Megengedés mindennel az Életed Teremtéséhez

2018.11.06

Ha szeretnél változást az életedbe és a világodba el kell sajátítanod mindennel a megengedést.   Megengedés = Változás az Életedbe!

Az életed teremtése a megengedés tanulásával kezdődik, ami egy jó irányú változás hoz.

Hogyan kell megengedésbe lenni?

Ha szeretnél változást az életedbe és a világodba el kell sajátítanod mindennel a megengedést.

Gyönyörű magyar nyelvünkkel megtanultuk a szavakat, mint például megengedés, elfogadás, teremtés, élet teremtése, változás, változtatás. De vajon mit is jelentenek ezek?

Változás szeretnél az életedben?

Teremteni szeretnéd az életedet?

Példán keresztül jobban megérted, amit mondani szeretnék, ami tanulságos lesz a teremtésedhez. Tegyük fel, hogy az életed egy nagy folyó, ami áramlik, zajlik és mindig változásba van. A folyó közepén te vagy a kőszikla. Ami ott áll és megengedi azt, hogy minden, ami hozzád közelit és elér azt nem teszed jelentőssé. Ha így teszel megengedésbe vagy és nem fogsz elsodródni az árral együtt. Hagyod hadd folyjék minden tovább. Tehát a kőszikla ott marad. Legyen az gondolat, ötlet, düh, harag, hitrendszer, döntés, észervétel....stb. A megengedés a dolgokkal megváltoztatják az életedet. Az életed teremtéséhez a megengedést tanulni kell.

Mi is ennek az ellenkezője? Sokszor van az, hogy elfogadjuk a dolgokat és magunkévá tesszük, ami beépül a tudatalattinkba.

A megengedés nem egyenlő az elfogadással!

Az elfogadásnak három pillére, amivel nem igazán jó, ha azonosulunk:

-egyetértés vagy hozzáidomulás, hozzáigazodás

-ellenállás

-reakcióba lépés

Ha a folyót hozzuk újra példának és jön az ötlet, ítélet, gondolat vagy bármi amikor neki ütközik a kősziklának elsodorja. Így elsodort téged is. Ez az elfogadás. Szemléletesebben? Például a barátod azt mondja neked, hogy a mai világban nagyon nehéz normális párkapcsolatot kialakítani, találni, megtartani. Ha Te egyetértesz ezzel és azt mondod, hogy igen igazad van. Akkor ezt meg keményíted, befixálod. Vagyis elhiszed neki, hogy igaz, amit állít és magádévá is teszed. Azt fogod gondolni és érzni ezek után, hogy ez így is van. Így Te is és Ő is egy kemény és nehéz érzés hoztok magatokban létre. Ez egy hitrendszer lesz és ebbe Te is és ő is hisz.

Menjünk tovább, ha nem egyetértesz, hanem ellenállsz nézzük mi történik. Például azt mondod neki, hogy nálad nem így lesz és nincs igazad mert blab blab bla. Ilyenkor akár elkezdheti elhinni és magáévá tenni Ő is. De ez mindegy is csak ha megérted, hogy ez sem egy jó hozzáállás lesz.

A harmadik amikor reakcióba lépsz a beszélgetéssel. Amikor azt mondod, hogy igen igazad van, de tudod vannak jó párkapcsolatok is a világban. Amiből elkezdődik egy párbeszéd, ami szintén az érzéseket beragasztja egy fix helyre. Ha így reagálsz tudd azt, hogy fix nézőpontokat hozol a világodba életedbe.

Mi a megoldás?

Amikor valaki Ilyet mond az csak egy érdekes nézőpont legyen nem kell, hogy a valóságod részévé váljon. Ha most azt gondolod, hogy ez nem oldja meg a párkapcsolatot keresők vagy megtartók táborát, azt, hogy másképp legyen tévedsz. Ha teret adsz annak, hogy lehetőségek sokasága nyisson neked ajtót és kérdéseket teszel fel és ezzel összezavarod a fejedben lévő gondolatokat, kitalációkat. Egy más valóságot hozhat neked is az életedben.

Ezek mind csak érdekes nézőpontok legyenek és úgy tudsz ezen túllépni, hogy ha kifele vivő kérdéseket teszel fel a világban, ami nyitja a teret és a lehetőségeket És teremted az életedet, teremted a kapcsolataidat. Akár a meglévőt, akár a nem még nem létező párkapcsolatot. Mi más lehetséges most? Mit teremtettek mit hozhatok létre? Elsősorban magaddal kell megengedőnek lenni. Hajlandónak kell lenned mindennel megengedőnek lenni. Amivel eddig ellenálltál azt is beengedni. Milyen energia, tér, tudatosság lehetek, amivel boldog leszek? Bárhogy is nézzen az ki. Amikor eldöntöd, hogy hogy nézzen ki, szintén beragasztod. Hajlandó lennél arra, hogy csak hagyod, hogy rátaláljon az, ami teres es könnyű? Kérd, kérd és kérd! Az univerzum dolga a "hogyan" neked csak egy gyermeki kíváncsisággal kérned és megkövetelned kell.

Access Consciousness egyik eszköze az, hogy a kérdésben élsz.

Ha hozzájárulás lehetek az életedhez várlak sok szeretettel!