Lélek Mátrix Szolgáltatások

2017.11.11

Lélek-Sors Oldások


Az érzelmi blokkok melyek tudatosan vagy tudat alatt begyűjtünk az évek alatt hátráltatják az egész életünket! Érzelmi válságokat élünk meg szüleinkkel gyermekeinkkel, kapcsolatainkkal párunkkal, karrierünkkel pénzünkkel, munkánkkal, üzletünkkel, vállalkozásunkkal és mindenkivel, akivel csak találkozunk.

Kicsi korom óta keresem ezek okát és miértjét. Sok mindent megtanultam, hogy irányítani tudjam az életemet és megtaláljam azokat az akadályozó tényezőket melyek hátráltatnak az élet minden területén. Rájöttem, hogy az érzelmeink azok melyeket meg kel értenünk ahhoz, hogy boldog életünk legyen.

Napokban egyik kedves vendégem, barátnőm, aki tesz is a blokkjai oldásáért ilyen üzenettel lepett meg engem. Köszönöm, hogy hozzájárulás lehettem az életének!

Olvassátok szeretettel:

*********************************************************************************************

Te egy igazi ajándék vagy az emberek számára. A gondolkozásom átalakult. Sokkal nyugodtabb vagyok. Elengedtem ezt az egészet, általad nagyon sok mindenre rájöttem magammal kapcsolatban, h mennyi félelem és bizonytalanság lakozott bennem. És a legjobb: ez a szerelem bárhogy is alakuljon a jövőben, a legszebb ajándék, amit tőle kaphattam, mert ez segített hozza és a te útmutatásaid, h kilépjek egy rossz kapcsolatból. Most 1 év után elmondhatom, h egyedül is boldog vagyok. Bízok saját magamban és a sorsomban. És bízok benne is, h a megfelelő időben megtalálja a hozzam vezető utat. Szóval köszönöm. Bárki, aki találkozik veled és a módszerekkel, amiket megtanultál csak hálás lehet a sorsnak. Ez a Bars ® különösen jól működik. Még most is folyamatosan tanulok magamról és a múltamról. "Maria"

*****************************************************************************

Lélek-Mátrix Online elérhető szolgáltatásai:

Miért jó ez:

Ellazít, feltölt energiával, beindul a szervezet öngyógyító folyamata, a testbe negatív megkötődött érzelmi blokkok oldódnak,

Munkámat szeretettel, odaadással végzem már 15 éve.

Örülök, hogy új és régi vendégeimnek hozzájárulás lehetek az életüknek.

Online Workshop-okat Tanfolyamokat is tartok:

  • Számmisztika,

  • Tarot kártya,

  • Feng-Shui Tértisztítás

  • Bevezetés az önismeretbe és a tudatosságba,

  • és hogyan csináljuk, hogy még több pénzünk legyen

60 perces konzultáció  Skype-on vagy telefonon Előzetes bejelentkezés szükséges!

Deák Katalin

Lélek-Mátrix  Access Consciousness Bars® Facilitátor