Lencsemágia-Szertartás

2017.03.19

A lencsemágia egy igen jól működő szertartás, melyet érdemes családi, esetleg baráti körben is elvégezni, de természetesen egyedül is lehet.


Lencsemágia-Szertartás


A fordulati napokon érdemes olyan varázslásokat, szertartásokat végezni, melyekkel az eljövendő évszakra kívánunk hatni. Érdemes számvetést, összegzést készíteni az eddig megtett útról, és elvégzett feladatokról.

Március 20-a a tavaszi napforduló, és az újrakezdés lehetősége is megvan ezzel a nappal. Ilyenkor kel életre a természet, a magok elvetése és a növények szárba szökkenése. Ha eddig nem sikerültek az új évbe kezdődő terveid itt az alkalom hogy újratervezd és megvalósítsd az álmaidat. Itt van az a nap mikor minden újraéled ugyanígy Te is!

Hajrá!

Egy magabiztos önismerettel és a tudatalatti technikák felszínre hozásával bátran álmodj nagyot mindent megvalósíthatsz a Felsőbbrendű Éned segít neked ebben!


A Napforduló előtti utolsó napok egyikén beszerezzük a lencsét. Gyertyát gyújtunk, majd elkészítjük ízlés szerint például főzeléknek, (hús nélkül!) de úgy, hogy az étel készítése közben csend van, s belül arra vagyunk hangolva, hogy a most formálódó étel boldog bőséget, szeretetet, és fényt visz a sejtjeinkbe, így az étel elfogyasztása révén ezekkel feltöltődve mi is jobban bevonzzuk, bevarázsoljuk az életünkbe a boldog bőséget, a szeretetet, és a fényt. A lencséből a fordulat napján, majd az azt követő két napon is fogyasztunk hét kanálnyit.

Az első napon gyertyát gyújtunk, kimerjük a hét kanálnyi lencsét, s miközben elfogyasztjuk csak arra gondolunk, hogy ételünk boldog bőséget, és egészséget ad nekünk az anyag szintjén.

A második napon is gyertyát gyújtunk, kimerjük a tányérunkba a hét kanálnyi lencsét, s elfogyasztása közben csak arra gondolunk, ételünk fényt, és egészséget ad életünk lelki szintjeinek. Itt nem gondolunk bőségre!!!

A harmadik napon újra gyertyát gyújtunk az étkezés előtt, és miközben elköltjük a hét kanálnyi lencsét csak arra gondolunk, hogy ez az étel boldog bőséget, és fényt ad nekünk életünk szellemi szintjeire.

Ne feledjük, hogy ez nem étkezés, hanem szertartás! A gyertyát a szertartásunk végén lassan, gyertyakoppintóval, vagy kis pohárkával, esetleg gyűszűvel oltsuk el úgy, ahogyan a csillagos égbolt borul a Föld fölé napnyugta után. Ne csippentsük el, és főleg ne fújjuk el a gyertya lángját!

A Lencsemágia Szertartás kipróbálóinak, Csodás Bőséget, Biztonságot és új kezdetekben gazdag és boldog tavaszt kívánok Mindenkinek!