Mágia-Varázslat

2017.02.26

Varázslat az, amikor sikerül egy célod elérni, amiben energiát fektettél. Mágiázz többet a céljaidért!


Mágia-Varázslat


Egy darab cetlit a pénztárcában és élvezni az áhított mágiát és varázslatot?

Milyen jól is hangzik, de ki kell ábrándítsalak. Nem ebből áll a mágia! Te és nagymértékben csak Te magad kellessz a varázslások teljesüléséhez!

Kisebb-nagyobb mértékben mindenki tud mágiázni, varázsolni!

A varázslat az, amikor sikerül egy célod elérni amiben energiát fektettél.

Tűzzél ki minél több célt, hogy tudj minél többet mágiázni!

Szómágiával már száznál is többször szidtad magad. Van olyan amikor ezt mondod magadra, vagy másokra? "hű de butácska vagyok, vagy ilyen vagy olyan vagyok" " vagy hogy a szomszédom, munkatársam, ismerősöm ilyen vagy olyan?" Ne tedd!

Ne árts és ne bánts senkit és semmit, mert felgyorsult a világ. Ha megfigyeled a tetteidet 42 napon belül mindent visszakapsz méghozzá megsokszorozódva.

Ugyanilyen erővel tudunk pozitív mágiát is "szórni", csak ezt már sokkal nehezebb.

Szerelmet? Egészséget? Szerencsét? Sajnos ezeket nem lehet megvenni, de kis odafigyeléssel mindent megkaphatsz! Hogyan?

Először is minden fejeben dől el! Ha egész nap a régi hiedelmeidre, és problémáidra gondolsz lehet a pénztárcádba arany tollal megírt pozitív hozzáállás nem fog működni. Ha egész nap a szomszédasszonyod siránkozásaidat hallgatod vagy a saját bajodat meséled el a körülötted élő emberkéknek. Ezzel csak erőt adsz annak az energiának, ami erősíteni szeretnél. Ezt akarod? Ha nem akkor kezd el mától számodra fontos dolgokról beszélni vagy mantrázni!

Ha jön a szomszédasszony és panaszkodik, akkor tedd kezedbe kezed és lábad a tested előtt és ne válaszolj neki. Ez a gyakorlat lezárja a szívcsakrádat túl gyakran ne alkalmazd!

A múltad az a hely, ahol a leckéidet megtanultad. A Jövő az a hely lehet számodra, ahol ezeket fel is tudod használni. Ne állj meg épp most, amikor a célod ott van előtted. Minden egyes pillanatunk döntéseink sorozata! Most épp építed vagy rombolod az életed? Nézz szembe gondolataiddal, beszélgetéseiddel: tiszteletet vagy megalázást érzel?

Mindenkinek vannak álmai. Mi az oka annak, hogy bele sem fogtál a céljaid megvalósításaidba? Talán a korábbi próbálkozásaid kudarcba fulladtak és feladtad?

Tudod ki a hibás, hogy nem tettél egyetlen lépést sem?........

Ebből az évből is már eltelt már jó pár hónap! Vajon képes leszel ebben az évben közelebb kerülni az álmaidhoz, céljaidhoz? Mit fogsz tenni az elkövetkezendő hónapokban? Csak reménykedni, hogy majd a 2018 jobb lesz?


Tenyérelemzés: Mágia? Varázslat?

Ismerlek, mint a tenyeremet. Ismered ezt a mondást? Nagyon régen ezt a sámánok tanították, nem lehetett könyvekből megtanulni. Csinálj minden reggel lenyomatot a bal tenyeredről! Lesznek olyan jelek a bal tenyereden, hogy vonalak tűnnek el, vagy keletkeznek! Ha megértjük az életfeladatunkat, akkor látni lehet a változásokat is a tenyéren. Az Élet feladatokból, sorsból és karmából áll. Ebből akkor mi következik: Ha van életcélunk akkor van feladatunk is!

Mágia és varázslat

Sok helyen leírták, hogy a számmisztikailag 1-es év lesz. Tudod, hogy mit jelent? "Minden és mindenki Egy" Létezik egy ilyen könyv is ismered? Richard Bach tollából, érdemes elolvasni. Durván erről szól a 2017 -Év! Ha megérted a könyvet tudni fogod mire kell figyelni. Minden ember egy Kis Isten! Egy csepp vagy a tengerből! Te is tudsz varázsolni mágiázni!

Ha azt mondod, hogy beteg a testem és szomorú a lelkem. Az nem Te vagy, hanem az, ami benned van! Akkor ki is vagy Te? Egy Örökké Létező Szabad Szellem, Lélek vagy! Akinek ereje, akarata és feladata célja van a világban!

Életünkbe sok minden kódolva van. Számmisztika, Névmisztika, Asztrológia, Tarot, ami képekben rébuszokban mutat mindent. Csak egy hozzáértő ember kell hozzá, aki megmutatja az utat merre indulj!

Ha úgy gondolod, hogy ez nem lehet feladatod, hogy a céljaidat elérd akkor nézz tovább a TV műsorokat, ahol majd megmondják neked mit és hogyan kell tenned, hogy tökéletesebb légy!

A mágia, ógörög eredetű, más néven: varázslás, szemfényvesztés, és az okkultizmussal szorosan összefügg. Az okkult, rejtélyes, titkos, természetfeletti, tudományosan megmagyarázhatatlan dolgok az emberi lélek rejtett képességeit kutatja. Ezek természetesen mindenki számára nem elérhető dolgok. Minden esetre gazdag tapasztalatok állnak rendelkezésünkre ennek bizonyítására. A hatodik érzék is egy ilyen képesség. A tudatalatti dolgok, megérzések formájában tör elő bennünk. A jövő befolyásolására egyik legjobb módszer, ha előre tudjuk, hogy mi fog történni. Kevés ember képes előre megmondani mit tartogat a jövő. A történelmünk során számos ilyen emberről tudunk: Nostradamus, vagy akit új Nostradamusnak neveznek macedón származású vak bolgár jósnő, Vangelia Gusterova, stb stb.

Mágia: fehér vagy fekete? Mitől kapta a nevét? Kell-e félnünk Tőle?

A mágia egy eszköz, amivel vagy csodát vagy katasztrófát varázsolhat a beavatott személy. Amennyiben Önös érdek vezérli, akkor fekete mágiát idéz elő. A fekete mágusnak luciferi erői vannak, amit Istentől kapott. Mi emberek is lehetünk Luciferhez hasonlóan gyarlók. Aki először tiszta volt és a hatalomtól megtévedt.

Ezzel ellentétben a fehér mágus a képességét az élet jobbítására használja. Természetfeletti energiákat mozgósít, amik józan ésszel megmagyarázhatatlanok. Hitet ad, gyógyít, lelki támasszal segít a legnehezebb időkben is. A mágia hatalma minden embert kísértésbe vihet. Jézust is megpróbálta a sátán, de mivel Ö már megvilágosodott nem esett át a ló másik oldalára.

A mágia egyszerű ember kezében Köz és Önveszélyes lehet

Avatatlan embereknek ez a technika nem való. Gyakorlatlan kísérletezéseknek ne kezdjünk magunk neki!

Szepes Mária szerint, "A mágia egyetlen törvénye: a látható dolgok gyökere a láthatatlanban van". A mágus a mágia mestere"

Az emberben szunnyadó teremtő és- vagy pusztító erő a mágia. Isten a képmására teremtette az embert. Mi emberek megkaptuk azt erőt, amivel jó és rossz dolgokat is teremthetünk, illetve életet adhatunk vagy vehetünk el, sőt világokat építhetünk vagy pusztíthatunk el. Ezzel együtt a felelősség súlyát is megkaptuk.

Leghíresebb mágusaink:

Természetesen elsősorban Háromszor Hatalmas Hermész nevét említhetjük meg. Smaragdtáblára írta üzenetét. Egyik így kezdődik: "Valóságos, hazugság nélkül való, biztos és teljességgel igaz, hogy ami lent van, egyenlő azzal, ami fent van, és ami fent van, egyenlő azzal, ami lent van, az Egyedülálló Dolog csodájának véghezvitelére..."

Az alkimisták közülük a leghíresebb Saint Germain gróf, a XVIII. században élt. Meg akarta mutatni az embereknek, hogy nemcsak az a világ létezik, amit a két szemükkel látnak. Sok hihetetlen dolgot tett vagy mondott. Például az évek során cseppet sem öregedett. Az évtizedek, évszázadok során többször kellett nevet változtatnia, hogy ne üldözzék. Állítólag ma is él, mert megtalálta az életkristályt, az örök élet elixírjét.

Arthur Edward Waite (1857-1941) A tarot kártya 78 lapját ő festette meg először. Utódja Aleister Crowley (1875-1947) ő is festetett tarot-kártyát, a kártyacsomagnak pedig a Thot könyve nevet adta. Crowley azonban átnevezett lapokat, és hozzányúlt ősi szimbólumokhoz, mellyel kártyáját "befeketítette". Tudatosan tette mindezt, bízott tudásának erejében. Állítólag ma is áll a kastélya Skóciában, ami kívül-belül fekete...

Ma is élnek mágusok, akik híresek, azok illuzionisták, "játékosok". Az igazi mágusok viszont láthatatlanok, mint a mágia maga.

A népi hagyományok tele van hiedelmekkel, praktikákkal, mágiával, varázslásokkal.

Különböző szerelmi, pénzzel, termékenységgel kapcsolatos varázslásoknak semmi köze a valódi mágiához, sokkal inkább a babonákhoz. Örök igazság, hogy a szavak mágikus következményekkel járnak életünk bármely terén. Ami tény, és eredményesen használható: az a szó, és annak teremtő ereje.


Tudjuk, hogy minden kimondott szónak hatalmas hatása, és ereje van. Így az imákat, a fohászokat, a mantrákat sikerrel használhatjuk, ha azok pozitívan és szelíden vannak megfogalmazva. Közülük az egyik legszebb Antoine de Saint-Exupéry imája:

"Uram! Nem csodát, nem jelenéseket kérek Tőled.
A mindennapok küzdelméhez adj erőt nekem!
Kérlek, taníts meg a lépésről lépésre Feléd haladás művészetére,
Hogy föltaláljam magam a napi forgatagban,
Hogy idejében és talpraesetten tudjak dönteni,
Hogy ügyeimben okosan gyümölcsöztessem ismereteimet és tapasztalataimat!
Segíts, hogy helyesen tudjam beosztani az időmet!
Add, hogy biztosan érezzem, mely ügyem nem tűr halasztást!
Segíts, hogy mindig időt találjak a szellemi, lelki feltöltődésre is!
Kérlek, segíts, hogy minden esetben a lehető legjobban készülhessek föl az éppen előttem álló feladatra!

Add meg Uram a kegyelmet, hogy akivel csak találkozom, arra úgy tudjak odafigyelni, és úgy tudjak neki segíteni, mintha Téged hallgatnálak, és Neked segítenék!
Add, hogy mélyen megértsem, nehézség, kudarc, sikertelenség és zsákutca is lehet sorsom része!
Sőt! Ezek szükségesek is ahhoz, hogy fejlődjek és megérjek.
Kérlek, szükség esetén, a kellő pillanatban küldj valakit, aki jó szívvel szemembe meri mondani az igazságot, ha amúgy berzenkednék ellene!
Tudom Uram, hogy számtalan nehézséget nem a lázas tevékenység, hanem az idő old meg.
Te jól tudod, mily nagyon rászorulok az őszinte barátságra.
Add, hogy kiérdemeljem az életnek ezt a legszebb, legértékesebb, leggyöngédebb, hatalmas ajándékát!

Kérlek, tartsd távol tőlem a szorongást okozó gondolatot, miszerint életem hiábavaló lenne!
Ne azt add, Uram, amit kívánnék, hanem azt, amire szerinted valóban szükségem van!
Kérve kérlek, taníts meg, Uram, a lépésről lépésre Feléd haladás művészetére!"

Számos technika áll rendelkezésre Önmagunk és a Jövőnk megismerésére.