neked ez működik, akkor használd nyugodtan. Amit én használok az az, hogy kérdéseket teszek fel. Fogom annak a dolognak az energetikáját amit szeretnék megvalósítani és kérem hogy jelenjen meg könnyedén és bulisan. A "Hogyan" az nem a mi dolgunk! Azt hogy milyen módszerrel érkezik hozzám az univerzum feladata. Lehet, hogy kitalálom vagy kigondolom azt hogy is jelenhetne ez még ami könnyű. Talán egy lottó 5-sel? Hát nem? Olyan módon amit még elképzelni sem tudtam volna soha. "Mi kellene ahhoz, hogy ...?" kérdések azok, melyek nyitják a teret az teremtés világába. Amikor indítom a napomat felteszem a kérdést: ok uni itt egy újabb nap ma vajon milyen csodát teremthetek úgy, hogy nekem is és az egész univerzumnak hozzájárulás lenne? Ezt úgy nevezzük, hogy a mi királyságunk ami nem csak nekem jó hanem mindenki másnak is.

Hosszú idő telt el azzal, hogy pozitívan gondolkodtam. De sajnos nem történt semmi. Csak annyi, hogy elhitettem magammal, hogy minden ok. "i am ok" Velem minden rendben van". Aztán rájöttem, hogy ez csak a látszat egy külső ruha. Belülről kell, hogy ez jöjjön mikor szívből érzed, hogy veled minden happy, de úgy, hogy ezt mások is észrevegyék. Accessesen szólva húzom az energiát magamon keresztül és mindent befogadva úgy, hogy semmit sem utasítok vissza. A Negatív dolgokat sem, mert ha ellenállsz azzal nem azt teremted amit igazán szeretnél. Ha növelnéd a befogadásodat kérj és adj minél több Access Bars kezelést!

Az Access Consciousness alapjai tanítottak meg arra, hogy kérjek és hogy válasszak azt, ami a testemnek és lelkemnek is örömteli, boldog és bulis.

"Kérd és megadatik" sokszor halljuk, de tudjuk e mit jelent valójában? Érzékeled annak az energiáját amit szeretnél majd kérd, hogy jelenjen meg. Minden angyal és mindenki azon fog dolgozni, hogy neked meglegyen amit kértél. Ha hajlandó vagy mindent elengedni ami ezzel kapcsolatos, akkor nyerő pozícióban vagy.

Amikor meginogsz és kétségeid vannak azzal kapcsolatban, hogy megkapod amit kértél azt jelenti nem engedted el.

Kérj Kérdezz és Válasz! Ez a 3 aranyszabály annak, hogy teremtsd az életedet!

Ez a módszert annyira hatékony és gyors amennyire egyszerű. Semmilyen elkötelezettség eszköz nem szükséges ahhoz, hogy használd, csak rád van szükség! Ha szeretnéd megtapasztalni, hogy milyen Szabadnak lenni és nem a negatív érzésekkel küzdeni,