Kozmikus-Kulcs-Testképlet

2017.07.09

Születési számból levezetjük a kozmikus kulcsunkat, amiből testképletet tudunk felállítani.10-csakrán.

Kozmikus-Kulcs-Testképlet


A Születési számunkból megtudhatjuk a KOZMIKUS Kulcsunkat, amiből TESTKÉPLETET állítunk fel.

A Számmisztika Elemzés is nagyon sok minden megmutat, de én tanultam egy olyan technikát hozzá, amit sehol máshol nem láttam még ez idáig. Ez pedig a Kozmikus kulcsunk levezetése a születési számunkból és ennek ismeret után egy testképlet készítése.

Tudtad, hogy a számokat nem kitalálták, hanem megtalálták? Először Egyiptomi birodalomban később pedig a Görög birodalomban! Éppen ezért tiszteld a számok hatalmát!

Születési dátumból megfelelő átváltással levezetjük a Személyes Kozmikus Kulcsot. Majd a testképlet megfelelő csakráira írjuk be a számokat!

  1. Csakra: Hátsó fej csakra - tarkó mélyedésénél (a testképleten, és a testen is hátul helyezkednek el.) A végrehajtó központ, a gondolatok keresztülvitelével kapcsolatos.
  2. Csakra: Fejtető csakra vagy Korona csakra
  3. Csakra: Homlok csakra vagy harmadikszem csakra (a testképleten, és a testen is elöl helyezkednek el)
  4. Csakra: Torok csakra (a testképleten, és a testen is elöl helyezkednek el)
  5. Csakra: Szolár-plexus, napfonat, hasi-köldök csakra (a testképleten, és a testen is elöl helyezkednek el)
  6. Csakra: Szexuál csakra, kapcsolat vagy szakrális csakra (a testképleten, és a testen is elöl helyezkednek el)
  7. Csakra: Lábcsakra lábfejcsakra
  8. Csakra: Kundalini gyökércsakra (a testképleten, és a testen is hátul helyezkednek el)
  9. Csakra: Szív csakra (a testképleten, és a testen is hátul helyezkednek el)
  10. Csakra: Nyaki csakra -Torok csakránál szemben hátul (a testképleten, és a testen is hátul helyezkednek el.) A társadalomban elfoglalt helyünkkel kapcsolatosNem bonyolult a felállítás csak tudni kell azt, mit hová írunk. :)

Kérlek nézd el nekem, hogy csak egy ilyen képre tudtam megmutatni a testképletet, de nem találtam alkalomhoz illőt.

Példa a Testképlet Elemzésre: aki 2002 10.01 én született:

10 csakrán dolgozunk, amit felírunk a testre. Először a születési képletből egy táblázat segítségével levezetjük a kozmikus kulcsot. Majd a kapott számokat beírjuk a megfelelő helyre. Ennek felrajzolása után energetikai blokkokat találunk a csakráinkon, melyek akadályoznak bennünket. Ezeket megfelelő tisztítással tudjuk kezelni. De nem csak csakra tisztogatásra jó egy ilyen képlet hanem a kiemelt számok rávilágítanak képességeinkre. Ha valaki tisztán látó akkor a3 csakráján (harmadikszem csakra) a kozmikus kulcson kívül találunk a testképletén plusz számot. ebben a példában a 37 szám mellet van még 3 darab 7-es.Ami igaz blokkokat jelent de oldásokkal lehet ezen segíteni.

Vannak a testképletnek kiemelt jelentőséggel bíró számai is. Ebben a példa esetben 1,2,3 csakrán találunk olyan számokat melyek pozitív jelentőséggel bírnak. Ilyen a 15-ös szám hátsó fej csakrán. Varázsló száma, ami speciális természeti erőt takar. De mivel jelen életben van rajta egy blokk (lila 5) ezért ajánlatos valamilyen csakra oldó technikával pucolni ezt a területet. Mint például TÁDÉ gyertya, vagy prána stb. A 26-os szám a korona csakrán Gyógyító, megmentő, boldogság és vállalkozás segítő szám. Itt is találunk mellette 2x66 lila számot, ami a jelen életben mutat blokkokat. A 3 -as csakrán is van szám de ez már nem kiemelt jelentőségű. Az viszont igen, hogy az 1,2,3, csakrán akiknél a kozmikus kulcs számán kívül szám található, tisztán érző, halló és látó az illető. Természetesen, ha csak az egyiken akkor csak az egyik érvényesül.

Ennyit szerettem volna veled megosztani és ha tetszett akkor kérlek jelezd ezt! Ha pedig ezt a technikát meg szeretnéd tanulni akkor egy kis türelmedet kérem és hamarosan felkerül ez is az oldalra. Online Számmisztika Tanfolyam címmel.